-
سلام سحر عزیزم،
میخوام فقط بدونی که چه قلب پاک و مهربونی داری،من درکت میکنم خانومی... با تمام مشکلاتی که خودت با همسرت داری! تمام نگرانیهان و دلواپسیهات واسه هموطنانمون و شوهر خواهرت ستودنیه!
منم به نوبه خودم واسه تمام چشم انتظارها دعا میکنم تا عزیزانشونو هر چه زودتر صحیح و سالم در آغوش بگیرند:203:
خدا پشت و پناهشون باشه...
-
خبر جدیدی نشده سحر؟یچیزی بگو ماکه مردیم
-
ممنونم سوده عزيز و دوست داشتني
متشكر از همه ي هموطناي عزيزم تو تالار همدردي ك انقد مهربونن و بفكر ما و بقيه هستن
اول خدارو شكر ميكنم ما هنووووز اميد داريم ، با اينكه الان ميگن يك سري ايراني دفن شدن و اسمشونو دادن و ٥ نفر هم ايراني دفن شده كه ناشناس هستند ،
اخه چطوري ي مادر همسر فرزند و ... ميتونن قبول كنن ك اينا دارن راست ميگن و عزيزشون واقعاً فوت كرده و تو خاك عربستان دفن شده ؟؟؟
اونا ك ديگه نميتونن نبش قبر بكنن و روي مرده هاشون ي پودر ميريزن تا بلافاصله تجزيه شن ادم باورش نميشه
از طرفي يه عده ميگن عربستان يه سري رو بازداشت كرده ، شوهر خاهر من تا اخرين لحظه ك ديده بودنش بعد از اون حادثه بوده و داشته ب مجروحا كمك ميكرده و خيليا رو نجات داده پس چطوري ميتونه مرده باشه ؟؟؟؟!!!!!
خدايا هرطور خودت صلاح ميدوني براي ما رقم بزن بخدا چيزي رو بزور ازت نميخايم هر چي خودت ميدوني مارو از سردرگمي و شك در بيار
-
هربار که این تاپیک رو می بینم تا باز شدن صفحه و خوندن پستت، انگار دنیا می ایسته.
من هم عمیقا آرزو می کنم بین بازداشت شده ها باشه.:72:
اتفاق غم انگیزی بود، خدا به خونواده هاشون صبر بده، خصوصا اونها که اونجا به خاک سپرده شدن.
یه کلیپ از مصاحبه با خونواده ی محسن حاجی حسنی دیدم... نفر اول مسابقات قرائت مالزی که سفر حج جایزه ش بود.
خدایا این مادر چقدر قویه... صبرش خیلی زیباست... چندبار کلیپش رو نگاه کردم، واقعا تحسین برانگیز و آموزندست.
شما هم ببین و به مادر و همسر شوهرخواهرت هم نشون بده:
بغض مادر قاری قرآن ایرانی که در حادثه منا به شهادت رسید
-
سحر عزیز ؛ سلام ...
امروز شنیدم که 36 نفر مفقود ایرانی باقی مونده ...امیدوارم همگی سلامت به نزد خانواده هاشون برگردن ...
اونطور که گفتن با دی ان ای یا اثر انگشت میشه زودتر خبر گرفت..
اگه بعد حادثه زنده دیده شدن، ان شاءالله خبرخوبی به دستتون میرسه ...
:203:
-
اقاي حسيني خبرنگار شبكه خبر هم بعد از حادثه سالم ديده شده و ايشون هم در حال كمك كردن و تهيه گزارش بودن
ولي چند روز پيش جسدش رو اوردن ، نميدونيد عربستان چه جنايت هايي كرده ما از اين ميترسيم ك ايشون و خيلياي ديگه از روي اتفاق كشته نشدن بلكه عربستاني هاي ملعون كشتنشون
به اين راحتي جووناي مملكتمون كشته شدن و نسل كشي شد ، خيلي زور داره خيلي
امروز بچه ها رو مراسم علي اصغر برديم ، مداح بچه ها رو دستش گرفت و گفت اين بچه ها ٤٠ روزه باباشونو نديدن
خدايا شكرت ولي خودت تقاص ظلم هاشونو بگير
-
خدالعنت کنه همه ظالمان ومخصوصا آل سعود رومعلوم نیست چه بلایی سرعزیزان مردم آوردن ای خدا:323:
-
سلام سحر خانم... از خدا براتون طلب صبر و خیر دارم...
از همون اوایل پی گیر تاپیکتون بودم...
خدا امید هیچ بندشو ناامید نکنه !! همونی که میگن از بزرگترین یا بزرگترین گناهه... هر بار که تاپیکتون میاد بالا میبینم شما چیزی نوشتبد فکر می کنم میاید خوش خبری بدید...
خداییش خیلی تعلیق و انتظار بده...یا لااقل هیچی منو به این اندازه رنج نمی ده...
وقتی میبینم هنوزم امید دارید واقعا نمی دونم چی بگم جز این که از خدا بخوام اخرین امیدتون ناامید نشه...
هیچی فقط میگم چقدر بعضی امتحانای خدا سخته...راستش نمی دونم بی کفایتی یک عده(چه داخلی چه خارچی)رو باید امتحانای خدا بذاریم...!!! کلا کلی علامت سوال بی جواب مثل همیشه توی ذهنمه...
بازم از خدا براتون طلب صبر دارم واقعا به حق این شبای عزیز...خدا ان شالله از اون صبرای زیبای حضرت زینب(س) به شما و خانوادتون عطا کنه.
به امید خبرای خوبتون.
-
سلام سحر جان
خیلی ناراحت شدم از این اتفاق ، خدا بهتون صبر بده مخصوصا به پدر مادر عزیزت که همینطور هم درگیر نامزد شما هستند ،
انشاءاله از این امتحان الهی سربلند بیرون می آیید.
از صمیم قلب آرزو میکنم این همسر و پدر عزیز به سلامت به آغوش خانوادش برگرده .
برای تو و همه خانوادت از صاحب این شبها از بابالحوائج صبر و سلامتی میخوام .
مواظب خودت باش و بدون هر چه که اتفاق افتاد خواست خداست و ما در برابر اراده خدا تسلیمیم.
-
سحر جان عزیزم از دامادتون خبری دارین؟