-
RE: من کیستم؟
دانه گرامی بسیار ممنونم.
من خودم هم واقف بر این هستم که بسیار تند صحبت کردم. ریشه در نوع نگرش بی رحمانه ای بود که همسرم و برخی دیگه از خانومها در مورد وجود یک مرد به عنوان یک عنصر مسئول و دیگر هیچ!داشتند. کسانی که بدون نگاه کردن به تمام جزئیات زندگی در اولین پاسخی که می دهند مرد رو مقصر می دونند و سعی در تجزیه مشکلات - همدردی واقعی کردن و نه طرفداری بی مورد و غیر اساسی کردن رو در پاسخهاشون نمی شه دید.با این حال از بابت جسارتهام و تندی هام از تمامی دوستانی که به نحوی آزرده خاطر شدند عذر خواهی می کنم. حضور شما و برخی از دوستان دیگه تو این تالار نشون داد که هنوز هم می شه امیدوار بود به بهبود. صادقانه اعتراف می کنم وجود شما به عنوان یک زن ایرانی موجب افتخار من و امثال من هست.کلمات شما از ذهنی پویا- باهوش - منطقی و وجودی پرایمان خبر می ده. بهترینها رو برای شما و بقیه آرزو می کنم. من متاسفانه به دلیل شرایط روحی نامناسبم قادر به اومدن به سایت نیستم .بنابراین از لطف شما و بقیه بی نهایت ممنونم و به ایزد یگانه می سپارم شما رو.
یا حق
-
santatian گرامي
اتفاقا به دليل شرايط روحي نامناسب بهتر است به اين تالار بياييد و سرگرم رفع مشكلات ديگران شويد. در اين ميان به مرور شرايط روحي شما رو به بهبود خواهد رفت. خواهش مي كنم قادر به آمدن در تالار باشيد و ارتباط خود را با ديگران بيشتر كنيد.
به پيشنهادم فكر كنيد..........
-
سلام دوباره
شما از دید خودتون که توی بعضی از موارد بهتون ظلم که نه! زحمت ها تون رو ندید گرفتند دلخور بودید .
همیشه خوبی ها و بدی ها یک طرف نیست دو طرف ناخواسته یا خواسته باعث بوجود آمدن مشکل می شوند . می شه این طوری فکر کرد که خانم شما هم اون طوری که شما فکر می کنید نیست حتما قدر زحمت های شما رو می دونه و اگر گاهی هم نمی گه بزارید به حساب غرور زنانه اش ...
-
شيلا جان
آقاي santatian گرامي از همسرش جدا شده است. اين صحبتها براي زندگي او افاقه اي نخواهد كرد مگر اينكه التيام بخش روح آزارديده شان شود.
-
آخ ببخشید من واقعا معذرت می خوام
اشکالی نداره دوباره می تونید شروع کنید دنیا که به آخر نرسیده ..
بعد از اینکه تونستید مقداری با خودتون کنار بیاید می تونید دوباره یه زندگی جدید خیلی خیلی خوب رو از سر بگیرید و سعی کنید اون اشتباهات دیگه پیش نیاد
امیدوارم و از ته اعماق قلبم آرزو می کنم خوشبخت بشید:72::43:
ولطفا دیدتون رو عوض کنید همه زن ها مثل هم نیستند به قول شما همه زن ها فکر مهریه و نمیدونم زن زلیل کردن و سرکوفت زدن به شوهراشون نیستند موارد خیلی کمی پیش میاد و ما نباید به همه اون ها نسبت بدیم
در مورد آقایون هم همین طور...
البته به نظر من همیشه و بیشتر موقع ها دست خود آدمه که طرف مقابل در موردش چه رفتاری انجام بده ...
-
شیلا خانم سلام موضوع خیلی عالی خیلی زییا بود جمله خیلی پر محتوا بود دستون درد نکند ممنونم