-
سلام دوست خوب
میتونم خواهش کنم یکسری به این مقاله بزنی و نظرتو توی همونجا بگی؟ این مقاله رو خودم همین الان ارسال کردم .
داستان دختری که از زشتی نمرد
لطف میکنید... منتظرم:72:
راستی یه مطلبی، همین که شما داری ذره ذره خودتو آب میکنی همون خودکشی ای هست که پدر مادرتون هم متوجه نمیشن از چی داری میمیری
-
سلام دوست خوب... میدونی مشکل کار کجاست؟؟ من خیلی وقته میخوام برات تاپیک بزنم ولی وقتشو نداشتم و هم اینکه میخواستم تمرکز داشته باشم...
مشکل کار اینه که ادما خیلی بد شدن... بیشترشون ادمای بدی هستن.... ما کافیه اینو بفهمیم ... همین.... میدونی چرا؟
زمانی که ادما ارزش انسانها رو به ظاهر و مادیات میبینن من خودم به شخصه چنین آدم هایی رو انسان نمیدونم... اخه چرا باید انسانیت در ظاهر معنا بشه؟
چرا باید ارزش انسان به ظاهر و مادیات باشه؟
اصلاااا من به اونایی که این تفکرو دارن کاری ندارم.... من ناراحتم از اینکه چراااااااااااا باید ما قربانی این تفکرات اشتباه و مذخرف جامعه باشیم؟؟
دوست خوبم نمیدونم شاید حق داشته باشی به این نقطه برسی چون داری در میان این ادمهای به ظاهررر انسان زندگی میکنی.... ولی حتی اگر تصمیم به خودکشی داری به خودت یه کم فرصت بده ببین ایا ارزش داره به خاطر این ادم ها زندگی زیبای خودت رو فدا کنی و خانوادتو داغدار؟؟؟
به خاطر کی؟؟ به خاطر ادمهایی که عقلشون توی چشمشونه؟؟
به نظرت اینا انسان هستن؟؟
تو میتونی یه دختر خیلی خوب که انسان به معنای واقعی باشه رو پیدا کنی و باهاش تا اخر عمر زندگی خوبی داشته باشی.....تو جتی به اون دختری که دوست داره باهات ازدواج کنه داری ظلم میکنی... میدونی چرا؟... چون ممکنه اون هم تا ابد مجرد باقی بمونه و اون هم فدای قربانی این تفکرات بی اساس بشه....
اخه مگه همه ادمها مثل همند؟؟؟؟؟ به خدا نیستند.................. به خدا ارزش ادم ها به ظاهر و مادیات نیست...
اگر تصمیم داری از زندگی خداحاقطی کنی حداقل درک خودت رو از معنای زندگی بالا ببر بعد هر کاری خواستی بکن...
دوست خوب من به خدا اونقدر الان تحت تاثیر قرار گرفته ام که حتی اگر بهم بگن الان وقت مرگت رسیده باز هم برام مهم نیست.....
خواهش مکینم کمی به این موضوعات بیشتر فکر کن....
اصلا تا جالا فکر کردی چرا ما به این دنیا اومدیم؟/؟؟؟ تا جالا فکر کردی چرااااااااااااااااااااااا ؟؟ من مطمئنم فکر نکردی ..........چ.ن اگر فکر کرده بودی اینقدر راحت حرف از خودکشی و پایان زندگی نمیزدی................
مگه ما اومدیم تو این دنیا که همه بگن واااااااای عجب قیاقه ای؟؟ واااااااااااای چقدر خوشگل بود........ وای چقدر پولدار بود... تا اگر اینها رو نداشتیم بگیم خداحافط رندگی؟؟
من با مرگ مشکلی ندارم ولی مرگ با شناخت.... مرگی خوبه که به اون مرحله رسیده باشیم که هدف خدای خودمون رو از افریدن انسانها فهمیده باشیم...........
اکر اصرار داری با همین سطحی نگری به زندگی اونو پایان بدی تو ازادی....
من از این ناراحت نیستم که جوانی میخواد خودکشی کنه.... ناراحتی و فشاری که به من اومده اینه که چراااااااااااااااااا باید اینقدرررررررررررررررررررر ر درک ما از زندگی پایین باشه............ چرااااااااااا
نمیدونم شاید اگر من هم تو جنین ازمایشی قرار بگیرم من هم کم بیارم ولی از همین امروز خودم رو برای اون روز اماده میکنم..... از همین الان به خودم میگم که هر لحظه ممکنه برام اتفاقی بیفته و من دیگه این ظاهر رو نداشته باشم.... میخوام چیگار کنم؟؟
بزرگی خدا رو زیر سوال ببرم؟؟ ......کل فلسفه زندگی رو زیر سوال ببرم؟؟؟.... به زندگیم پایان بدم؟؟؟.............. فقط برای اینکه هدف از زندگی رو اشتباه فهمیدم؟؟
من مطمئنم تو امتحان خیلی بزرگی هستی............... و شک ندارم خدا خیلی دوستت داره..... پس اگر کم بیاری بازنده ای............ ولی اگر با قدرت بری جلو و در برابر اونهاییکه فقط ظاهرشون شکل انسانهاست مقاوم باشی و ثایت کنی که انسانیت به ظواهر نیست... اونجاست که خدا هم بهت لبخند میزنه.........
تو شانس بزرگی داری چون میتونی لبخند خدا رو حس کنی فقط کافیه کمی خودت رو باور کنی..... خدا به داد ماها برسه .....
پس خوب که نگاه کنیم میبینم تو شرایط خیلی خوبی داری........ از این شرایطتت بتونی استفاده کنی قهرمان قهرمانان هستی و اگر کم بیاری موجود ضعیفی هستی....
اتفاقا ماها تو شرایط سخت تری هستیم... میدونی چرا؟ خود من الان که وضعیت شما رو قهمیدم چیکار کردم؟ هیچی..... فقط کمی ناراحت شدم و براتون پست گذاشتم.......... در صورتی که اگر واقعا خواسته باشم کمک کنم باید به دنبال هر راه جلی باشم....
من شنیدم هزینه اینجور عملها تو خارج خیلی زیاده ولی امکانپذیره... خوب پس این مشکل تا حدی حل شدنیه ولی من ازت خواهش میکنم قبل از اینکه به دکتر و درمان و خودکشی و این چیزا فکر کنی بد نیست کمی با خدای خودت که اینقدرررر دوستت داره خلوت کنی و کمی بیشتر به هدف اصلی انسانها از زندگی کردن تو این دنیا فکر کنی.... چه بسااا حتی میتونی به مرحله ای برسی که دیگه حتی اگر ازت بخوان عمل بشی و خوب خوب بشی اونجا خودت قبول نکنی... و من میشناسم کسی رو که نابینا شده و با وجود اینکه به او پیشنهاد داده اند که عمل کنه خودش قبول نمیکنه.... واقعا چرا؟ چی میشه که یه ادم میتونه به این حد از انسانیت برسه ؟؟
من حاضرم تمام تلاشمو یکنم که کمکی هر جند خیلی ناچیز به شما بکنم... پس بدون که اصلا تنها نیستی .... با هر کسی بتونم مشورت خواهم کرد تا موجبات سفر شما به خارج رو فراهم کنمم....در مورد هزینه هم اصلا نگران نباش .. هنوز هستند کسایی که دنبال جنین موقعبت هایی هستند تا خودی نشون بدن پیش خدای بزرگ.......
دوست خوب اینو بدون که من و تمام دوستان در اینجا همیشه در کنارت خواهیم بود... و دوم اینکه بگو با این پیشنهاد من موافق هستی یا نه؟؟
از مدیر همدردی هم تقاضا دارم راهنمایی کنند تا بتونیم به این دوست خوبمون در حد توان کمک کنیم... مثلا ایمیلی از ایشون داشته باشیم یا اینکه یه طریقی بتونیم راحت تر در ارتباط باشیم.... ممنون.....
-
با منو درک نکردبد با پستامو خوب نخوندید. گور بابایه اینکه مردن درباره قبافم چی فکر می کنن. ولی کسایی هستن که من دوستشون دارم ولی اونا هم از من بدشون میاد. و این هر آدمو نارحت مبکنه. بازم این چیزا به دردک. ولی این مسئله باعث بروز مشکلات و رنج هایی در الان و آیندم شده. هیچ امیدی به آینده ندارم. دارم با عواقب تحصیلی و شغلی و مالیش دست و پجه نرم میکنم. فبلا هم اینا رو گفتم ولی بازم شماها عکس دیگران یا داستان آدم های فلج رو میذارید در حالیکه هر آدمی با آدم دیگه فرق داره و مقایسه سمه.
بعد این همه سال خودم مبدونم مهم نیست مردم چی میگن یا چی فکر میکنن ولی کسایی که دوستشون داری چی. اونا هم به درک دیگه کم اوردم میدونم دیگه نمی تونم.
خبال می کنید خودکشی آسونه واسه کسی که سالها به امید روزهای بهتر سختی ها رو تحمل کرده. خودکشی سخت ترین و آخرین راه حله اگه واقعا امیدی نباشه.
واقعا هر دفعه که پست های شما رو مبخونم برای خودکشی مصمم تر می شم. خیلی نانمردید که بهتون میگم همه راه ها و روش ها رو امتحان کردم و همه مطالبی که تک تکتون بالا گفتید رو صد بار امتحان کردم بعد بازم حرف خودتون رو می زنید. یکی میگه کمکت میکنم بری خارج. آخه وقتی میگم همه راه ها و روش ها رو امتحان کردم خیال می کنید دارم دروغ میگم. گناهی ندارید میدونمم نیتتون اشتباه من بود که اومدم ازتون چند تا سوال کردم.
چهار سال پیش هم اومدم تو همین فروم با یه مشکل بحثمونو شروع کردم و آخرش با فکر خودکشی بدرقم کردید.
-
سلام دوست خوبم
سوره مبارکه ی الحدید را مطالعه کردی !! ( مخصوصا آیات 21 22 23 و ..)
درباره ی اون عکس چرا نظری ندادی ؟
ممنون .:72:
-
مگه خود شما نگفتید که خانوادتون از خودکشی شما ناراحت میشن
پس این نشون میده شما هنوزم براشون مهمید و دوستتون دارن
چرا تو پست جدیدتون نوشتید خانوادتون از شما بدشون میاد،ایا تاحالا به شما حرفی زدن یا شما خودتون چنین حسی رو دارید؟
شما یه ادم مغرورید که حرف فقط حرف خودتونه،اصلا شما انگار میخواین تصمیم اشتباهتون از طرف بقیه تایید بشه و دنبال بهتر شدن زندگیتون نیستید
اگه هدفتون از اومدن به این تالار بهتر شدن اوضاعتون هست که بیشتر از ظاهر برمیگرده به لجباز بودنتون،بهتره در مورد این بیت شعر یه ذره تامل کنید
تا نکنی جای قدم استوار
پای منه در طلب هیچ کار
شما اول باید قبول کنید که باخودکشی نه تنها ضعف خودتون رو نشون میدید بلکه تازه از اونجا به بعد بدبختی به معنای واقعی شروع میشه و هیچ راه بازگشتی هم وجود نداره
پس خواهشی که از شما دارم اینه که دورش رو یه خط قرمز بکشید
و سعی کنید به کمک دوستان باتجربه در این تالار و البته با توکل به خدا راه و هدف زندگیتون رو مشخص کنید و به سمتش محکم قدم بردارید
و انشاالله برنامه ریزی برای ازدواجتون و خوشبخت و سعادتمند شدنتون
التماس دعا
- - - Updated - - -
چرا تو پست جدیدتون نوشتید خانوادتون از شما بدشون میاد،ایا تاحالا به شما حرفی زدن یا شما خودتون چنین حسی رو دارید؟
شما یه ادم مغرورید که حرف فقط حرف خودتونه،اصلا شما انگار میخواین تصمیم اشتباهتون از طرف بقیه تایید بشه و دنبال بهتر شدن زندگیتون نیستید
اگه هدفتون از اومدن به این تالار بهتر شدن اوضاعتون هست که بیشتر از ظاهر برمیگرده به لجباز بودنتون،بهتره در مورد این بیت شعر یه ذره تامل کنید
تا نکنی جای قدم استوار
پای منه در طلب هیچ کار
شما اول باید قبول کنید که باخودکشی نه تنها ضعف خودتون رو نشون میدید بلکه تازه از اونجا به بعد بدبختی به معنای واقعی شروع میشه و هیچ راه بازگشتی هم وجود نداره
و سعی کنید به کمک دوستان باتجربه در این تالار و البته با توکل به خدا راه و هدف زندگیتون رو مشخص کنید و به سمتش محکم قدم بردارید
التماس دعا
- - - Updated - - -
تا نکنی جای قدم استوار
پای منه در طلب هیچ کار
التماس دعا
- - - Updated - - -
مگه هدفتون از اومدن به این تالار بهتر شدن اوضاعتون نیست که صد در صد همینطوره پس لجباز نباشید،و بهتره در مورد این بیت شعر یه ذره تامل کنید
تا نکنی جای قدم استوار
پای منه در طلب هیچ کار
التماس دعا
-
سر تا پایم را خلاصه کنند می شوم "مشتی خاک"
که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه
یا "سنگی" در دامان یک کوه
یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس
شاید "خاکی" از گلدان
یا حتی "غباری" بر پنجره
اما مرا از این میان برگزیدند : برای" نهایت" برای" شرافت" برای" انسانیت"
و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای : " نفس کشیدن " " دیدن " " شنیدن " " فهمیدن " و مهم تر از همه "عشق ورزیدن"
و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمید
من منتخب گشته ام : برای" قرب " برای" رجعت " برای" سعادت "
من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده: به" انتخاب " به" تغییر " به "شوریدن " به" محبت "
معذرت میخوام از صاحب تاپیک که پست قبلی اینقدر تکرار شد مشکل از سیستم بود،این متن هم به نظرم خیلی قشنگه،باور کنید تو این دوره محبت غوغا میکنه
و به یادداشته باشید
نقص یا کمبود زیبایی در چهره یک فرد را اخلاق خوب تکمیل میکند...
اما کمبود یا نبود اخلاق را، هیچ چهره ی زیبایی نمی تواند تکمیل کند...
پایه و بنای شخصیت انسان ها بر کردارشان میباشد، و زیباترین شخصیت ها متعلق به خوش اخلاق ترین انسان هاست.
-
دوباره سلام its over
. تو مشکلات کمی نداری. مطمئنم. نمی دونسم چقد تلاش کردی براشون. ولی به نظرم مشکلاتت اینایی که میکی نیسن. گفتی حرف مردم برات مهم نیس. گفتی خودت میدونی. گفتی ترک تحصیل کردی و شغل خوبی نداری. مطمئنم خودت میدونی که الان تو ایران شروع مجدد تحصیل آسونترین کار دنیاس. نمیخام بت بگم . مطمئنم خودت میدونی که میتونی دختری را پیدا کنی که تورو برای اونچه ک هسی دوستت داشته باشه .عاشقت باشه و کمبود محبتاتو پر کنه. مطمئنم میدونی میتونی دوستایی پیدا کنی. مطمئنم میدونی میتونی عادی زندگی کنی. عادی زندگی کردن کار سختی نیس. مطمعنم میدونی میتونی با تغییر رفتارت به خانوادت اونام بات خوش اخلاقتر بشن. خودت میدونی که اینا لاینحل نیسن.
پس مشکل کجاس؟؟؟؟ دقیقا مشکل چیه؟ تو فقط خسته شدی از زندگی؟ ما آدم ها موجودات هورمونی وشیمیایی ای هستیم. جسم ما تاثیر خیلی زیادی بر روان ما میگذاره. مثلا خانومی همینجا تاپیک زده که در دوران قبل از عادتش چنان افسردگی ای میگیره که اقدام به خودکشی را هم تجربه کرده. تو همه ی راه ها را امتحان کردی. لطفا راه مدیر همدردی یعنی مراجعه به روان شناس بالینی را هم امتحان کن. بذار مطمئن باشی تصمیمت از روی مواد شیمیایی هورمون های جاری در رگ هات نیست. از پیشنهاد مدیر همدردی سرسری رد نشو.
:72:
-
سلام اقای Its Over
خیلی خیلی شرمنده ام که ناراحتتون کردم ، منو ببخشید ، باور کنید کاملا درک کردم ناراحتیتونو ، هزار بار شرمنده ام :72:
چیزی برای گفتن ندارم جز یه تجربه کوچک در این زمینه (خواهش میکنم قضاوت نکنید ، منظورم مقایسه نیست ، حتی همون داستان را هم برای مقایسه نگذاشتم ، فقط گذاشتم تا راه آنها رو ببینید شاید جرقه ای در ذهنتون زده شد)
پسر 30 ساله ای از آشنایانم را میشناسم(که حالا هم خیلی با من صمیمی است چون میگوید بیش از همه درکش کردم و حرفهایم را دوست دارد ) که این پسر تمام دوران نوجوانیش اعتیاد داشت و 2سال آخر اعتیادش کراک بود
خانواده آبرومندی داشت که پیش اقوام حسابی خجالت می کشیدند ، این پسر با خود خیلی بد کرد و با خانواده اش هم ، بالاخره در 24سالگی ترک کرد ، اما خوب میدونید دیگه چهرش شبیه 24ساله ها نبود شبیه 30ساله های شکسته و داغون بود
فرصت ازدواج درست تر رو از دست داد ، از اجتماع حسابی طرد شد ، نگاههای سنگین فامیل که چون هم مجرم میبیننش هم بیمار هم...
فرصت شغل بهتر و از همه بدتر تمام لحظه های قشنگ نوجوانیش که توی جوب و کثافت گذشت و خاطره ای بابتش نداره جز درد
این پسر برادر زاده ای داره که خیلی برادر زاده کوچکشو دوست داره به گفته خودش وقتی این بچه خوابه میره بوش میکنه دستاشو میبوسه و برای یک لحظه کوچیک آرامشو تجربه میکنه
اما وقتی این بچه بیداره ، این اقا رو که میبینه جیغ میکشه و گریه میکنه ، بچهه ای دیگه ام هنوز عمو معتاد صداش میکنن (یعنی عموی مجرم بیمار غیرقابل اعتماد و...)
مادرش زمان اعتیادش انقدر نگرانی و چشم انتظاری کشید و انقدر توی کوچه خیابونا دنبال پسرش گشت که حالا به جای یه خانم میانسال و امیدوار شده یه پیرزن افسرده با مشکلات حاد عصبیو وحالا همه اینو از چشم این پسر میبینن
حس این آقا اونقدر بده و انقدر از زندگی سیره که حتی باورش نمیشه برای من و خانوادم و خیلیهای دیگه هنوز همون آدم خوب و دوست داشتنی و قابل اعتماده و برامون محترمه ، من هرگز سرزنشش نمیکنم و بهش حق میدم
ببخشید سرتونو درد آوردم امیدوارم منظورمو فهمیده باشید
-
واقعا که ......... واقعا دلمو شکستی؟؟ :54:............ من خودم از اولش میدونستم نمیتونم بهت کمک کنم ولی حداقلش این بود که تلاشمو داشتم میکردم.:54:............. تو اصلا حواست نیست ادمایی که میان اینجا همه مشکل دارن.......... اصلا فقط به فکر خودت هستی............ خیلی خودخواهی.... خیلی....... با اینکه نمیشناسمت ولی این اولین باره که اینجا کسی تا این حد ناراحتم کرده:54:.....
یکی از بچه ها میگفت تمام اونایی که اینجا هستن یه وجه مشترک با هم دارن و اون اینه که همه تنها هستیم........... تو چرا فکر میکنی فقط خودتی که تنهایی.......
اصلا تا حالا تاپیک ماها رو خوندی؟.......... تو اونقدر به فکر خودتی که اصلا مشکلات بقیه رو نمیبینی..... همه ادم ها تو زندگیشون به نظرم حتی یکبار هم که شده به فکر خودکشی می افتن.... هر کی بگه نه... دروغ گفته....
تازه یه بخشی از مشکلت اینه که کسایی که دوستشو داری دوستت ندارن..... چیه؟ ...........فکر میکنی به خاطر ظاهرته؟......... تو همه چیزو به اون ربط میدی........... در صورتی که اینطور نیست....... اگه راست میگی بگو چه توانایی هایی داری؟........... خوب باید یه چیزی داشته باشی که بقیه ازت خوششون بیاد..........اصلا تا حالا سعی کردی خصوصبیات خوبتو به بقیه نشون بدی؟...........تحصیلات داری؟......... تواناییهاتو بگو ببینم................
اصلا خصوصیات خوب اخلاقیت چیاست؟؟
من دیروز اینهمه برات نوشتم ولی تو حتی یه تشکر خشک و خالی ازم نکردی.........فکر نمیکردم تا این حد مغرور باشی..... ای کاش همه ماها دلیل اصلی تنهاییهامونو میدونستیم................ :54::54:
-
سلام آقای ItsOver
پاسخی برای پرسش من نداشتید؟