ممنون
دو تا بچه دوقلوي دختر ٦ ماهه داره
خدايا خودت نجاتش بده
ديوونه ميشيم وقتي اين بچه هارو ميبينيم
ترخدا دعا كنيد الان ٤٢ ساعته هيچ خبري نيست
هر ثانيه حالمون بدتر ميشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون
دو تا بچه دوقلوي دختر ٦ ماهه داره
خدايا خودت نجاتش بده
ديوونه ميشيم وقتي اين بچه هارو ميبينيم
ترخدا دعا كنيد الان ٤٢ ساعته هيچ خبري نيست
هر ثانيه حالمون بدتر ميشه
سحر جان
به خدا توکل کنید
انشاالله هر چه زودتر خبر سلامتیشون میرسه
با دعا همراهتون هستیم
سلام سحر خانوم
عزیزم نگران نباش
برات دعا میکنم. انشاءالله هرچی زودتر با خبرای خوب بیای همدردی
٤ روز شد
ترخدا دعا كنيد
ميشه سوره يوسف رو بخونيد براش حتي يك آيه ، يك صفحه ، هر چقد راحت هستين
اين اولين آيه هستش
بسم الله الرحمن الرحيم
الف لام راء تلك ايات الكتاب المبين
بخدا اصلا يادم نمياد مشكل خودمو از بس اين اتفاق وحشتناكه برامون
خاهش ميكنم هركي اين پست منو ميبينه حتي يك صلوات يك سوره كوچيك ي دعااااااااا
نميدونيد چي به ما گذشته خدا ب اين دوتا طفل معصوم رحم كنه
سحر جان من مدتها بود که با نام کاربریم وارد نشده بودم. اما امروز فقط وارد شدم بگم که برای سلامتی شوهرخواهرت سوره یوسف و خواندم و براش دعا کردم.امیدوارم خدا دعای منو که ۹ ماهمه یه دختر باردارم رو مستجاب کنه و به دخترهای خواهرت رحم کنه
اخه چرا حرف نمييييييزنين
چرا لايك ميكنين
من لايك ميخااااام چكار
چرا ميبينينو بي تفاوت رد ميشين
چرا خوشحال كردن ي ادم براتون مهم نيست جراااا اميد نميدين
مگه ي صلوات فرستادن ي تايپ كردن چكار داره
اخه برا من نه برا هموطناتون ك زير جسدا له شدن خفه شدن
مررررردن
زنده ب گور شدن
واسه اونا دعا كنين
اصلا سحر بد ، سحر نامرد
چرا نميگين ي صلوات فرستادين
حرف بزنين ترخدااااااا ترخدااااا حرف بزنين بخدا ثواب داره
اميد دادن ثواب داره شما ك ميدونين
تر خدااااااااا امروز ٢١ كي كاميون جسد اورن
برا هموطناتون دعا كنيد دعاااااااااااااااااااااا كنيد بگين ك دعا ميكنين
سلام سحر عزيزم
اميدت را از دست نده فقط به خدا توكل كن ما هم براش دعا مي كنيم.
لطفا اروم باشيد و جو خانه را اروم كنيد و به خواهرتون اميد بدين .
عنوان تاپيكتون گويا و واضح شرايط فعلي نيست كسي از كجا بدونه شما دعا نياز داريد شايد كسي ندونه به دعا نياز داريد نه مشاوره ....
خب مي تونيد تاپيكي مرتبط در انجمن اعتقادي ايجاد كنيد .اين تاپيك دعا براي مضطرين هم من مشكلتون رو نقل قول كردم البته تاپيك عمومي شده يعني براي همه ي كاربران و از اين به بعد خودتون هم مي تونيد پست قرار بدين.
خدايا خودت كمك كن به حق صلوات بر محمد و ال محمد
اللهم صل علي محمد و آل محمد
سلام سحر عزیز
خیلی متاسف شدم از اتفاقی که برای خانواده شما و همه ی انسان های دیگر چه ایرانی چه غیر ایرانی که در این حادثه وحشتناک افتاد و امیدوارم خداوند به خانواده هاشون من جمله شما و خواهر عزیزتون صبر و تحمل این مصیبت بزرگ و بدهد..
امیدوارم زودتر شوهر خواهرتون صحیح و سالم پیدا شوند.
از دوستان هم دلگیر نباش، خواسته ات و در تاپیک های بخش معنوی تالار بذار. چون در تاپیک خودت عنوان کردی دوستانی که قبلا تاپیکت و دیدن فکر کردن مشکل خودت بوده دوستان دیگرای هم که تاپیکت و ندیدن از روی عنوان تاپیکت مشکل و مسله دیگری تصور کردن.
امیدوارم تمامی سیصد خورده ای مفقودین همه زنده و سلامت به آغوش گرم خانواده هاشون برگردند.
اللهم صل علي محمد و آل محمد
سحر جان من هم این سوره و برای همه مفقودین و همچنین شوهر خواهر شما خوندم سوره یوسف
من از طرف خودم حرف میزنم :
عنوان تاپیکت که مشخصه ... بعد شما اومدی اینجا مطلب نوشتی در مورد اون اتفاق (که خود من این چند روز حالم خوب نبود بخاطر همین نه فقط برای خانواده شما که درگیرش هستین )...
منم کلی هم دعا کردم... صلوات فرستادم ...
بالاخره بنی آدم اعضای یکدیگرند....
اما عزیزم ، از نظر من این تاپیک جاش نبود که با موضوعی دیگه پر بشه بنابراین درست ندیدم که اینجا پستی بذارم همون لایک یا تشکری که زدم پای پستی که دوستان دیگر ارسال کردن یعنی همراهی و همدلی یعنی که من هم همون حرفارو هستم و اگر مینوشتم همون هارو مینوشتم ...
هرچه هست بیتفاوت رد نشدیم حالا پست جدا بنویسیم که دعا کردیم صلوات فرستادیم هرکدوم جداگانه امید بدیم ، ثوابش بیشتر از اون اعلام عدم بی تفاوتیه؟ که با لایک و تشکر نشون دادیم؟!
برای همه بازماندگان و وابستگان آرزوی صبر و آرامش میکنم :72:و امیدوارم خبرهای خوبی بدستشون برسه هرچه زودتر ....