سلام لبخند خانوم عزیز و باغبان و دوستان گلم یادم رف بگم عیدتون مبارک و نماز روزه هاتون قبول باشه
من نوشته هامو یه روز قبل می نویسم به دلیل محدودیت در ارسال فرداش ارسال میکنم
اولاً خوشحالم که حداقل جایی هست حرفامو راحت بزنم بدون اینکه سرزنشم کنن بگن نگو بسه نگونگو!!!!
ممنون از اینکه وقت میذارین برا تاپیکم
لبخند جان اتفاقا امروز داشتم فکر میکردم که دارم تو حاشیه زندگی میکنم حاشیه ها برام بولدن تا خودم دوس دارم برا این مشکل یه تاپیکی باز کنم تا خوب شم یا همین تاپیک ادامه بدم!!!مشکلات ارتباطی و خطاهای شناختی من زیاده
من اولا سکوت میکردم سیاست داشتم ولی الان تحملشو ندارم زود از کوره در میرم تحمل ناحقی رو ندارم
لبخند عزیز اره استرس دارم حتی دارو ضد استرسم میخورم تاثیری نداره راستی لبخند روستایی نیسم مامانم روستایی هست مهمون رفته بودیم
من خیلی حس مسئولیت میکنم در قبال بقیه ولی بقیه تا این حد بفکرم نیسن خانوادمو میگم دوس دارم این مدت کنکورو جایی باشم که چیزی نبینم که حساس شم مثلا مشکل خواهرمو نبینم یا مشکل اون یکی خواهرم با نامزدشو نبینم بیکاری داداشمو نبینم بداخلاقی مامان بابامو نبینم نه کسی کاری به کارم داشته باشه نه من کاری به کار کسی
پدر من می بینه درس میخونم دنبال بهونه میگرده که بهم استرس وارد کنه نتونم درس بخونم شده که من اومدم طبقه پایین درس بخونموقتی فهمیده بود من اونجا درس میخونم گیر داده بود کتاباتو ببر بالا هیشکی حق نداره بیاد اینجا میگف یا میبری یا کتاباتو پرت میکنم وسط حیاط جمع کردم بردم بالا از اون روز کاری به بقیه نداشت همه ازاد شدن که بیان طبقه پایین !!
و اقای باغبان
پدرومادر من دعای خیری در حقم نمیکنن بابام با هربهونه ای نفرین میکنه الهی بعد ازدواج بچه دار نشی نمیدونم شوهرت نامرد باشه و... همیشه با حرفای منفیش و انرژی های منفی عذابم میده
و اما در مورد رشته فعلا که کنکور کامپیوترو میدم به روانشناسی هم علاقه دارم چون میخوام به بقیه کمک کنم میدونم روانشناس نمونه ای میشم چون خودم 7 ساله عذاب میکشم دوس ندارم کسی مث من عذاب بکشه بعد کنکورو اومدن نتایج تصمیم میگیرم کدومو ادامه بدم
ولی بعد کنکور تا نتایجم بیاد برنامه هام اینه
رفتن به یه کلاس ورزشی - بعد میخوام برم با مهدکودکا صحبت کنم کامپیوتر تدریس کنم به بچه ها بخاطر روحیم چون با بچه ها شادم -رفتن به گروه درمانی - یا برم مشاورو روانپزشک -یا هم بیام اینجا تاپیک بزنم مشکلاتمو حل کنم خودمو تغییر بدم - ادامه کار اینترنتی ام با جدیت - رفتن سراغ یه کاربه عنوان منشی که همین دوشنبه میرم صحبت کنم - مرور مهارت های هف گانه کامپیوتر و یاداشت برا تدریس - ایجاد تاپیکای مثبت و راهنمایی به دیگران (از اطلاعاتی و تجربه هایی که دارم)-کار کردن تو خونه منظورم کارای خونه اشپزی و ... هم پدرومادرم باهام خوب میشن و هم برا زندگی اینده ام اماده میشم-خیاطی بلد بودم یادم رفته میخوام برم مرورش کنم تا هروقت هرمدلی دلم خواست خودم برا خودم لباس بدوزم از لحاظ مال هم پولم خیلی هدر نمیره- آموزش یه سری کارا به خواهرم و دنبال درمان اون بودن!!!
دانلود مطالب اموزشی در مورد رشته خودم و تمرین و یادگیری مثلا طراحی سایت حداقل تو یه بخش حرفه ای باشم پولساز باشه برام رشته منه باید حرفه ای باشم
حالا ببینم کدومو میتونم برم