-
eli90 *** من تایپیکی شما رو خوندم و متاسفانه بیشتر اخلاق همسرتون مثل همسر سابق من بود و اگه رابطه رو ادامه میدادم به شدتی که شما گفتید ممکن بود برای من پیش بیاد. من مهریه مو بخشیدی و خیلی زود جدا شدم، بیشتر هدفم این بود که زود جداشم از آزار و اذیتاش دیگه کلافه شده بودم. یک سال که جدا شدم
منم به ازدواج مجدد فکر میکنم ولی نه سریع بعد طلاقم. تو این مدت خواستگار داشتم ولی جوابم منفی بود. و با نـــــادیـــــا خانوم موافق هستم.
غزاله_۹۱: تایپیک شما رو هم خوندم و متاسفانه رفتار همسرتون در رابطه با پول و مادیات شباهت زیادی با همسر سابق من داشت.
امیدوارم هر چه زودتر بتونید جدا شید و اتفاق های خوبی براتون رقم بخوره.
-
از همه دوستان تشکر میکنم بختطر چواب هاشون، وااااای که چقدر ایران محتاج یه ارگان یا تشکل دفاع از زنان است ،کاش میتونستم و قدرتشو داشتم تا یه همچین تشکلی ایجاد کنم،خدایی من الان دارم طعم و مزه ظلم رو میچشم،دخترا همتون دارید میگید ببخش مهریه ات رو و رها شو ،هر چی فکر میکنم میبینم نمیتونم اگه ما هیجچکدوم این کارو نمیکردیم اینقدر مظلوم نبودیم ،خدایا شکرت که اون دنیایی هست و امیدوارم خدا همه مردایی رو که از اسلام عزیز به نفع خودشون سو ستفاده کردن رو خار و ذلیل تو این دنیا و اون دنیا کنه،با یکی حرف میزدم میگفت اره شوهرت حق داره ازت تمکین بخواد حتی به زور ولی در عوض اسلام برا تو هم راه گذاشته تو حق داری کلفت بخوای حق داری کار خونه را نکنی حق داری از شوهرت امکانات رفاهی و مادی دقیقا به اندازه خونه پدریت بخوای حق نفقه و حق مهریه گه حلال ترین پول ها و... که اسلام عزیز برامون گذاشته ولی ما زن ها بلد نیستیم استفاده کنیم.حتی حضرت فاطمه کنیز داشته هی میگن مثل جضرت فاطمه باشید ولی فقط از یه جهات خاصی که بنفع خودشونه.
خلاصه این روزا دارم به اذیت کردن اون فکر میکنم و فکر کنم با توجه به حمایت خانواده ام و وکیلم بتونم پوستشو بکنم تا لااقل جلوی پرو بازی چند مرد دیگه رو بگیرم.
کسی تا حالا تونسته با اذیت کردن شوهرش حقشو بگیره؟وکیلم میگه کاری میکنم هر روز مجبور شه بره دادگاه..
نظرتون چیه؟من تا حالا تو دادگاه نقش بازی کردم و گفتم زندگیمو دوست دارم.
بچه ها من بخاطر اعتماد بفسم نیست که دنبال ازدواج مجدد هستم، بیشتر بخاطر مامان بابامه البته اونقدر دیگه فهمیدم سختی انتخاب اشتباه رو که بیگدار به اب نزنم و حتما حتما مشاوره رو بعد از تایید خودم انجام میدم.و اینکه من الان نزدیک یه ساله که خونه بابام هستم و از همه تنش ها دور بودم و وقت برای فکر کردن به اشتباهاتم داشتم. تو این مدت نزدیک 20 جلسه مشاوره رفتم و ارامش و امادگی شروه هر کار جدیدی رو دارم.
-
با سلام
اگر امکان و توانشو دارید برای احقاق حقوقتون به شیوه درست کوتاهی نکنید .... نه به قصد اذیت کردن و نه به قصد آزار دادن و نه پوست کندن .... واقعاض هدفتون حق باشه و رضای خدا در دفاع از حق آنطور که خود خدا رضایت داره که در این صورت نتیجه هرچه باشه شما آرامش وجدان دارید .... حتی اگر می بخشید هم بنا به رضای خدا و در صورت مفید بودن و اثر خوب گذاشتن ببخشید
موفق باشید
-
ممنونم از نظرتون ولی بنظرتون به جز این راهی برای گرفتن حق هست؟وقتی الان قوانین کشور خودشون به شوهر من که 2 خونه و ماشین و یک مغازه ازثی دارد پیشنهاد میده که بگو نداری ، من ضعیف چه کنم؟یعنی بنظرتون من بخوام اذیتش کنم تا حقمو بده مورد رضای خدا نیست؟حتی اگه به هدف تین باشه که زن ها کمتر مورد ظلم واقع بشن.من که بخدا تو این مدت برعکس خیلی از زن ها که تو موقعیت من از اسلام و ... بیزار میشن و پشت به همه چیز میکنن (به خاطر ظلم به زن ها تو احکام)من فقط و فقط آه میکشم که کاش اسلام در همه جهات اجرا میشد.و لعنت میکنم مردایی رو که فقط یه سری احکام رو که در جهت تامین منافع مرداس لایت میکنن و بقیه احکام رو کم رنگ و بیتوجه رد میکنن.
خدایا شکرت سر پل صراط چقدر آدم هایی که تو این مدت ظلم کردن باید از خوبی هاشون بهم بدن.:227:
بچه ها کسی رو اگه سراغ دارین تو کار دفاع از حقوق زنان باشه البته کاملا اسلامی و شرعی لطفا بهم بگید منم میخوام تو ثوابش شریک باشم.
هفته اینده مشخص میشه که پیشنهاد طلاق توافقی الکی بوده یا واقعا قصد اونم دیگه طلاقه،واسم دعا کنید به خوبی و زودی بتونم حقمو بگیرم و خلاص شم.
راستی خیلی برام عجیبه چون تو این هفته که دیگه همه فامیل فهمیدن قضیه منو فکر میکردم الان خیلی ها من و پدر و مادرمو سرزنش میکنن که چرا اینقدر زود بنا رو به طلاق گذاشتین ولی خدا رو شکر همه موافق بودن و گفتن ما باورمون نمیشده با این آدم وصلت کردین.و معلوم بوده که خیلی پسته.
دوستان اگر نکته ای چیزی هست که باید بدنم ممنون میشم بهم بگین.
نادیا ایمیل داری؟میخواستم خصوصی باهات در ارتباط باشم ببینم آخه چی شد که مجبور شدی مهریه ات رو بدی جهازتم بدی تا طلاق بگیری؟:97:
-
آبجی من گفتم بازم میگم البته شنیدم از یکی قبل از این که طرف متوجه بشه باید اقداماتی صورت بگیره که اموال طرف یه نوعی بلوکه بشه برای مهریه و نتونه به نام کسی بزنه و سوری بفروشه البته اینجور که پیداست اقدامات طلاق صورت گرفته و شوهر شما هم خبردار شده ولی حتما در این مورد تا دیر نشده با وکیلت مشورت کن که نره مال و اموالشو بزنه به نام یکی دیگه و اینجوری مهریه ات رو نخواد بده اصلا مهر هیچ شما توجه کن مهریه با توجه به قوانین کشور یک اهرم فشاری هست برای گرفتن طلاق و اگر این امتیاز مهریه رو ببازی دست بالا رو شوهرت میتونه بگیره
-
الی جان
نوشتن ایمیل در این سایت ممنوع هست
ببین دختر خوب
من انقدددددددر سختی و عذاب و ناراحتی کشیدم توی اون زندگی جهنمی که ظرفیتم کاملا پر شده بود و دیگه حتی توان حرف زدن و بحث کردن نداشتم.
کما اینکه واقعا قوانین اینجا به نفع آقایون هست و هزارتا راه برای کلافه و پیچوندن خانمها وجود داره تا مهریه رو پرداخت نکنن و انقدددددر عذاب بدن یک زن و که عطای مهریه و مسائل مالی رو به لقاش ببخشه و از ترس جونش بره .
اگر شما واقعا میتونی بگیری و قدرت تحمل این پروسه رو داری که حتما اینکارو بکن.
هزار و یک کلک و شارلاتان بازی دراورد تا مهریه رو نده
درضمن
طبق قوانین ایران ،طلاق توافقی وجود نداره.حتما باید مرد زنش رو طلاق بده و برای اینکار باید وکالت طلاق به زنش بده که برای دادن این وکالت میتونه پول از زنش بخواد و این پول همون بخشیدن مهریه هست (اگر زن طلاق بخواد)
و انقدددددر پدر زنو درمیارن و از پله های دادگاه بالا و پایین میبرن و غیره که مثلا ماهی یه نیم سکه ای چیزی بهش بدن تازه مرد بازم میتونه طلاق نده و صدجور بازی دیگه دربیاره.
جهازمم روزیکه رفتیم پزشکی قانونی وقتی برگشتم دیدم کلید خونه رو ازم برداشته و گفت:
برو به سلامت
حق اینکه حتی یک سوزن از خونه خارج کنی رو نداری
ضمن اینکه تمام این مسائل در شهر اون اتفاق داشت میفتاد و نه شهر من
منم کسی رو اونجا نداشتم و پدر مادرم اومدن دنبالم فقط که برگردیم تهران بعد طلاق.
اصلا حوصله دهن به دهن شدن و کل کل با اون حیوون عوضی رو نداشتم و خیلی هم خوشحالم که الان 5ساله از شرش خلاص شدم و طعم زندگی رو دارم میچشم.
حتی یادآوری یک ثانیه از اون دیو و هیولا و اون جهنم حالم و بهم میزنه
یاحق
-
دوست عزیز درسته باید جونتو برداری و بری اما از حقت نگذر تا جائیکه میتونی با کمک یک وکیل خوب حقتو از اون بگیر تا لا اقل مرهمی هر چند کوچک روی زخمهات باشه . متاسفانه قانون ما در حقوق زنان نقصهای زیادی داره اما قوانینی هر چند کوچک هم هست که میتونی به نفع خودت از اونها استفاده کنی ضمنا کار بسیار خوبی کردی که خودت رو از این باتلاق کشیدی بیرون یک عمر مجرد بودن بهتر از چنین زندگی ای هست که در اون حتی امنیت جانی هم نداشته باشی
-
سلام
ممنون نادیا و بقیه دوستان
قراره این روزا بریم جهزیه ام رو بیارم ،میترسم اونجا جرفی بزنه یا کاری کنه که نتونم خودمو کنترل کنم .از این که جهازیه ام رو خراب کرده باشه میترسم وکیلم میگه احتمال اینکه خسارت زده باشه زیاده.کسی پیشنهادی نداره که بی دردسر و آروم بریم برش دتریم بیایم؟
بچه ها یه سوال دیگه دارم شما دوستان چه متاهل چه مجرد چه جدا شده بنطرتون دختری تو موقعیت من اگه شاد باشه برداشت مردم چیه؟من از درون خیلی نگران آینده هستم ولی ظاهرم خیلی شاده و در واقع با ظاهر شادم روحیه خودم و خانواده ام را خوب میکنم.فقط میترسم دیگران برداشت بد کنن.البته ناگفته نماند که هر وقت فکر میکنم که دیگه اون خونه نحس و اون آدم رو دیگه نمیبینم و هر روز با گریه ار خواب بیدار نمیشم انگار یه نسیم خنک همه وجودم رو میگیره.
نمیدونم برا همه اینطوره؟عجیبه هر کس میفهمه میگه خوب کاری کردی خانواده شون آدم های خوبی نبودن و یا میگن شوهرت خیلی نچسب بود و حتی تا حالا یکی نگفته که باید ادامه میدادی.و الان میفهمم که تو شهرمون فامیل پدریش به آدم های بد بدو و شرور معروفند.و بخاطر یه دروغ ساده ما فکر میکردیم عمو زاده های شوهرم ینی پسر عموهای پدر شوهرم عمو هاش هستن .
دوستان دعام کنید تو این شب های قدر فقط یه دعا ازتون میخوام
صبر جمیل بر گناه و مشکلات تا به آرامش خودم و خاتواده ام منچر بشه.:323:
بچه ها میدونید من اولین دختر در خانواده ام هستم که داره طلاق میگیره این خیلی فشارش برا بابا زیاده.بچه ها باورتون نمیشه از وقتب که قرار به جدایی شده حال بابام دیگه خوبه گریه نمیکنه و به اینده امیدوار شده.مامانم هم آروم شده مدام میگن اگه برمیگشتی تو اون زندگی ما 1 ماه ذوام نمیاوردیم (خدایی نکرده)
من حتی حاضرم با یه مرد بچه دار ازدواج کنم ولی روابط اجتماعی بلد باشه احترام بزاره و عزت نفس داشته باشه.و بهم آرامش بده.:323:
-
ما براتون دعا میکنیم
توکل بخدا
تصمیمتون درسته.
ایشالا به خوبی و خوشی تمام حقو حقوقتون رو میگیرید و زندگی جدید رو شروع میکنید و ایشون هم حداقل 1 کم جواب و تبعات کاراشو میکشه تا حداقل 1 کم آدم شه.
جلو ضرر هروقت بگیرید منفهته :305:
یاحق
-
در مورد شاد بودن ظاهرت
شاد باش و سعی کن نه فقط ظاهرت, که روح و روانتم شاد کنی.
به فکر حرف مردم هم نباش همیشه دهن خاله زنکها واسه بدگویی بازه. تو شاد باش بزار هرکی هرچی میخواد بگه.
همینایی که بدگویی میکنن, اگه افسردگی بگیری میان کوچکترین کمکی بکنن که بود و نبودشون مهم باشه? شاد باش و به تنها چیزی که هرگز فکر نکنی حرف مردمه