-
کیت کت عزیز والدین شما ادم های بدی نیستند . به نظر من هیچ ادم بدی وجود نداره . این اعمال و رفتار و افکار ادمهاست که ممکنه گاهی بد باشه . شما از طرز فکر و اعمال والدینت ناراحتی و اونو بد میدونی . ولی ممکنه اونها هم برای خودشون دلایلی داشته باشند . ممکنه مشکلاتی و ناملایماتی باعث این رفتارها شده باشه. از اون گذشته عکس العملهای اطرافینمون در بیشترموارد از عملهای خود ما نشات میگیره . تا اونجا که من فهمیدم از نوشته های خودتون شما رفتارهای والدینت رو بد و غیر منطقی میدونی ولی رفتارهای خودت همه درست و منطقیه ؟ شما زود رنج و خود خواهی . برای همین خوبیهای والدینت رو نمیبینی . برای همین اونها مجبور میشن یاد اوری کنند . و شما فکر میکنی منت سرت میگذارند . هیچ پدر مادری دوست ندارند منت سر بچه شون بگذارند . ولی انتظار قدر شناسی دارند .
راستی دندان سالم رو هیچ کس نمیکشه . همه دندان لق و خراب رو میکشند یا درست میکنند.
امیدوارم سال خوبی داشته باشید .
-
حالا خودخواه و قدر نشناسی من از کجا فهمیدید نمیدونم!!!!!!........اما هر چی هست،من فکر میکنم کسی بخاطر لطفی که به من می کنه صاحب ماهیتم و سرنوشتم نیست و حق توهین نداره...جز اون واقعا همه بهم میگن من با خانوادم فرق دارن.پدر و مادرم همیشه با همه درگیر میشن .... زخم زبون میزنند خودشون برتر و باهوش تر میدونند....یعنی دقیقا رفتارهایی که با من دارن با بقیه میکنند اما اونا که فرزندشون نیستند که تحملشون کنند سریع قطع رابطه میکنند.من کاملا مطمینم من مشکلی ندارم و هر چی اشتباه از جانب اوناست.چون من باکسی جز اونها مشکلی ندارم اما همه دقیقا مشکلی که من با اینا دارم باهاشون دارن.
- - - Updated - - -
خواهر من برای فرار از خونه زود ازدواج کرد...23 سالش بود ترم اخر دارو بود ،همه میگفتن یه ترم استراحت کن یا دوران عقدت طولانی کن بیا خونه .... از دانشگاه مستقیم رفت خونه شوهرش.الانم رفت و امدش با ما خیلی محدوده.شوهرش تا حالا حونه ما بیشتر از یه وعده غذا نمونده یا نخوابیده.میترسه به سوهرش چیزی گفته بشه یا شوهرش از وضعیت عجیب و غریب خونه ما با خبر بشه.
اینم از خواهرم.....اینم از من......از اون طرف هم دوست و اشنا و فامیل که با همه قطع رابطه کردیم.
همه اینارو گفتم........اما درستش اینکه قضاوتکسی تو تالار که نشناخته رای میده برام مهم نباشه اما نمیدونم چرا زورم میاد وقتی راهنمایی می خوام ممکنه کسی بیاد نظر شخصیش درباره خودم بده.
-
سلام کیت کت عزیز...
دست از جدال برسر قدرت و منافع بردار ،... به بحث های کوچیک بی توجه باش و به اونا دامن نزن . میدان هرگونه بحث و جدل رو به سرعت خالی کن وانرژیتو صرف استقلال احساسی کن .
خشمت رو کنترل کن و بشین و بشمار که با سکوتت از چه عواقبی جلوگیری کردی و الان چه حالی داری به خودت آفرین بگو و برای هرمورد کنترل خشم برای خودت به میزان ارزشمندی و
سخت بودنش جایزه تعیین کن .
کیت کت،ما خیلی از مسائلمون رو میتونیم حل کنیم اما وقتی ناراحت و خشمگین میشیم دوست نداریم به مسالمون هدفمند فکر کنیم چون حال نداریم!!! شما هم باخودت مدارا کن تا
حالشو پیدا کنی، بهترین راه حل ها در ارامش به ذهن آدم می رسه.اصرار نکن که مشکلت رو همین الان حل کنی چون فقط ذهنتو خسته میکنی .
خوش باشی:72:
-
با سلام
کیت کت عزیز نیاز به مشاوره تخصصی دارد و لذا چون در بخش خصوصی و تخصصی تالار تاپیک باز کرده و از راهنمایی ها در آنجا برخوردار هست این تاپیک قفل می شود