-
همین الان از پیش وکیل اومدم درباره اینکه حق حضانت رو خانمم میتونه بگیره یا نه طبق اون چیزی که خانم گلشید نوشتند چیزی به من نگفتند.پس یعنی در هرصورت این قضیه منتفی هست حتی اگر بچه پیش ایشون باشه همه جوره تحت تکفل من میشه.
من هم میخوام اینجوری باشه هرچند من دنبال راهی هستم بتونم خودم پسرم رو نگهداری کنم.
هنوز قرارداد نبستم ولی وکیل شماره تلفن برادر خانمم رو گرفت با اون صحبت کنه و قرار شده به من جواب بده.
-
گلشید گفتند که نگهداری بچه وظیفه و حق پدر و مادر هست.
یعنی
پدر و مادر قانونا موظفند از بچه شون نگهداری کنند و نمی تونند از این کار سرباز بزنند (وظیفه).
و هیچ کس نمی تونه بچه ای را از پدر و مادرش بگیره و این حق پدر و مادر هست (حق).
اما اگر قصدشون جدایی باشه در مورد نگهداری بچه یا باید توافق کنند یا قانون تصمیم می گیره ( که در حالت عادی تا 7 سالگی با مادر هست)
این در مورد حضانت یا نگهداری بچه است.
قیمومیت یا ولایت بچه ها در بیشتر موارد با پدر هست،
که باز هم جزییات داره که با فوت پدر یا ازدواج مادر و ... این مساله به چه شکل تغییر می کنه.
-
بله درسته حضانت و قیمومیت دو تا موضوع جدای از هم هستند.من فکر کردم خانم گلشید منظورشون این بوده هر دو یکی هستند واسه همین تعجب کردم.
ممنون شفاف سازی کردید
-
آقای پژمان زندگیه چندین سالتون رو راحت به هم نزنید
شما و همسرتون همدیگه رو دوست دارید
به هم فرصت بدید و با هم حرف بزنید
-
آقا پژمان بحث قیمومت کلا در مورد پسر شما منتفی هست.
چرا؟ چون فرزند شما ولی داره که شما هستین.
-
zendeggiye movafagh
سلام
خانم زندگی موفق شما که در جریانات ما بودید چرا این حرف رو میزنید؟اینقدر فرصت سوزونده شد و اینقدر حرف زدیم میشه با اونها صد تا شاهنامه نوشت.دیگه نمیتونم ادامه بدم مخصوصا اینکه خانم من هم نمیخواد زندگی کنه دنبال مسخره بازیه و هر روز یک برنامه برای من پیاده میکنه.دیشب به من پیامک زده مهریه ام رو اجرا میگذارم پدرت رو درمیارم.
من هم امروز خونه ای که پدرم چند ماه پیش برای من خریده بود کارهای سندیش رو انجام دادم به نام پدرم میزنم.پول و ملک بابام برای خود بابام هر وقت دوست داشت به من همه چیز میده.
فکر کرده خونه چند صد تومنی رو دو دستی تقدیمش میکنم خواب دیده خیر باشه.
گلشید
سلام. مرسی برای راهنمایی تون
-
رابطه زناشوییتون مشکلی نداره ؟
شاید از رابطه ناراضی هست و قرص میداده که شما بخوابین درخواست نکنید
البته اینا همه حدس و گمان هست باید خودش بگه
از خودش بپرس حالا که این کارو کردی بیا بگو چرا حداقل به خاطر این که شاید بشه راحت همه چی رو فراموش کرد و مشکلات رو برطرف کرد
-
بالاخره رابطه دو طرفه است و من هیچوقت چیزی رو به زور نخواستم.
بماند اینکه هر موقع ناراحتی حتی جزئی بین ما بوجود می اومد از اتاق خواب من رو بیرون مینداخت باید میرفتم توی اتاق دیگه یا روی کاناپه میخوابیدم از زور ناراحتی گریه م میگرفت ولی به روی خودم نمی آوردم.
هیچوقت نه کلام محبت آمیزی نه تشویقی نه تشکری هیچی
-
سلام آقا پژمان
منم به تاپيکاي گذشته تون نگاه گذرایی انداختم منم بابالهاي صداقت عزیز وواحدجان کاملا موافقم
اگر واقعا خانومتون اينکارو کرده شما نباید فقط به ديدمنفى به این قضیه نگاه کنین شاید نيتشون اون چیزی نباشه که شما فک میکنین شایدم میخواسته اینجوری شما وقت بيشتريو تو خونه باشین درهرصورت بستگی به خودتون داره که چه تصمیمي واسه زندگيتون می گیری ولی اینم بدونين واسه جدایی همیشه وقت دارین باتوجه به گفته دوستان و همین طور فرشته مهربان اگه بیشتر فکرکنين وبه خودتون زمان بدین تو این مدتم از مشاوره هاتون غافل نشین می تونین تصمیم بهتری واسه زندگيتون بگیرین به حرفای زندگی موفق عزیزم خوب توجه کنین ازخداميخام هرجورکه به صلاحتونه رو واستون به بهترین نحو رقم بزنه
-
آقا پژمان اینکه میگه مهریه ام رو اجرا می ذارم یعنی می خواد شما برگردید سر زندگی . نمیدونه چی کار کنه که شما رو برگردونه
خانمها وقتی کاری از دستشون بر نمیاد ازین تهدیدها می کنن . اتفاقا چون در جریان زندگیتون بودم اینا رو می گم
بهتره باهاش حرف بزنید و علتش رو از خودش بپرسید بدون داد و فریاد و بدون عصبانیت
بهش فرصت بدید
- - - Updated - - -
بچه شما هم پدر میخواد هم مادر