-
سلام
اگه وقتی تماس گرفت وبااون قاطعیت صحبت کردی یه کم محبت هم میکردی بدنبود
شمامیتونید برنامه ها وتصمیمهایی که گرفتی وهمچنین تغییراتی که میکنید حتی با اس فرستادن هم بهش نشون بدی
مثلا ازقرارهایی که بامشاوره داری...ازبرنامه هایی که مشاوره بهت میده باهاش صحبت کن یاپیام بفرست...اصلا اصلا منتظر نباش جواب بده....شمافقط واسش بفرست
پیامهای عاشقانه ودلتنگی هم واسش بفرست منتظر باش تا به مرور دلش روبه دست بیاری
خاطرات خوب رویادآوری کن
نگوقول میدم این کاروکنم یااونکار!!!احتمالا به این کلمه حساس شده
-
سلام دوست عزیز
من قبلش هم یه میل زدم که تو چند صفحه قبل گذاشتم که جوابمو اونطوری داد!!و خوب دیروز هم که خودش زنگ زد و تهدید کرد که میره قانونی اقدام میکنه .حالا به نظر شما اس زدن روش تاثیر داره؟؟آا
-
سلام
من نمیدونم چرا شما آقایون کمی مغرور هستید ؟ وقتی باهاتون تماس گرفته و پیام داده شما به خودتون قیافه حق به جانب گرفتید انگار که اصلا مقصر نیستید حداقل خیلی قاطعانه و خالی از لحن عاجزانه اقرار میکردید که میدونید اشتباه کردید ، بهتره یکم آگاهی تونو نسبت به روحیه خانم ها زیاد کنید نتیجه میگیرید ...
توکلتون به خدا باشه شاید یه مصلحتی تو کاره که شما نمی دونید زیاد اصرار نداشته باشید ...
-
سلام
آره تاثیر داره مثلا دوروزی یکباراینکاروبکنید...اس های عاشقانه بفرستید
ازاهداف وبرنامه هاتون بگید...
یه مدت اینکاروبکنید مثلا یک ماه اصلا هم اناظارپاسخ نداشته باشید
بعدازیک ماه کمترش کنید مثلا هفته ای یکبار...اما احساستون روبیشترنشون بدید بادلتنگی زیاد...
ایشالا کم کم دلش روبه دست میارید...فقط صبورباشید...وکاری نکنید که اون روتحریک کنه واسه اقدام قانونی
-
سلام دوستان
متاسفانه امروز متوجه شدم همسرم واسه نفقه شکایت کردن!!.کلی اعصابم خورد شد.و واسه 2 ماه دیگه وقت دادگاه دادن بهم.به نظرتون چه کار کنم؟؟
-
کسی از دوستان نیست راهنمایی کنه؟؟؟
-
امروز نامه در خواست مهریه همسرم که 250 تاش رو درخواست کرده به دستم رسد حالا هم شد مهریه هم نفقه!!کسی نیست راهنمایی کنه بگه چهکار کنم؟؟؟
-
آقا سامان
من زیاد در جریان تاپیکتون نیستم
ولی همین دوصفحه آخر پست های بچه ها و شما رو که خوندم فهمیدم متاسفانه خانومتون تصمیم خودشو گرفته و داره پروسه رو در جریان طلاق و جدایی پیش میبره
متوجه شدم تمام حدسیاتی هم که بچه های تالار تاحالا میزدن درباره رابطه شما و همسرتون اشتباه بوده وگرنه با این راهکار هاییکه داده شد و شما انجام دادین، باید یه جوابی میگرفتید
من علت اصرار خانوم شما برای جدایی رو نمیدونم ولی متاسفانه طبق تجربه ای که از زندگی دیگران داشتم میتونم حدس بزنم چی ممکنه باشه.
راستش نظر شخصی من اینه که اقدامات بیشتر شما در زمینه برگشت ایشون مثل این میمونه که شما سرتونو دارید میکوبونید به دیوار و فقط خودتونو فرسوده میکنید
چون ایشون نمیخوان برگردند(حالا به 100 دلیلی که شاید فقط خودشون میدونن-حالا یا منطقی از نظر خودشون و یا غیرمنطقی از نظر دیگران)
نمونه شما بودن توی تالار از جمله آرش عزیز که هرجا هست انشاا... موفق باشه
ایشون هم خیلی تلاش کرد برای جدا نشدن ولی چون خانومشون اصرار به جدایی داشت بالاخره جدا شد
باید خواستن دوطرفه باشه
باید تلاش برای ساختن و نگه داشتن یک رابطه دو طرفه باشه
یاحق
-
ممنونم از راهتماییاتون دوست عزیز
منم الان راضی شدم به طلاق اما خوب میگم الان که خانومم به قول خودش قانونی اقدام کرده فکر کنم دیگه به طلاق توافقی راضی نشه ؟؟!واسه همین موندم چه کار کنم؟؟نظر شما چیه دوست عزیز؟؟
-
هنوز که باهاش درباره طلاق صحبت نکردید که ببینید به توافقی راضی میشه یا نه
شما بهش بگو قبول...جدا میشیم
حالا بیا باهم صحبت کنیم ببینیم به چه توافق و تفاهمی در اینباره میرسیم
بگو شاید اصلانیازی نباشه اینجوری پروسه رو جلو ببریم
چون اینجوری هم خیلی زمان بره و هم خیلی هزینه بر
ضمن اینکه بهشون بگو اگر من راضی نباشم میتونم این پروسه رو کشش بدم (به هرحال نمیشه از حقیقت فرار کرد و اینجا ایرانه و قوانین و تبصره ها به نفع آقایون هست دیگه!!!)
شاید راضی شه و توافقی جدا بشید
البته اگر ایشون واااااااااقعا قصدش جدایی باشه و به هیچ عنوان نخواد ادامه بده
یاحق