سلام برمودای گرامی.
رفتار و حالات شما طبیعی است. از انجایی که طلاق فشار بسیار زیادی را وارد میکند کسی انتظار ندارد که شما الان حال و احوالتان ، فکرتان و در نهایت تصمیم گیریهایتان خ عالی و خوب باشد .
متاسفانه این "انتظار" شما یکی از کارهایی است که معمولا برخی از زوجها بعد از طلاقشان انجام میدهند: "باور نکردن و نپذیرفتن ".
اگر در نت سرچ کنید مطالب زیادی در مورد مراحل بعد از طلاق و افسردگیهای احتمالی پیدا خواهید کرد مثلا
مدت پایداری مردان بعد از طلاق - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK
روزهای بعد از شکست عاطفی
دل کندن در هفت مرحله
......
حالات شما به کسی شبیه است که در طوفان شدیدی گیر افتاده و باز اصرار به رفتن داره. شاید نیاز باشهد رفتن را به تعویق بیندازین و مدتی صبر کنید
فکر نکنید! قضاوت نکنید! ..شاهد عبور احساساتتان باشید مثل یک ناظر! البته می دانم انجامش راحت نیست
این را بدانید که یک مدت دنبال مقصر می گردید اول همسرتان بعد خودتان بعد ...
پیاده روی بسیار کمک کننده است. شک نکنید. مخصوصا در این هوای بهاری.
یکی از تمایلات افراد در بحرانها رو اوردن به عاداتی است تا برای مدتی آرامش را برای آنها به ارمغان بیاورد سیگار ، مشروب...
یا مثلا درگیر یک نوع بیخیالی شدید شدن یا مثلا آسیب به خود مثل با سرعت رانندگی کردن، داشتن خشم درونی و ...
اینکه ادم بداند چه مسایلی تهیدیدش میکند بسیار کمک کننده است. چون زمانی که ادم خودش راغوطه ور در مشکلا ت میبیند و تفکرات یک قربانی را دارد توانایی دیدن و درک کردن را از دست می دهد.
گاهی لازم است خودش را مجبور کند تغییر نگرش دهد و زاویه دیدش رو عوض کند. گاهی لازم است که فاصله را با مشکل زیاد کند و از بالا به مشکل نگاه کند. تمامی این کارهای سخت این روزها با "توقف فکر" و مشغول بودن به یک کار هنری و مورد علاقه یا تفریح مورد علاقه ، مطالعه و بودن با یک دوست خوب شدنی است. این روزها از گوش دادن به اهنگ های غمگین خودداری کنید ( خ مهمه )
اینکه ادم دنبال یک سری چرا ها باشد شاید طبیعی باشد ولی متاسفانه مشکلی را از ادم حل نمیکند
خ اتفاقات میافتد که دلیل قطعی ای برایش وجود ندارد. از دست دادن عزیزان در یک حادثه دلخراش و ....
مثبت اندیشی در این لحظات خ خ سخت است اما در عین حال خ خ مفید خواهد بود. می دانم انقدر قدرت افکار منفی زیاد هست که تمام سلولهای بدن ادم را تحت تاثیر قرار دهد اما باید با ابزار مثبت اندیشی به جنگش بروید.
یک نویسنده خانم مشهور که زندگی متلاطمی داشته و حتی بر اثر یک اشتباه خ ساده دکتر، فرزندش را از دست داده بود در مورد موفقیتش میگوید من به اتفاقات زندگیم "بله" می گفتم.
شاید از دید شما با تمام دردی که حس میکنید نکته مثبتی وجود نداشته باشد
اما قطعا هست.
1)مثلا اگاهی شما از خصوصیات همسرتان. که بیشتر شما "دهنده بودید" تا گیرنده. شما زحمت می کشیدید و تلاش میکردید و دیگری شاید از لحاظ علمی پیشرفت. خب این اصلا خوب نیست. ممکن بود این سالها طول بکشد و شما در دهه های چهارم پنجم زندگی دستت را خالی می یافتی.
2)نداشتن فرزند
3)فرصت جدید برای آغاز زندگی جدید
4) فرصت جدید برای تغییر رویه. فرصت جدید برای بررسی رفتارهای گذشته و خودشناسی بیشتر.
دوست من شاید الان ته یک چاه عمیق افتاده باشی اما حواست باشد چاه را از اینی که هست عمیق تر نکنی. باید خودت به خودت کمک کنی. حتی اگه نخاهی حتی اگر تمایل شدید به انزوا وسیگار و ..داشته باشید.
اولین قدم و مهم ترین قدم پذیرش هست. واقعا و قاطعانه . سعی کنید من بعد کمتر رفتارهای اسیب رسان مثل سیگار کشیدن و چک کردن فیس بوک و ..را انجام دهید ( تدریجا کم کنید)
به اندازه کافی این چند وقت اذیت شدید.
گفتم شاید نیاز باشد که تغییر نگرش بدهید یا از زاویه جدید به مشکل نگاه کنید
متاسفانه همسر شما چهار سال پیش هم نمی دانسته که انقدر فضای فکریش تغییر میکند. ( من نمی خواهم توجیه کنم یا از همسرتان دفاع کنم) و خوشبختانه یا متاسفانه شما یکی از عواملی بودی که موجبات این تغییر نگرش را فراهم کردی. البته من الان اصلا دنبال مقصر نیستم)
. تغییر یک اصل زندگیست که بهتر است بپذیریم. من چند سال پیش به پدرم قول دادم که ایران بمانم اما متاسفانه خودم هم نمی دانستم که انقدر دوست دارم محیطم عوض شود. البته من نتواستم به این ارزویم برسم اما تاوان هم کم ندادم ( تاکید میکنم که من اصلا قضاوتی در مورد شما و همسر سابقتان ندارم)
در هر صورت دوست من روزهای طوفانی هم تمام خواهند شد همانطور که روزهای آفتابی هم زود گذشتند.
شکست همان قدر طبیعی است که پیروزی. این وسط نگرش ما در مورد شکست بسیار مهم هست . اینکه همه چی را تمام شده ببینیم یا نه خود را در اول راه!
اگر اذیت نمی شوید تاپیکهای
دوستان
نمایش مشخصات: milad08 - تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده
نمایش مشخصات: Aram_577 - تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده
نمایش مشخصات: نادیا-7777 - تالار گفتگوی همدردی:سایت تخصصی مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده
و اقای parsa1400
و یک عالمه تاپیک دیگر که مشکلی شبیه شما داشته اند را بخوانید . این دوستان توانستند از این بحران خارج شوند . امیدوارم شما هم بتوانید ( قطعا امکان پذیر است)
استفاده از مطالب این تالار و افزایش اگاهی و تغییرنگرش در مورد رنج برای شما بسیار کمک کننده هست دوست عزیز
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است
ای بس غم و شادی که پس پرده نهان است
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هنر گام زمان است
در پناه حق:72: