-
سلام پرنیان عزیز . اول از صاحب تاپیک معذرت می خوام. چون گفتید مشکل پوستی دارید من خواستم راهنمایی کنم. اولین کار اینه که شما به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا هورمون هاتون بررسی شه بعد دکتر پوست. دکترهای پوست ظواهر رو درمان می کنن ولی 90% مشکلات پوستی به هورمون ها و مشکلات کبدی مربوط میشه. شما بدون تحقیق خودتون رو سپرید به دکتری که شاید کارشون خوب نبوده من یکی از دوستام که اسکار پوستی داشت با لیزر البته نواع لیزر خیلی مهمه صورتشون تا 70% بهبود پیدا کرده . اینقدر علم پزشکی پیشرفت کرده که ما می تونیم با کمی تحقیق و دقت در انتخاب پزشک مشکلاتتمون رو درمان کنیم. حتما حتما اول مراجعه کنید به پزشک زنان و بعد از آزمایشات و سونوگرافی بقیه درمانتون رو انجام بدید. با نشستن و دعا و بعضی خرافات هیچی تغییر نمی کنه این امکانات برا ما انسانهاست
-
سلام
پوو ازت میخوام کمی منطقی تر فکر کنی .
به نظرم میاد تو تحت تاثیر افکار غلط خانوادت و فامیل نزدیکت اعتماد به نفستو به کل از دست دادی . این در پست اولت کاملا مشهوده .
دوم اینکه اندام خارجی مذکور از دید یه پسر و یا خواستگار جزو معیار های اصلی نیست اصلا در اینگونه خواستگاریها و آشنایی ها قابل رویت نیست . بیشتر چهره و مو و قد و اخلاق مورد برسی قرار میگیره .
خب از طرفی خود شما رو این قضیه روت کردی پس اول باید برسی کرد که آیا واقعا از سایز متناسب چقدر اختلاف داره .
چون خودت و خانوادت حساس شدید حق تصمیم گیری ندارید بهتر یه پزشک این نظر بده . بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال .؟ واقعا خوستگاری داشتی که به خاطر این مورد شمارو نپسندیده باشه ؟؟؟؟؟؟ اگرم داشتی غلط کرده :97:
پووو حس میکنم با خودت میگی اگه این عمل انجام بدم% بیشتری حق انتخاب شدن پیدا میکنم . درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واگه عمل نکنم شاید بمونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب من میگم اگه همچنین تفکری داری که به شخصه برات متاسفم و بهت پیشنهاد میدم یکی از زیبا ترین زنان انتخاب کن و هر سال یه عمل رو خودت انجام بده تا زیباترین دختر شهرتون بشی و بالاترین % برا انتخاب شدن به خودت اختصاص بدی چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه این عمل اعتماد به نفستو بالا میبره خوبه ولی البسه مناسب ذکر شده راهگشای خوبیه .
دلیلی نداره از ترس جواب رد بدی . مگه مردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این حرف و نگاهتو به این قضیه تغییر بده . خواستگار هم اومد لازم نیست خودتو مخفی کنی و یا به زبون بیاریکه من فلان مشکل دارم . تو کدوم خواستگاری مرد یا زن از سایز اندامش صحبت میکنه ؟ هاااااا ؟
پوووووووووو من تو این پست و پست قبلی خیلی جدی بودم و براتون واقعا ناراحت شدم که انقدر اعتماد به نفستو ازدست دادی . باز هم میگم من مخالفم رک ..... مثل بقیه دوستان چون مطمعنم بعد ازدواج و بارداری درست خواهد شد .
ولی باز اختیار باخودت . این یه مورد خواهشن تقصییر مردها ننداز چون من به عنوان برادرت ویه مرد اصلا راضی به همچنین عملی نیستم .
عمل کن جراحی کن . با پول خودت . با پول همسرت . بهترین چهره و زیبایی رو برا خودت فراهم کن ولی نه برای ازدواج بلکه برای خودت . نه برای مردم و نامحرم بلکه برای خودت برای آینه قدی خودت .
عذر میخوام هم از شما هم از بقیه . به طرز فکر من توجه نکن تو برا خودت تصمیم بگیر . پستهارو دوباره بخون عین 4 صفحه رو
امروزه مد شده دخترا فکر میکنن ازدواج به عمل بینی و غیره . حتی متاسفانه تتو حتی تو جلسات خاستگاری هم مطرح میکنن
اینکه چه تهاجمی از لحاظ فرهنگی صورت گرفته نمیدونم . اینکه مردها به دنبال زیبایی هستند قابل انکار نیست .
شاد باش اعتماد به نفس داشته باش :72:
-
واقعا من گاهی از پست گذاشتن توی همدردی پشیمون میشم.
چون نظرات عده ای فقط داغ دل آدم رو تازه میکنه.
لطفا مدیران محترم تاپیک رو ببندن.
- - - Updated - - -
من گفتم مشکل من تقصیر مردهاست؟؟؟!!!!!
واقعا در روابط جنسی تاثیر سینه و مدل ناخن قابل مقایسه است؟؟؟!!!!
من گفتم بحث آزاد راه بندازید که مردها چه جوری ان و ملاکهاشون چیه و چی براشون چقدر مهمه؟؟؟!!!!
من گفتم آقایون موقع خواستگاری چشم میندازن سایز طرف مقابل رو ببینن و اصلا چیزای مهم تری وجود نداره؟؟؟؟!!!!!
من گفتم میزان زیبایی زن میزان خوشبختیش رو معلوم میکنه؟؟؟؟!!!!!
پناه بر خدا........
من اومدم مثل آدم گفتم بابا من یه مشکل حساسیت و وسواس لعنتی دارم نسبت به این قضیه تا حدی به که کسی هم که دوست داشتم نتونستم جواب بله بدم. میفهمید؟؟؟؟
تو همون دو تا پست اول هم که گذاشتم گفتم با شناختی که از خودم دارم و با توجه به اینکه تلاشهام برای از بین بردن این حساسیت بی نتیجه بوده میخوام عمل کنم چون ترس این رو دارم که بعدا باز هم این مساله فرصتهای ازدواج رو ازم بگیره.
میفهمید؟؟؟؟
آخه بابا اگه من جرات بله گفتن داشتم مگه مرض داشتم به عمل فکر کنم که بعضی هاتون هی میگید خب بذار بعد ازدواج اگه مشکلی داشت بعد عمل کن؟؟؟؟
واقعا که گاهی آدم فقط به خودش فحش میده که چرا اصلا مشکلشو گفته....
- - - Updated - - -
یه کلام سوال پرسیدم که توقع این خرج از پدرم توقع بی جا و پرروییه؟ و اینکه پیشنهاد بدید چطوری مطرحش کنم.
ببین چه بحثا از این چند تا خط ما در اومد.....
-
باسلام
اینگونه موضوعات در انجمن مشاوره خصوصی و تخصصی باید ایجاد شود . لذا این تاپیک منتقل می شود به این انجمن