سلام
چقدر من ناراحت شدم که اینقدر غمگینی...
مینوش جان!
از کارهای ساده تر شروع کن.مثلا پیاده روی روزانه...هم تنهایی انجام میشه هم انرژی آدم صرف فعالیت میشه تا فکرای منفی...
بعد شروع کن کارهای دیگه...
ببین توقعاتی که از خودت داری درک میکنم...منم همینطورم...اما خودتو باش خورد نکن...
ظاهرا با پدرت رابطه ی خوبی داری و دوستش داری...گاهی با پدرت شبها برو بیرون
من دلم میخواست بابام بود،براش یه کاری می کردم...
منم تنهام،گاهی وقتها یه فکرای عجیبی میزنه به سرم،بعضی شبا گریه میکنم...
تا چندروز پیش مثل خرس میخوابیدم.اما دیدم روزام داره حروم میشه.یه روزایی مثل روبات تو خونه کار میکردم...چندماهه دلم میخواست مثل قبل بشه...تازه جرقه ها داره میخوره...
برای کارهای خونه برنامه ریختم.طوری که خونه همیشه تمیز باشه.تا چندماه پیش اصلا هیچ حسی بهم نمیداد تمیزی خونه.اما الان برام لذت بخشه.احساس مفید بودن بهم میده.
همین دیشب بود که با خودم فکر کردم چقدر زندگی من و برادرم بدون والدینم سوت وکوره...
احساساتتو سرکوب نکن.هر زنی لایق یه عشق موندگار،نه دو سه هفته ای...من برای خودم ثابت شده انکار کردن احساساتم بزرگترین اشتباهم بوده،شاید من هیچ وقت ازدواج نکنم،اما میدونم قبل اینکه ازدواج نکردن وتنهایی منو نکشه،ناامیدیم منو از بین میبره،اما چشم به درم ندوختم...فقط انکار نمیکنم که به عنوان یه دختر نیاز به تکیه گاه دارم...از خدا ناامید نباش...از ازدواج ناامید نباش...فکر کنم 30سالته...استاد ما 32-33 بود ازدواج کرد...
نعمتهای زندگی تو ببین،نداشته ها ببین.برای نداشته ها دعا کن،برای نعمتها شکر...
توقعت از خودتو کمتر کن...تا راه بیفتی...شاید نظراتم کارشناسی نباشم اما خواستم کمکی کرده باشم..امیدوارم زودتر حال بدت از بین بره...
یه درگوشی:من امتحان کردم دیدم وقتایی که به همدردی سر نمیزنم حالم بهتره!
راستش وقتی میام مشکلات دیگران رو میخونم اعصابم بهم میریزه.احساس ناامنی میکنم.
راستی شما ازمایش خون دادی؟گاهی مشکلات جسمی باعث این بدحالی هاست.علاوه بر کم خونی،کمبود ویتامین دی هم باعثشه.
شربت زعفرون هم برای روحیه خیلیییی خوبه،هرکس با زعفرون مسموم بشه،انقدر میخنده تا ازدنیا بره،جدی میگم!!!
راستی یه لیست از خوبی های خودت بنویس بذار جلوی چشمت...تحصیل کرده بودنت،پاکیت ووو
راستی در جمع ها بیشتر حضور داشته باش تا احتمال اومدن خواستگار برات بیشتر بشه.هرچند منم همین مشکلو دارم...خدا مشکل همه جوونا رو حل کنه:323: