یعنی از اول ترم ندیدیش؟ شاید مرخصی گرفته ؟ نمیشه که هیچ کدوم از دوستاش نباشن بلاخره باید یه نفر خبر داشته باشه
امیدوارم زودتر پداش کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی از اول ترم ندیدیش؟ شاید مرخصی گرفته ؟ نمیشه که هیچ کدوم از دوستاش نباشن بلاخره باید یه نفر خبر داشته باشه
امیدوارم زودتر پداش کنی
هادی جان میری؟ کجا؟ من امروز این تاپیکو دیدم چرا پی ام ندادی؟ تو بری من اینجا بی رفیق چی کار کنم؟
جوابتم پی ام می کنم.
نازی ، چقد ناراحت شدم ... ایشالله پیدا میشه :203:
سلام هادی عزیز
من اصلا انتظار نداشتم در چنین شرایطی بیام و نظر بدم ولی انشاء.. که هر چه زودتر دوباره ببینیش.
واقعا متاسفم شدم. ولی توکل به خدا را فراموش نکنید. خودتون رو به خدا بسپارید تا کمکتون کنه و بتونید با شرایط جدید کنار بیاید. البته به امید خدا که هر چه سریعتر شاهد شنیدن خبرهای خوبی باشیم.
اميدوارم كه هرچه سريعتر به عشقت برسي
سلام دوستهای خوبم
سارا خانوم , فکر نکنم مرخصی گرفته باشه چون خیلی درس خون بود , به نظرم انتقالی گرفته , اگر انتقالی گرفته باشه دیگه نمیتونم ببینمش , یعنی :47:
هیلا هر جا هستی , بدون دوستت دارم , میدونم دیگه نمیبینمت , اما بازم دوستت دارم , اگر گذرت به این تاپیک افتاد , بدون من همون پسری هستم که لباس خاکستری کمرنگ آستین بلند تنش بود , موهاشم بلند بود , همون پسری که نذاشتی حرشو بزنه زود گفتی بعدا , یادته ؟ من هنوز دوستت دارم هیلا :72:
آخي........................ چه رومانتيك.................................. ..؟
حذف شد.
سلام هادی جان شاید به صلاحت نیست.
من دعا نمیکنم بهش برسی یا حتما" دوباره ببینیش دعا میکنم هر چی صلاحته و باعث عاقبت به خیریت میشه پیش بیاد.
راستی یه چیز میخوام بگم ولی مطمئنم متهم میشم به بی احساسی و اینکه همه چیزو شوخی گرفتن ولی میگم !
یه ضرب المثله که میگه دنبال چند چیز هیچ وقت ندو :
1-اتوبوس2-مترو3-دختر
واسه اینکه اولی که رفت دومی میاد دومی رفت سومی میاد و ...
:227::227::227::227::227::227::227:
دوست عزیز سلام
به نظر من بهترین راه اینکه موضوع رو با خونوادت در میون بذاری اونا تجربشون تو این جور مسائل بیشتره و نظر طرف مقابلتو از این طریق متوجه بشی و اگه می خوای با خودش صحبت کنی با کمک خونواده ها باشه