نوشته اصلی توسط
Mohammad!
داداش تو خیلی کارها انجام دادی تا الان،اونا رو هم ببین...هرکدوم از اینارو سرانجام برسونی هم یه کار خوب پیدا می کنی هم کلی سرمایه...این روزنامه نیازمندی هارو بردار زنگ بزن جواب میده ولی حوصله هم میخواد...3max اگه بتونی یوزر حرفه ای بشی که شنیدم کار واسش خوب گیر میاد...یا همین برنامه نویسی که بلدی، من پسرخالم دو سال طراحی سایت آموزش دید و مسلط شد بعدش به این آگهی ها زنگ میزد یه کار خوب گیر اورد کم کمش ماهی 1.5 درمیاره...زبانم که جناب love less خیلی خوب موضوع روشن کردن...
بعد داداش شما دهه شصتایی خیلی اذیت شدین منم داداشم دقیقا همسن شماست هم داره رشته معماری میخونه هم سرکار میره دهنشم داره سرویس میشه و اونم یه وقتایی غصه گذشته رو میخوره ،غمگین میشه، ینی خیلی از دهه شصتی ها این داستانو دارن،خب زمان شما جامعه کمتر آگاه بود ،،،الان دانشگاهیم که من هستم بیشتر هم کلاسی هام هم دارن درس میخونن هم کار(دانشگاه غیرانتفاعیه )،،اصن یه جورایی مد شده انگار تا کلاس تموم میشه همه از دانشگاه میزنن بیرون برن سرکار همه مرخصی ساعتی گرفتن...منظور اینه که خیلی ها شبیه شما هستن و شرایط شمارو دارن...
هروقتم غمگین شدی اعصابت به هم ریخت بیا انجمن چهار مطلب بخون بعد از نو با انرژی ادامه بده...
مردی داداش برو جلو...