-
درسته هرکس نظر خودشو داره ولی درست نیست با به اصلاح نظر شخصیتون ذهن مراجع رو مشوش کنین وباعث درگیری و مشکلات دیگه شید در ضمن انتقاد پذیری هم چیز خوبیه وقتی خودتون نمیتونید یه انتقاد رو تحمل کنید چطور برای دیگران راهکار تعیین میکنید یه کمی هم شما رو خودت کار کنی بد نیست یا حق
-
این سوال دقیقا از جمله اون سوالهای آسونی رو میمونه که. از راحتی بیش از حدش سر سری ازش میگذریمو نمیدونیم چجور جواب بدیم.
عزیزم سعی کن به این موضوع اصلا فکر نکنی چون ارزشت پیشه شوهرت باید بالا باشه نه کسی که شاید ماهی یه بار یا دو بار قرار چند ساعتو باهاشون وقت بگذرونی. اگه شوهرت اینو برات صلاح میدونه که به دوستش واسه صمیمیتشون احترام بذاری لطفا به خواستش توجه کن که بعدها اونم بخاطر تو به کسایی دیگه ایی که برای تو مهمن احترام بذاره. حتی دوست.
-
وقتی از نظر فیزکی چسبیده به شوهر براتون مهم شد بدانید ترس از این دارید که جایی در دل شوهرتان نداشته باشید که فاصله فیزیکی آنرا پررنگتر می کند .... پس شما سعی کنید رفتاری داشته باشید که بدانید در دل همسرتون جای ویژه خود را دارید آنوقت است که دیگر براتون مهم نیست توی ماشین ، توی مهمونی و هرجای دیگر شما بغل دست شوهرتون نشسته باشید یا دیگری .
گر در یمنی چو با منی پیش منی
گر پیش منی چو بی منی در یمنی
من با تو چنانم ای نگار یمنی
خود در غلطم که من توام یا تو منی
عزیز جان شما از این جهت خلاء داری یعنی مطمئن نیستی در دل شوهرت جا داری و می ترسی که دیگری جای تو را بگیرد و الا دقایقی توی ماشین کنار همسرت نباشی و دیگری نشسته باشد هیچ فرقی به حالتان نمی کند وقتی ساعتها و روزها در کنار همسرت هستی و حتی خلوتی با او داری که هیچ کس دیگری ندارد و راه هم ندارد و خبر هم ندارد .....
-
دوستان چه اصراری دارید که طرز فکر این بنده خدا رو عوض کنید ؟ اگر واقعا شما دوست دارید جلو بشینید و از عقب نشستن عذاب می کشید برای چی تعارف می کنید ؟ من خودم مرد هستم و هر وقت در ماشین دوستم و خانمش میشینم اگر طرف بلند بشه و تعارف کنه میرم جلو وگرنه میرم عقب و ناراحت هم نمیشم . من از این تعجب میکنم که شما اینقدر رو این مسئله حساسی و هر دفعه تعارف هم میکنی هروقت فکر کردید که میخواید عقب بشینید برید عقب و هر وقت فکر کردید که جلو راحت ترید جلو بشینید . اما در کل رو این مسئله حساس نباشید بهتر است.
در ضمن نظر میشل برای من بسیار جالب و محترم بود و دلیلی نداره که هممون مثل هم فکر کنیم .
-
ممنونم ،چه خوب که نظرات.مختلف رو اینجا میشه بیان کرد، و شنید..میشل دوست محترم به اونچه مدنظرم بود اشاره کردین..بی احترامی درست نیست..ولی قاطعیت و احترام به خود اتفاقا باعث میشه برا ارتباط موثر و مثبت با اطرافیانمون همیشه مشتاق تر باشیم ..بدون اینکه با نظر مدیر محترم تعارض داشته باشه متوجه منظورتون شدم.
از جناب Aras هم متشکرم ،بعنوان یک مرد نظرشون جالب بود برام
-
افتاب جان شما به کسانی که براتون مهمند و دوستشون دارید راحت تعارف میکنید که جلو بشینند ولی در مورد دوست همسرتون این احساس رو ندارید . این نشون میده که چندان از ارتباط با این دوستان راضی نیستید . این حرفی که میزنم ممکنه چندان با موضوع شما مرتبط نباشه . چون گفتید در جمع خانوادگی این مشکل رو ندارید . ولی ضمنا با این حرف فرشته مهربان کاملا موافقم . کسانی که با همسرانشان ارتباط خیلی خوب و عاشقانه ای دارند چندان مایل نیستند توی جمع به هم بچسبند و به اصطلاح خودشون رو عاشق نشون بدن . ولی برعکس کسانی که رابطه خوبی ندارند سعی میکنند خودشون رو در نظر دیگران عاشق نشون بدن . من در رفتار ده ها زوجی که میشناسم دقت کردم . غالبا اینطوریه .
-
دوستان اگه چسبیدگی به شوهر رو نادیده بگیریم که قطعا دلیل خوبی برای نشستن جلو ماشین نیست اما واقعا لزومی نداره که یک آقا به خاطر مرد بودنش یا به خاطر دو سه سال بزرگتر بودنش لزوما جلوی ماشین بشینه. شوهر من با یکی از دوستاش خیلی صمیمیه. وما چندباری با هم رفتیم گردش. یکبار تصمیم گرفتیم ماشین خودمون رو بذاریم پارکینگ و با ماشین اونا بریم گردش. شوهرم با اصرار زیاد اونخانم و آقا جلو نشست و من و اون خانم هم عقب. فکر کنید توی تمام اون سه ساعتی که ما توی راه بودیم اون خانم داشت یا یواشکی جوری که مردها نشنوند غیبت جاری و خواهر شوهرش رو میکرد. و یا پشت سر آدمهای مذهبی و محجبه بد میگفت. وااااااای سرم درد گرفته بود. گردنم درد میکرد از بس کج شده بودم و به حرفای یواشکی اون خانم گوش کرده بودم...اون مسیری که داشتیم میرفتیم یکی از زیبا ترین جاده های ایرانه اما من هیچی از جاده نفهمیدم. فکر کنید چقدر اون روز به من خوش میگذشت اگه شوهرم میومد عقب کنار من مینشست و یا با ماشین خودمون می رفتیم. اون آقا صمیمی ترین دوست شوهر منه و واقعا هم مرد با شخصیتیه و هر وقت اون خانم راجع به حجاب حرف بدی میزد شوهرش به خاطر ما معذب میشد و میگفت هر کس یه عقایدی داره و درست نیست توهین کنی. من با فلسفه ی رنج که جناب مدیر همدردی فرمودند مشکلی ندارم اما قرار نیست ما همیشه در حال رنج کشیدن باشیم همونطور که قرار نیست همیشه بهمون خوش بگذره... من عاشق جاده ام. وقتی جلوی ماشین نشسته باشی جاده رو به روی تویه و میتونی دو طرف مسیر رو ببینی اما وقتی عقب میشینی فقط میتونی یک طرف جاده رو ببینی و از دیدن طرف دیگه محرومی... برای من مساله اصلا چسبیدگی به شوهر نیست. زندگی خودش به اندازه ی کافی سخت هست... قرار نیست یه روز تعطیل هم که میریم گردش باز هم سختی بکشیم و رنج ببینیم اونم به خاطر چی؟؟؟؟ به خاطر اینکه یک آقایی صرفا به خاطر مرد بودن و دو سه سال بزرگتر بودن باید باید باید بره جلو بشینه و اگه نشینه ما حتما بهش بی احترامی کردیم!!!
-
سلام دوستانم..
واحد عزیز راستی نظر من و نامزدم یکی هست بانظرشما..اما چیزی که هست ممکنه این طرز برخورد برا همسرمن عادت بشه ..چون مردها معمولا به رفتارای ما عادت میکنن وبشه ی وظیفه..میدونی آخه من شخصا به خودم خیلی احترام میذارم برام سخته این رفتارها از حد یک احترام به میهمان بگذره و به مرور نیاز باشه تا تکراربشه..چون یک وظیفه ست دیگه.البته برا همین هم هست که میل دارم این تعارفات رو متعادلش بکنم.وگرنه باوربفرمایید تا جاش بدونم دلم میخواد همه به هم احترام بذارن.
.................همین طوره نیکیا ..میبینم که بعضی رفتارها رو بعضی افراد(نه همه)بخاطر تبعیض قایل شدن بین زن و مرد انجام میدن که امیدوارم روز به روز کمتر بشه.
-
افتاب عزیزم اگر رابطه شما با همسرتون محکم و قوی باشه نگران این موضوع نباشید که ایشون عادت کنه به این که شما کنارش نشینید . چون اولا شما که همیشه این کار رو نمیکنید . هر چند وقت یکباره . علاوه بر اون از اینکه شما به فرد بزرگتر از خودتون احترام میگذارید . و علاوه بر اون چون دوست همسرتونه ارزش قائل میشید در نظر همسرتون بیشتر ارزشمند میشید . البته میتونید اینو به همسرتون هم بگید که وقتی کنارش هستید احساس خیلی خوبی دارید . و وقتی کنارش نیستید دلتون براش تنگ میشه . اینو از این جهت گفتم که فکر میکنم عکس این موضوع برای ما اتفاق می افته . و همسرم میگه وقتی تو در کنارمی ارامش بیشتری دارم و بهتر رانندگی میکنم . و وقتی نیستی دلم تنگ میشه . من فکر نمیکردم این موضوع براش اینقدر مهم باشه . وقتی کسی رو سوار میکنیم که من مجبور میشم عقب بشینم به محض پیاده شدن اون شخص میگه پاشو بیا جلو . حتی اگه 5 دقیقه تا مقصد مونده باشه .