نوشته اصلی توسط
مو فرفری
دوست عزیز امیرعلی!
من تمام تاپیک شما رو از ابتدا به انتها خوندم. اینقدر بی تابی نکنید! مدام این ذهنیت رو تو ذهنتون میپرورنید که اگر پشیمان بشود!
حالا پشیمان بشود یا نشود نباید فرقی به حال شما داشته باشه. نشنیدید که میگن آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه؟ جریان شما هم دقیقاً همین هست. این طرز فکر شخصی خودمن هست. وقتی از کسی یک آسیب جدی دیدی یا کسی از اعتمادت سوء استفاده کرد دیگه نباید بهش اعتماد دوباره کنی. به هزاران دلیل که هم دوستان اینجا گفتن هم خود شما می دونید.
یه گله هم از دوستانی که تا اینجا نظر دادن دارم. اگه شما یه خانم بودید و دوست پسرتون میرفتن سمت دخترای دیگه همه شما رو راهنمایی میکردن که روی خودتون کار کنید. ببینید چه اشتباهاتی مرتکب شدید، که تو رابطهء بعدیتون دوباره این اشتباهها باعث نشه اون آقا رو از دست بدید، ولی من از ابتدا تا اینجا به جز یکی دوتا نظر دیگه ندیدم کسی به شما بگه روی اشتباهات خودت کار کن. این یه جور دلداری دادن به خودتونه که میخواهید ثابت کنید شما چیزی کم نزاشتید و فقط به این خاطر که دوست دخترتون اون آقا رو بیشتر از شما میدیده به سمت ایشون کشیده شده.
اون آقا مطمئناً چیزهایی داشته که خلاءهایی که شمابرای دوست دخترتون گذاشته بودید رو پر میکرده. من هنوز هم معتقدم اون آقا مورددلخواه 100% دوست دخترشما نیست. خود ایشون هم میدونن. ولی دوست دخترتون به شدت از شما رنجیدن. اینکه وقتی اسم شما میاد با همه دعوا میکنن و آوردن اسم شما ممنوع شده یعنی ایشون دارن با خودشون میجنگن.
علتش رو فقط شما میتونین بفهمین. شاید یه رفتار که از نظرما خیلی ساده میاد و اصلاً طرف مقابل نباید ازش ناراحت بشه، طرف مقابل رو به مرز دیوونگی برسونه.
مثلاً همین مثالی که شما در مورد اینکه با دوستاشون گرم نمیگرفتید، دوست دختر شما دوست داشته تو جمع دوستاش که یکیش هم قبلاً خواستگارش بوده، دست شما رو بگیره و آنچنان با هم گرم و صمیمی ظاهر بشید که همه حسرت رابطهء شمارو بخورن، ولی شما یا نمیرفتین یا در سکوت و انزوا تو اون جمع شرکت میکردید که خواستگار قبلی ایشون مطمئن بشن که دوست دختر شما تو انتخابش اشتباه کرده. و اون رو سرشکسته کردید.
تو صحبتاتون دیدم که نوشته بودید معمولاً به حرفاش اهمیتی نمیدادم. خوب این خودش کم چیزی نیست. واسه یه خانم خیلی خیلی موضوع مهمیه.
بهتره از امیدهای واهی دادن به خودتون دست بردارید. قبول کنید که این رابطه تموم شده. یه مدت هم به سوگواری واسه این عزیز از دست رفته انجام بدید. بعدش به خودتون بیاید و رو رفتاراتون کار کنید. خلاءهایی که تو رابطه میزارید تا یکی دیگه بتونه اونا رو پر کنه رو پیداکنید. به این موضوع فقط از این دریچه نگاه نکنید که شما قربانی شدید تا دوست دخترتون بفهمن چه اشتباهی کردن. از این دید هم نگاه کنید که من چه جاهایی کم گذاشتم که این رابطه به اینجا رسید؟ فقط به اینکه تو مشکلات کنارش بودید، تکیه نکنید. شاید نکتهء رابطهء شما همینجا باشه.....