چرا بعضی ها فکر میکنن شکست عشقی فقط مربوط به خانم هاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا بعضی ها فکر میکنن شکست عشقی فقط مربوط به خانم هاست؟
براي اينكه خانم ها بيشتر از آقايون احساساتي هستن و بر اساس آمار اين اتفاق بيشتر براي خانم ها ميوفته نه آقايون!!!!!
البته منكر اين هم نميشه كه خيلي از آقايون هم هستنم كه شكست عشقي ميخورن ولي اكثريت خانم ها هستن كه اين بلا سرشون مياد
اه از هجرت تو.... کاش صبحی که سفر می کردی..... در باران.... اشک باران زده ام.... پیدا بود.. کاش
بي وفا عشق من به خدا اشك من
مي مونه رو گونم تا بيايي پيش من
رفتي و بعد تو چه زجري كشيدم
هنوز تار موتو به دنيا نميدم
تو رو به خاطراتمون تو منو بي خبر نزار
تو رو به اشكمون قسم منو چشم به در نزار
باشه ميرم از پيشت خداحافظ عشق من
ببخش روي ماهتو باز چكيده اشك من
دلت موندني نبود خداحافظ عشق من
حالا كه نموندي بگو از من چي ديدي؟
چه ساده نشستي چه ساده پريدي
بغضمو وقت جدايي هي نگه داشتم به سختي
حتي واسه دلخوشي هعم دست تكون ندادي رفتي
پس بزار روي ماهتو اين دم آخر نگاه كنم
سخت با خاطراتمون با دل خون وداع كنم
وقت رفتنت نبود خداحافظ عشق من
دلت مي شكنه يه روز ميدوني قدر اشك من
سخته باورش ولي خداحافظ عشق من...........
باشه ميرم از پيشت خداحافظ عشق من
ببخش روي نا مه هام باز چكيده اشك من
دلت موندني نبود خداحافظ عشق من
ازین نامهربونی ها دارم از غصه می میرم
رفیق روز تنهایی یه روز دستاتو می گیرم
تو این شب گریه می تونی پناه هق هقم باشی
تو ای همزاد هم خونه چی میشه عاشقم باشی ؟؟؟
roya.b سلام دوست من
وقتی پست 35 رو خوندم ،نمیدونم چرا!ولی بد جور دلم ریخت،شاید هم یه عذاب وجدان باشه
آره دوستان تعجب نکنید،جمله های این پست شبیه حرفای کسی بود که میگفت و حتی بعضی وقتها سرو کلش پیدا میشه و میگه هست .درد دل من ترک یار نیست بلکه برزخیه که من توش گیر کردم، نمیدونم شاید عاشقش نشدم تا دل رو به دریا بزنم و مثل اون بشم.
کاش اینقدر دوستم نداشت
کاش
نه میشه باورت کنم:162:
نه میشه از تو رد بشم
نه میشه خوب من بشی
نه میشه با تو بد بشم
سلام به دوستان
نمیدونم سختی چیه ولی میدونم سختی هست شایدم نیست شایدم ما نیستیم ولی اونقدر دنیا برام تلخ بوده که فکر نکنم بجز سختی در این دنیا چیز دیگه ی باشه.
عشق یک مقداری از سختی های این دنیاست که به نظر من نباید لفظ عشق رو یا عاشق بودن رو به بعض افراد اطلاق کرد به نظر من عشق فقط و فقط از ان خداست که من هنوز خودمو نشناختم که بتونم اونو بشناسم به نظر من ادما باید همدیگرو دوست داشته باشن نه عاشق همدیگه باشن اگه عاشق بشن کمی زندگی یعنی کمی بیشتر براشون تلخ میشه. از واقعیت دور میشن اما عشقه پدرش بسوزه ادمو دیونه میکنه ادمو گیج میکنه
تا حالا کیفتو گم کردی تا حالا حواست اونقدر پرت شده تا حالا اونقدر تو خودت رفتی که راه خونتونو گم کنی
اره من اینطور شدم
همین چند روزی
اگه عشقت قلبش بگیره راضی میشی قلبتو بهش بدی .... واقعا
اگه عشقت یدونه از کلیه هاتو بخواد چطور
به خاطر من
آخر يه روز دق ميكنم فقط به خاطر تو
دنيا رو عاشق ميكنم فقط به خاطر تو
شب به بيابون مي زنم فقط به خاطر تو
رو دست مجنون مي زنم فقط به خاطر تو
تو نمي خواي بياي پيشم فقط به خاطر من
من ولي سرزنش مي شم فقط به خاطر تو
عشق تو پنهون ميكني فقط به خاطر من
من دلم و خون مي كنم فقط به خاطر تو
از دور تماشا ميكني فقط به خاطر من%0
واقعا نميدونم عشق به چي ميگن ؟ شايد عشقي كه ما دلمون بخواد داشته باشيم عشق دو طرفه است .
آره حاضرم ... اگه بدونم كه عشقم واقعا دوستم داره و من رو ميخواد ( از ته ته قلبش و با تمام وجودش و بدون ريا و اغراق من رو دوستم داشته باشه ) من حاضرم كه اگه كليه بخواد كليه ام رو بهش بدم ...
ولي مشكل ما اينه كه اكثر عشق ها يك طرفه ميشه ....يعني شرطي ميشه ... اگه طرفت واقعا دوستت داشته باشه تو هم واقعا دوستش داري .... ولي اگه بدوني كه تورو پشيزي هم نميشمره ...ديگه نميتوني اونقدر واسش خودت رو به آب و آتيش بزني ( يعني اينكه اگه واقعا دركت نكنه و ندونه عشق چيه ... ابراز عشقت و از خود گذشتگيت بي دليل و بيخود بوده و هيچ فايده اي نداشته )