سلام از صحبتات مشخصه که تمایل به ادامه زندگی دارید.
1: رفتار همسرتون رو بذارید رو حساب احساسات، به هر دلیلی ( اشتباه شما یا خودش و یا دخالت خانواده)
2: شما به عنوان یه مرد وظیفه مدیریت این موضوع رو دارید. در درجه اول به خاطر خودتون، این زندگی شما هم هست.مدیریت این فضای پر تنش مستلزم اینه که آستانه تحملتون رو بالا ببرید. خصوصا برای جلسه دادگاه.
3: این که میترسه شما بعد از گرفتن دختریش طلاقش بدید به خاطر اینه که خودش متوجه شده چه اشتباه بزرگی کرده الان پشیمونه ولی باورش نمیشه که شما از این موضوع گذشت کنید. پس ایشون پشیمونن این خیلی خوبه.
4: قبل دادگاه با ایشون صحبت کنید بگید چقدر دوسش دارید، بگید دادگاه هر رایی بده شما به خاطر علاقه که به ایشون دارید زیر بار طلاق نمیرید.حتی اگه اون رای حبس باشه.
5:در خصوص دادن حق طلاق بگید، فرض کنید من این حق رو به شما دادم فردا روزی اگه با هم قهر کردیم به نظرت من به عنوان یه مرد پیش خودم نمیگم خانم که خودش حق طلاق داره، خیلی ناراحته بره طلاق بگیره، ولی اگه حق طلاق با من باشه میام منت کشی دوباره آشتی.
6: اصلا زیر بار دادن حق طلاق نرید به هیج وجه.
7: بگید با توجه به دلایلی که گفتم حق طلاق نمیدم یه راه دیگه پیش روم بزار تا اعتماد از دست رفته رو بر گردونم.یه فرصت دیگه میخام.
8: صحبتهای دیگران رو بیخیال شو،( اینکه میگن زنی که شکایت کنه به درد زندگی نمیخوره) اولم گفتم یه آدم عاقل به خاطر 50 تا سکه شکایت نمیکنه عصبانی بوده از دست شما، دخالت خانواده هم به این موضوع دامن زده.
9: هر صحبتی شد که خوشایند شما نبود از کوره در نرید. صبور باشید تا بتونید با توکل به خدا موضوع رو مدیریت کنید.
این پست آخری بود که میتونستم ارسال کنم. خیلی زیاد دعا میکنم که موضوع ختم به خیر بشه.
موفق باشید