-
حالا با این رفتارهاش فهمیدی عاشق بودنش یعنی چه ؟ باورت شد که او ترا فقط برای تمایلات غریزیش میخواسته ؟ چرا فکر نمی کنی شرط بسته با دوستاش که تو را تسلیم میکنه ؟ کاری که اغلب پسرها می کنند و حالا نمیتونه شکستش رو اعلام کنه .
عزیزم سربلند باش و خوشحال که چه مشت محکمی بر دهان شیطان زدی . شیطانی که از آستین او در آمد تا عفتت را به یغما ببره . اینها عصبانیت اوست که بروز می کند . سربلند باش و ..... شماره ات را تغییر بده و جلوی کنجکاویهایت در رابطه باهاش را بگیر و اگر کسی هم از او حرفی میزنه محل نده و اجازه نده ادامه پیدا کنه و بگو لازم باشه از او شکایت خواهی کرد .
راه های ارتباطی را ببند این را دارم جدی می گویم و مهم هست چرا توجه نمی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
الان که فکر میکنم میبینم چرا مهم باشه واسم بذار مردم هر چی دوست دارن فکر کنن مهم اینه که خودمو خدا میدونیم من کاری نکردم
دیشب هم ده بار زنگ زد جواب ندادم و بلاکش کردم کم کم داره خوب از چشام میفته خوشحالم :rugby:
-
آفرین الناز آفرین....لیاقت همچین آدمی بلاک شدنه....اونی که میگفت بعد از رابطه ولت نمیکنه این بووود؟؟؟ آدمی که انقد پسته که میتونه به تو تهمت کار نکردرو بزنه آدمی که یه جور وجدان نداره...واقعا آیا بعد رابطه بازم میاد سراغ تو...مطمئن باش همین که تن به رابطه بدی ولت میکنه و میره سراغ عیش و نوش با یکی دیگه...اونوقت تو هم واسه خاطر آبروت نمیتونی حرفی بزنی.....بزار بره با یکی مثه خودش گلم...لیاقت دخترایی مثه تو بهتریناس عزیزم..پس خودتو ارزون نفروش ...بچسب به درست و آدم موفقی شو و ببین چقد آدمای با لیاقت واست زیادن آدمایی که دنبال دخترای پاکی مثه تو هستن...هر اشتباهیم کردی دیگه تموم شد فقط زمان بده و بیشتر از این اشتباهتو ادامه نده و دیگه بش نفکر...:)
-
با سلام خدمت خواهر عزیزم
فقط اینو میتونم بگم که بدون خدا خیلی هواتو داره که نگذاشته به اون راه کشیده بشی
و برای این که این موضوع رو فراموش کنی پیشنهادم اینکه با خدا در ارتباط باشی
بشین نماز و قران بخون تا روحت احساس ارامش بکنه.خدا منتظرته
-
سلام عزیزم
خیلیا مشکل تو رو دارن تو باید بتونی با مشکلاتت کنار بیای
می تونی با قرآن خوندن و مشغول کردن خودت به دین و درس فراموشش کنی
حتی شمارشو از توی گوشیت پاک کن و دیگه جوابشو نده
بهترین کار ممکن رو با رد پیشنهادش کردی
ن 15 سالمه ولی اینقدر تجربه از این و اون و دوستام و مشکلات دیگران دارم که اینا رو گفتم
امیدوارم به دردت بخوره
-
حالا دیدی باچه آدم خطرناکی 2 سال در ارتباط بودی.
مهم اینه که تو به خواستش تن ندادی.
آفرین.آفرین.آفرین