سلام.
همه پست ها رو نخوندم. اما در حد همون چند پست اولیه به نظرم میرسه فقط نکاتی رو گوشزد کنم.
1-اینکه شما بخواهید اول مساله رو با دختر مطرح کنید واز تمایل دختر آگاه بشید و بعد تازه برید با خانوادتون مطرح کنید مثل اینه که به دختر بگید یه مدت علاف من باش تا بالاخره معلوم بشه میخوام باهات ازدواج کنم یا نه!!!! این علاوه بر اینکه برای روحیه و شخصیت دختر بسیا ر سنگین و آسیب زاست، خود شما را هم در شرایط سختی قرار خواهد داد که از یک طرف راضی کردن خانوادتونه و از طرف دیگه اگر انسان با وجدانی باشید فشار بخاطر عذاب وجدان از علاف نگه داشتن یه دختر معصوم.از طرف دیگه امکان اینکه هر دو شما و روند ارتباط شما رو وارد یک بازی ناخودآگاه بی سر و ته و بی نتیجه کنه که حتی نتونید درست همدیگه رو بشناسید خیلی زیاده.بررسی و شناخت اگر با نظارت و حمایت و اطلاع خانواده های طرفین صورت بگیره از بسیاری مشکلات و ضربه های احتمالی پیش گیری میشه روند شناخت منطقی تر و جدی تر و اصولی تر پیش میره و وارد بازی و احساسات شدید نمیشه و از پنهان کاری و قایم موشک بازی و استرس های ناشی از اون جلوگیری میشه.
2-بخش زیادی از شناخت مربوط میشه به شناخت از فرهنگ خانوده ها. نه فقط شناخت بین دو فرد. به علاوه با توجه به اینکه شما نگران این هستید که به خانوادتون بگید و بعد بفهمید دختر مثلا نامزد داره و پیش خانواده ضایع بشید، به نظر من بهترین راه اینه که قبل از اینکه اصلا حرفی به دختر بزنید و چیزی رو مطرح کنید با شخص دختر، از طریق همون موسسه ای که در اون تدریس مسکنید آدرس محل سکونت ایشون رو جویا بشید و خیلی عاقلانه و با شهامت با خانوادتون صحبت کنید که یه دختر رو دیدم و ازش خوشم اومده ولی اصلا نمیدونم ازدواج کرده یا نه و هیچ شناخت دقیقی از فرهنگ و هم کفو بودن ندارم. و ازتون میخوام لطفا برای بررسی این موارد کمکم کنید و اقدام کنید.
در برابر این درخواست شما خانواده شما یا موافقت میکنند برای انجام تحقیقات اولیه. یا مخالفت میکنن.
در حالت اول که بعد از تحقیقات اولیه اگر مطمئن شدید از نظر فرهنگی مشکلی نیست و هم کفو هستید و دختر هم نامزد نداره و ... و البته اگر خانواده موافق بودند میتونید از مادرتون بخواید زنگ بزنن منزل ایشون و درخواست جلسه خواستگاری و شناخت بیشتر بدن.
در حالت دوم هم به نظر من باز هم حق ندارید مساله رو با دختر مطرح کنید. میتونید صبوری کنید و بر درخواست خودتون در مورد تحقیق و اقدام خانواده برای تحقیق به صورت منطقی (و نه با قهر یا پرخاشگری و زورگویی و اصرار زیادی که تاثیر عکس بذاره) تاکید کنید تا بالاخره خانوادتون همراهتون بشن.
3-جواب هر خواستگاری که هر آقایی بره حتما مثبت نخواهد بود. بنابر این شما باید حتی اگر فهمیدید اون دختر نامزد داره یا خانوادتون مخالفن و ....قدرت کنترل روحیات خودتون رو داشته باشید. کلا خلقت مرد به شکلیه که تحمل نه شنیدن رو داره.
4-اگر هم شهامت صحبت با خانواده و بیان خواسته و حرفهاتون رو با خانواده ندارید اصلا هنوز وقت ازدواجتون نشده و تا پخته تر نشده اید نه خودتون رو درگیر فکر ازدواج کنید و نه دخر معصوم دیگه ای رو بازیچه کنید.
از اینکه شاید بیانم تند بود معذرت میخوام. شما رو نمیشناسم. اما به نظر پسر خوب و پاکی هستید. شمت هم مثل تمام آقایون تالار شما هم مثل برادرم. امیدوارم بیش از اینکه از حرفام برنجید بهشون فکر کنید.
موفق باشید.