-
RE: حجاب
سلام:به همه .
ضمن خوش امدگویی وسلام به دنی باانرژی و پویا ماشاءلله بزنم به تخته مادرجان خوب پیش میری از نفس افتادم.
انشاءلله که چون ابشار پر شور وپرتوان و نیرومندامتداد داشته باشی.
دنی خیلی قشنگ بحث حجاب را باز کردی و روایات قشنگی را برایمان نقل کردی اگه دوستان اجازه بدن یه نیم نگاهی هم به نظریه های غربی بیندازیم البته ناگفته نماند که هیچ وقت به پا ی احادیث بزرگان ما نمی رسد.
برتراند راسل می گوید:«از لحاظ هنر مایه ی تاسف است که به اسانی به زنان دست یافت و خیلی بهتر است که وصال زنان دشوار باشد بدون انکه غیر ممکن گردد.
ویل دورانت درلذات فلسفه می گوید:انچه بجوییم و نیابیم عزیز و گرانبها می گردد .زیبایی به قدرت میل بستگی دارد و نیل با اقناع و ارضاءضعیف و با منع و جلو گیری قوی می گردد.
الفرد هیچکاک نقل می کند:من معتقدم که زن هم باید مثل فیلمی پر هیجان و پر افتریک باشد ،بدین معنی که ماهیت خودرا کمتر نشان دهد و برای کشف مردرا به نیروی تخیل و تصور زیادتری وادارد .باید زنان پیوسته برهمین شیوه رفتار کنند یعنی کمتر ماهیت خود را نشان دهند و بگذارند مرد برای کشف ان ها بیش تر به خود زحمت دهد.
الفرد هیچکاک درجای دیگری می گوید :زنان شرقی تا چند سال پیش به خاطر حجاب و نقاب و رویبند ی که به کار می بردند خود به خود جذاب می نمودند و همین مسئله جاذبه ی نیرو مندی برانها می داد اما به تدریج با تلاشی که زنان این کشورها برای برابر ی با زنان غربی ازخود نشان می دهند حجاب و پوشش ی که دیروز برزن شرقی کشیده شده بود ازمیان می رودوهمراه ان از جاذبه جنسی او هم کاسته می شود.
وبازم اجازه بدید شعر قشنگ معروف رو بیاورم
ای زن از فاطمه به تو این گونه خطاب است
بهترین زینت زن حفظ حجاب است
واگه بازم اجازه بدید یه سوال چرا در غرب و تجدد و پیشرفت وروشنفکری و...... بعضی ها متقاضی حجاب وپوشش شدند؟
-
هر چند که بزرگی به سن آدمی نبوده و به خرد و اندازه آن بستگی دارد،ولی پسر خوب آیا تو که فکر می کنی داری بنده را راهنمایی می کنی،روش درستی را در پی گرفته ای؟؟آیا خود را در مقام ناصحی مسامان و شیعه و نیک خواه می پنداری؟؟
آیا مفهوم و معنای احترام را شنیده ای؟؟
آیا براستی می اندیشی من برای این طرز سخن گفتن تو که در مقام فقط دهانی برای *برخی* هستی و با به به و چه چه هم فکرانت در همین جایگاه نیز روبرو می شوی،اهمیتی قایل هستم؟؟
آیا نباید نخست خودت به دستورات دینت عمل کرده و در همان اول حرفایی که از دیگران می آوری،چون بچه ها سخن دروغ نمی گفتی؟پسرم،نباید اول به خودت و درباره خودت بیندیشی؟؟به درسهایت برسی؟؟
چرا این حرفها را که شبانه روز در سیمای اسلامی پخش می شود،باز می گویی؟؟
پسرم،هنگامی که می گویم برو و به کارهای مهمتری در زندگیت برس،این را از روی مثلا عصبانیت من یا بی منطقیم به حساب نیاور،می دانم که اندرز شنیدن سخت است،ولی چرا وقت گرانبهایت را صرف دوباره نویسی و بازگویی این مطالب تکراری می کنی؟؟؟
می شود به من بگویی که اوضاع جامعه چرا دگرگون می شود!!!؟؟از روسری نداشتن یک زن یا آزادی زنان!!!!!!!!!!!!!!
می شود به من بگویی که چرا این مطالب را در تالار می آوری؟؟؟سخن دل و باور خودت بدون اینکه به سخن آنهایی که سخنشان را می آوری،چیست؟؟؟؟؟آیا اصلا به خودت باوری و اجتهادی رسیده ای؟؟؟؟آیا حقیقتا حالش و حوصله اش و استعدادش را داری که در جاده خردورزی و اندیشه گام بگذاری و تنها و تنها طوطیی در قفس و بازگو کننده حرفهای بقیه نباشی؟؟؟آیا اصلا هنوز وقتش هست؟؟؟؟زمانش رسیده است؟؟؟؟
تاریخ ادیان،جامعه شناسی،فقه،فلسفه،روان شناسی را چه اندازه می دانی و درک می کنی؟؟؟؟
آیا صرف آوردن حرف امام و حدیث و غیره و غیره دلیل بر درستی یک گزاره است؟؟؟
آیا من کاملا به هر آنچه خود باور داری،باور دارم که با گستاخی خود را راهنمای من پنداشته ای؟؟؟؟آیا نجسم؟؟؟؟آیا مرتدم؟؟؟؟آیا با عنایت به جمله نخستم من سن حقیقیم از تو کمتر است که بزرگی بکنی و من را از گمراهی در بیاوری؟؟؟؟
آیا همگان جهان،خدا و حجاب را باید آنگونه بخواهند و بپذیرند که شمایان می خواهید و می پذیرید؟؟؟؟؟
آیا به صرف مقدس بودن و آسمانی بون حرفهای تکراری تو به عقیده خودت،من باید آنها را بپذیرم و در غیر این صورت زیر حرف خودم زده ام؟؟؟؟
آیا نفهمیدی همین که خود را با توجه به صغر سن،راهنمای من می دانی ،اعتراف به این باور من است:
**برای همین است که تا بنده رایی بر خلاف آنچه شمایان می خواهید و می پسندید می گویم،زود برمی آشوبید و پاسخم را فریضه می پندارید و همین نشانه آشکار نگاه کوتاه و دیدگاه تنگ نظرانه و تک محوری شمایان است که هیچ سخن و آلترناتیو دیگری را برنمی تابید،به جز آنچه خود باور دارید و رفتار می کنید.**
آیا می دانی که خود برهانی بر سخن من شدی؟؟؟و چه به روشنی و راحتی؟؟؟
-
می بخشید ستاره جان؛پس چرا خانم هیچکاک بی حجاب بود؟؟آیِا نباید به دیدگاه او نسبت به حجاب زنان شرقی،بعنوان نظری درباره یک چیز جدید و عجیب نگریست؟؟؟و نیز باید دانست که آلفرد هیچکاک این سخن را با ذهنیتی هنری و از زاویه نگاه یک کارگردان بیان داشته است و آن فرد جاهل و بیسوادی هم که این جمله را در مورد حجاب در جایی دیده و سخن این کارگردان را بعنوان دلیل الزام به حجاب آورده،این موضوع را نفهمیده است !!
جالب است که اصلا در سخنان وی،حرفی از حجاب برده نشده است و بحث بر *ماهیت زنان* است و او نیز نه تنها در فیلمها و سناریو هایش زنان را محجبه در نظر نگرفته و نشان نداده که برعکس در بسیاری از فیلمهایش هم صحنه های اروتیک و عشق بازی دارد!!!؟؟
سخنان راسل و دورانت هم نظر به عریانی و بهره کشی زنان دارد که من نیز بدان باور دارم و البته به اینکه:صد در صد همسران،مادران،دختران و خواهران این دو حجاب نداشته اند؛
شگفتا که ما برای اثبات سخن خویش و به کرسی نشانیدن عقیده مان،دست به دامن افرادی کافر می شویم(دقیقا این سه نفر طبق قوانین اسلامی مسیحی و لاجرم *کافرند!!!!!!*)
آیا در کشور های اسلامی و از جمله مملکت گل و بلبل خودمان هم،بسیاری بی حجاب نیستند؟؟!این که دلیل نشد!!!!!!!!!
-
سلام به همگي.چند تا سؤال دارم :
1-چرا با طعنه باهم حرف ميزنين؟ عقايد هر كس براي خودش مهترمه.
2- نظر شما راجع به محرمي كه به ناموس خودش رحم نمي كنه چيه ؟ چه طور حجابي بايد داشت؟
3-حالا نظرتون راجع به به اصطلاح نامحرمي كه بيشترين حق رو به گردنت داره چيه؟:46:
-
سلام
((گردآفرید هر انسانی توی زندگی وقتهایی داره که از آن باید استفاده کنه این حرف شما درست.))
ولی اینو بدون دلیل اینکه من 10ساعته توی اینترنت هستم بی خودی نیست و دلیل داره که به خودم مربوط می شه . اگه من و نظراتم کوچک هستیم و مطالبم همه تهی هستند .ولی شما که بزرگ هستی بگو ببینم : که این با عقل جوره که خدایی که به زن زینت گرانبهایی داده و به مرد نداده .نیاد بگه زنان نباید پوشش داشته باشند ؟؟؟
مگه تا حالا درس تاریخ رو نخوندی مگه ندیدی که زنان پیامبران قبل حضرت محمد(ص)که هنوز اسلام ظهور نکرده بود پوشش خویش را حفظ می کردند آن زمان که اسلام نبود حضرت محمدی نبود که شما می گین اینا چرته و من وقتمو الکی هدر می کنم.شما تا حالا توی عمرت نشنیدی که یهودیان و بیشتر دین های دیگر کتاب های تورات و انجیل را دست کاری کرده اند و بیشتر مطالب رو به سود خود نوشته اند چرا بعد از پیامبران بی حجابی به اروپا و دیگر دین ها نفوذ کرد جز دین اسلام .
در ضمن خوبه که همین درسهایم هست که شما بهانشو می گیرین اگه الان تابستون بود اون موقع دیگه چه بهانه ای داشتید .حتما می گفتی پسر اینترنت چیز بدیه بهت پیشنهاد می کنم آفلاین شو.
در مورد احترام : مگه شما با این مطالبتون دیگه احترامی برای خودتون گذاشتید.
و درباره ی این مطلب((هر چند که بزرگی به سن آدمی نبوده و به خرد و اندازه آن بستگی دارد)) نکنه چون فکر میکنی
تعداد پستهای شما بیشتره پس شما بزرگ تر هستید. اصلاً >>آقا من 17سالمه<< از کجا معلوم شما از من بزرگتری
دلیل برام بیار .
و از آخر::اصلا شما مسلمان هستید.آیا شما به پیامبران و امامان اعتقاد دارید. آیا من مطمئن باشم که جای حق نشستید:یعنی:آیا آنقدر که شما به آزادی کامل اعتقاد دارید به حجاب هم اعتقاد دارید.
بدرود.............
-
سلام ستاره جان:16:
از حمایت شما درباره ی حجاب بسیار سپاسگذارم.:104:
ستاره جان اگه مطلبی دارباره ی حجاب دارین منو بی دریغ از لطفتون نذارین:72:
اما درباره ی سؤال شما باید گفت:
:72: :72: :72:
استقبال بيسابقه از اسلام در اروپا
پروفسور رافائل ايزرائيلي استاد دانشگاه عبري در رژيم اشغالگرقدس با اشاره به اينكه در دو دهه گذشته تنها در دو كشور فرانسه و انگليس، بيش از صد هزار نفر به اسلام مشرف شدند، احساس نگراني كرد و از اينكه گسترش اسلام در اروپا باعث تغيير چهره اين قاره در جهان ميشود، ابراز نگراني كرد.
او ميگويد: در حال حاضر بيش از سي ميليون نفر از جمعيت 380 ميليوني اروپا، مسلمان هستند كه اين رقم تا 25 سال آينده به دو برابر افزايش خواهد يافت. او در ادامه مينويسد: علت مخالفت اتحاديه اروپا با پيوستن تركيه به اين اتحاديه، نگراني مقامات اروپايي از گسترش اسلام در اين قاره است. چرا كه پس از پيوستن اين كشور به اتحاديه اروپا، جمعيت مسلمان اين قاره به صد ميليون نفر افزايش خواهد يافت.
و يكي ديگر از دلايل نگراني اين مورخ از گسترش اسلام اين است كه به عقيده او در صورت گسترش اسلام، مقامات اتحاديه اروپا ملزم خواهند بود در پارلمان اروپا از حقوق اقليت مسلمان اين قاره نيز حمايت كنند.
ايزرائيلي ادعا ميكند: مسلمانان احتمالا در آيندهاي نزديك در ساختار دولتي كشورهاي اروپايي، نقش تعيينكنندهاي خواهند داشت، وي همچنين با اشاره به اينكه گسترش اسلام در قاره اروپا در همه زمينهها تاثيرگذار خواهد بود، مدعي شد كه اروپاييان بايد نگران اين مسئله باشند.
اين مورخ به ديگر دولتمردان كشورهاي اروپايي هشدار داد كه به هر نحوي شده از گسترش اسلام در اروپا جلوگيري كنند.
شايد به اين خاطر باشد كه معمولا اروپاييها با استفاده از «رسانه» سعي در تخريب مسلمانان و اذهان عمومي دارند كه البته هميشه بنگاههاي صهيونيست يك پاي قضيه هستند. در يك سال اخير ديده شده كه روزنامههاي اروپايي و در صدر آن دانمارك عليه مسلمانان مطالب تخريبي مينويسند، كاريكاتورهاي اهانتآميز چاپ ميكنند و با ساخت فيلمها و سريالها، مسلمانان را بد جلوه ميدهند تا عموم مردم اروپا ديدشان نسبت به مسلمانان تغيير كند.
اگر به ياد داشته باشيد، دو سال پيش بود كه يك فيلمساز هلندي فيلمي اهانتآميز در مورد مسلمانان به تصوير كشيد كه البته پس از مدتي، اين فيلمساز توسط يك جوان مراكشي متعصب كشته شد. بيست و چند سال پيش، سلمان رشدي، بدترين اهانتها را در كتابي تحت عنوان آيات شيطاني به دين اسلام كرد كه از سوي امام خميني(ره) مرتد اعلام شد.
كتابهاي زيادي عليه مسلمانان نوشته شد، روزي نيست كه عليه مسلمانان مطالبي در روزنامههاي كثيرالانتشار كشورهاي مختلف اروپايي، نوشته نشود. هفتهاي نيست كه يك سريال تلويزيوني پخش نشود و شخص مجرم و جنايتكار مسلمان نباشد در يك حادثه ساختگي در انگليس، همسر و فرزندان ديويد بكام را ميخواهند بربايند... كه پس از دستگيري، آدمربايان خود را مسلمان ميدانند... چرا؟ به اين خاطر كه اين تصاوير بايد از تلويزيونهاي اروپايي پخش شود تا تصوير مسلمانان را خراب كنند... اما اين تمام داستان نيست... هممرز بودن قاره اروپا با آسيا و همچنين شمال قاره اروپا، باعث شده تا مهاجرين زيادي به كشورهاي اروپايي بروند كه نمونه بارز آن در اسپانيا و فرانسه به چشم ميخورد و در بين اين مسلمانان، آدمهايي در سطوح مختلف زندگي ميكنند كه افرادي بسيار موفق هم هستند، پزشكان، جراحان، مهندسين و همچنين ورزشكاران كه در بين آنان فوتباليستهاي معروف فرانسوي از جايگاه ويژهاي برخوردارند، ورزشكاراني كه الگوي بسياري از جوانان اروپايي هستند و به همين خاطر اروپاييها به خصوص دولتمردان از همين امر ميترسند... اما با تمام مسائل ياد شده بايد اشاره داشت كه اروپا شاهد به اسلام گرويدن افراد زيادي است.
استقبال بيسابقه مردمان آلمان
در بين كشورهاي اروپايي، در اسپانيا، فرانسه و البته انگليس گرايش به اسلام بسيار زياد بود، اما در قلب اروپا، يعني آلمان كه به مردمان نژادپرست معروفند و خود را نژاد برتر ميدانند، اخيرا گرايش به اسلام، رو به افزايش گراييده و همين امر باعث شده است تا خيلي از كارشناسان تعجب كنند... تا جايي كه مركز اصلي ثبت احوال مخصوص مسلمانان در آلمان اعلام كرد: تعداد كساني كه در اين كشور اسلام آوردهاند، به شكل بيسابقهاي در سال 2006 افزايش داشته است و چهار هزار نفر در مقايسه با هزار نفر سال 2005 آماري بيسابقه است اين مركز احتمال ميدهد كه اين آمار در سال 2007 به هفت هزار نفر يا حتي بيشتر در سال برسد.
العربيه خبر ميدهد، «سليم عبدا...» مدير اين مركز گفت: تاكنون حداقل هجده هزار آلماني به اسلام مشرف شدهاند.
عبدا... ميگويد: بيشتر كساني كه در انديشه اسلام آوردن بودهاند، اقدامشان در جهت همبستگي و مخصوصا پس از حملات يازدهم سپتامبر سال 2001 بوده است. او اضافه كرد تا سال 2010، 250 الي 300 نفر هر ساله به دين اسلام گرويدهاند، عبدا... توضيح داد: حدود 80 درصد كساني كه مسلمان شدهاند، مسيحي بودهاند، در مقابل، 02 درصد هيچ ديني نداشتهاند، ضمن اينكه 60 درصد از اين افراد نيز زن بودهاند.نكته ديگري كه بسيار جالب است، اينكه تمامي 60 درصد زنان آلماني پس از مسلمان شدن، سعي ميكنند حجاب خود را رعايت كنند، اين مسئله حتي براي كارشناسان آلماني هم جالب است.
عدهاي از افرادي كه مسلمان شدهاند، ميگويند: «پس از مسلمان شدن همان طور كه انتظار داشتيم ديدمان به جهان تغيير پيدا كرد.»آنها ميگويند: زماني كه ميشنويم، عدهاي سعي در تخريب مسلمانان دارند، بسيار ناراحت ميشويم و سعي ميكنيم، اعتراض خود را به گوش آنان برسانيم.
«سليم عبدا...» ميگويد: تصور ما بر اين بود كه پس از سپتامبر 2001 و جو تبليغات مخرب عليه مسلمانان، جمعيت اروپا از اسلام فاصله بگيرد، اما در كمال تعجب شاهد بوديم كه اين تبليغات سوء نه تنها باعث شده كه اروپاييان از اسلام فاصله بگيرند، بلكه باعث تشويق آنان به مشرف شدن به دين اسلام شده است، خوشحالم كه اين جمعيت متوجه شده است، خرابكاريها و تبليغاتي كه عليه مسلمانان صورت ميگيرد،تنها يك فيلم سينمايي و يك سناريوي از پيش نوشته شده بيش نيست.درست مانند حادثه يازده سپتامبر و ويراني برجهاي جهاني...
:72:
http://www.ksabz.net/article.asp?AID=17782
-
سلام یاس جان:72:
در باره ی سؤال اولت باید بگم که چشم تا آنجا که باید و بتونم مطلبم رو تصحیح کرده و آنجور که شما بخواهین یعنی بدون طعنه زدن حرفم رو می زنم.:104::72:
اما اگه می شه سؤال های دوم و سومت رو واضحتر بگو من چیزی نفهمیدم.:16:
-
سلام dani
با عرض معذرت در پست 35 به نظر می رسه بعضی بخشهای اونو تند رفتی. بهتر است که ما در این محیط تالار که مجازی هست، سعه صدر و تحمل خود را با تمرین و تکرار و با برخورد با سلایق مختلف بالا ببریم. جواب دادن و بحث منطقی را می پسندم، اما اینکه بیاییم به شخصیت فرد، یا به مطالب حاشیه ای مثل سن و ....، بپردازیم ، بحث سازنده را به جدل تخریبی تبدیل می کند.
امیدوارم از این پستم ناراحت نشوی. تا ما مطالب غنی را ذکر می کنیم، همه چیز سرجایش هست اما وقتی از خودمون می گوئیم و از روی هیجان و احساس خود با احساسات و هیجانات فرد دیگری درگیر می شویم، بحث از مسیر خودش خارج می شود.
باید مواظب باشیم منفعلانه درگیر بحث های افراطی احساسی نشویم.
فراموش نکنید این مطالب مکتوب مورد بررسی و قضاوت افرادی قرار می گیرد که یقینا خیلی از آنها ژرف اندیشتر، آگاهتر و با مطالعه بیشتر نسبت به ما هستند.
تصور نکنید که فقط شما و گرد آفرید و دو نفر دیگر این مطالب را می خوانید، مهم اینست که بازدیدکنندگان از برایند بحث های شما چه درسی می گیرند. مطمئنا کسی طالب عقاید تنش زا، افراطی، یک جانبه نگر، هتاکانه و ....، نیست.
من این پست را به صورت کلی آوردم و خدایی نکرده منظورم اصلا شما نبودید. و من برای فعالیت های شما همیشه احترام زیادی قائل هستم.
-
دانی جان،هنوزم که زبانی تلخ داری و بی ادبی می کنی!!پسرم،تو که اینقدر مطلب از اینور و آنور می آوری،یک بار هم که شده به مطالبی درباره خودت و درون خودت و اخلاقت توجه کن؛
تو کم کم وارد جوانی شده ای و اصلا شایسته نیست که این طور هتاک باشی!!عزیزم!جانم!!این همه مطلب تکراری را کپی کرده و راجع به اسلام و حجاب و . . . می آوری،اما تا بدین سن که رسیده ای هنوز متأسفانه روش سخن گفتن و جذب احترام به خودت را یاد نگرفته ای!!نمی دانم که آیا می شود به دینت پایبند باشی و مدام حرفهایی در تأیید آن بیاوری ولی اینگونه گستاخ و هتاک باشی؟؟؟تقصیر والدین توست؟؟؟نمی دانم. . . .
عزیزم،باز تکرار می کنم که برو و به درسهایت برس و این سخن نه از باب تحقیرت که جهت دلسوزی من است برای تو؛
ببین تو یک سری مطالبی را آوردی و بنده هم حرفهای خودم را زدم و مواردی را برشمردم که نه در پاسخ متقابلی بود و نه ستیزه جویی،تنها و تنها چیزهایی را *توصیف*کردم و تعریف؛ولیکن چون تو دیدگاهی ارزشی و ایدوئولوژیک داری و از تمام وجود بدان معتقدی و ریشه وجودی و زندگیت را در آنهاست،برآشفتی!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
چون پایه های عقیدتی و باورهایی که دلخواهانه و از روی تنبلی اندشه ای(تنبلی از آن جهت که همت شناخت دیگر باورها را نداشتی) متزلزل شد و ناگهان سخنی نه بر خلافشان که دگرگونه و تازه به گوشت خورد،دقیقا مثل معتادی که چندی بدون مخدر بماند،لذا کنترلت را از دست دادی و همین باعث کوچکی،نا شکیبایی،بی منطقی و بی ادب نشان دادن خودتت گشت و آبرویت رفت؛؛
اما . . . اما اگر سنت اندکی بیشتر بود و دانشت،تو نیز می کوشیدی که ادله ای را جهت اثبات حرفهایت بیاوری که البته باز هم به علتروش برخورد تنگ نظرانه و جبار این سیستم عقیدتی،کار به بی نتیجه شدن می کشید،ولی دستکم آبرویت حفظ می شد.
خوب چه بهتر که بی خیال مفابله به مثل شوی و یا از آن مهم تر مطالبی به دردبخور و سودمند را در تالار بیاوری،مگر این بد است؟؟؟
پاسخ پرسشهایت را در نوشتارهایم آورده ام که اگر با آرامش و دقت آنها را بخوانی،هم جوابهایت را گرفته و هم برای خودت و اندیشه ات لازم و مناسب است؛؛؛
-
سلام گرد آفرید
با توجه به ارسال شماره 39 ، بارها تکرار کردم و بارهای دیگر هم باید تکرار کنم، که کلا چنین تعاملهایی که بر اساس تندی، طعنه، و ایجاد احساس حقارت، و مطالب حاشیه ای و صحبت از موضع قدرت هست به هیچ وجه سازنده نیست. من از شما با این همه پست و آشنایی با انواع مراجعان این انتظار را بیشتر دارم که با سعه صدر بیشتری پاسخگو باشید. حتی اگر مراجعی مستقیم تندی کرد، اگر شما به عنوان سنگ صبور در این تالار حضور دارید باید حالت پذیرا داشته باشید. از طرفی با ارسالی که داشته اید و شاکی از کم طاقتی ایرانی ها و شرایط جامعه داری، چرا خودت پرچمدار صبر و صبوری نمی شی. من پیشنهادی دارم که وسیله آن می توانی روش خود را در بوته آزمایش بگذاری. سایت یا تالار یا ....، را فراهم نما و بعد با همین سبک با اعضاء صحبت کن. چند روز بعد حداکثر اعضای ثابت سایت شما یک نفر خواهد شد، آن هم در صورتی که خودتون سری به آن سایت بزنید.
من در پست قبلی در همین موضوع با dani هم صحبت کردم که آرامش و پرهیز از مسائل طعنه آمیز و تحقیر آمیز و هتاکانه برای اعضاء ضروری هست. جا داشت کمی صبوری داشتید تا نتیجه تعاملات ما را شاهد بودید.
من پست هایی با چنین تذکراتی را چندین بار آوردم. خواهش می کنم کمک کن تا انرژی من به جای حل تعارضات این چنینی به مسائل مهمتری صرف شود. اگرچه چنین تعارضاتی معمولا خود موجب مشکلات درون خانواده ها می شوند.
من بزودی نظر سنجی را در تالار می گذارم که اعضاء سایت در مورد میزان سازندگی نحوه تعاملات اعضاء نظر می دهند. .... در آنجا بیشتر بر میزان تاثیر ( مثبت یا منفی ) نحوه صبحت ها و استدلال ها و تندروی های خود آگاه خواهیم شد.