نوشته اصلی توسط saeedeh66;355634
به اولی هم جواب رد دادم. البته هنوز هم معتقدم ایشون[B
تمام اون خصوصیات عالی[/B] رو دارن که آرزوی هر دختری هست. منتها تو صحبتامون طی سه جلسه دیگه(جمعا 6 جلسه) من متوجه شدم که تو مواردی اونطور که فکر میکردم ما اشتراک نظر نداریم. درواقع یه جاهایی هدفامون مشترک نبود و شایدم متناقض. البته نه اینکه یکیمون دروغ گفته باشم. این اشتباه فقط ناشی از سوءبرداشت هرکدوم از ما بود. با حرف زدن بیشتر متوجه این سوءبرداشت شدیم. درواقع ناشی از تفاوت دیدگاه آقایون و خانما بود به نظرم. بعد از اون ایشون بازم نظرشون مثبت بود و معتقد بودن که این موارد جزء خطوط قرمز نیست. اما من چند روزی خیلی فکر کردم. چند روزی که خیلی بهم سخت گذشت. به این نتیجه رسیدم که احتمال پشیمون شدنم بعد از ازدواج زیاده. البته هنوز هم برای ایشون احترام قائلم و قطعا اول برای ازدواج ایشون دعا میکنم و بعد خودم. از خداوند هم واقعا ممنونم که همیشه با دست غیب کمکم میکنه. البته اینم بگم من یکم سخت گیرم و شاید خیلیها اگر جای من بودن با این موارد کنار میومدن و براشون مهم نبود. منتها ازم نپرسید این موارد چی بود که نمیتونم بگم. امیدوارم دلشونو نشکسته باشم. چون میدونم ایشون دلبسته شده بودن، دعا کنید که زودتر بتونن فراموش کنن و یه دختر خیلی مهربون و خانم نصیبشون بشه:323:. شاید من به خاطر خودخواهی خودم لیاقت فرد پاک و باایمانی مثل ایشونو نداشتم.
التماس دعا