نوشته اصلی توسط
کیت کت
م کامران جان
من خیلی وقت دارم تاپیکت میبینم نمیدونم الان گفتم بیام و برات چند خط بنویسم.
پسر خوب این چه جو و حال و هواییه برای خودت راه انداختی؟؟؟؟؟؟؟؟دعا و خدا و را و چاه و.....!!!!!!!!نمی دونم دکترت بهت مشاوره داده! .....ms شکلی از بیماری خود ایمنی؛یعنی دفاع بدن انسان بر علیه خودش(غشاس میلین سلول های عصبی دستگاه مرکزی) فعالیت میکنه.معمولا خانوم ها می گیرن؛کلا بیماریهای خود ایمنی در خانوم ها بیشتر؛اگه مردی بگیره شدتش در حد مال خانوم ها نیست.
خوب ! حتما میدونی چقدر این روزا داروهاش عالی شدن و پیشرفت کردن مخصوصا برای تو که مردی و کلا طبیعیت بیماری تو بدنت خفیف تره، حتما میدونی ms طیف وسیعی از شدت هارو داره...که اصلا خیلی خیلی به ندرت تو اقایون شکل تهاجمیش نشون میده که باز اونم با دارودرمانی کنترل میکنند..
یه حس بدی به تاپیکت دارم!!!!انگار یه چاه سیاه و غمگین درست کردی خودت و بقیه رو هول میدی توش!!!!!
دوستم این فلسفه ها و ایا و اگها ول کن تورو خدا...اسمون ریسمان به هم نباف.
برو زمان و انرژیت بزار برای کارهای مفید تر....قابل درمان ؛هیچ مشکلی هم نیست خیالت راحت
مثل اینکه من تاپیک بزن سرما خوردم چی کنم!!!!!تو اینترنت سرچ کنی کلی بیماران ms هستن که تا فتح اورست و برنده انواع و اقسام مسابقات ورزش و علمی شدن رفتن...به جای گشتن دنبال فلسفه بیماریت اونارو بخون و یه انجمن بیمارانms ی هست که کیفیت زندگیشون از کسایی که از خوندن تاپیکت ابراز غم و اندوه کردن و متاسف شدن و بهت امید دادن بهتره اون بیماران ms یا باید بیان به حال زندگی کپک زده ی! ماها تاسف بخورن.برو عضوش شو.
دیگه نبینم کسی به این دوستمون دلداری بده یا براش متاسف بشهههههه؛جدی میگم.
موفق باشی