شماچقدرمنویادخاله کوچیکم میندازیدیه ادم احساسات محورکه زودجوش میاره وقاطی میکنه زودهم اتیش خشمش خاموش میشه وبه عذرخواهی کردن میفته
هنوز24 ساعت ازپست اولت نگذشته عزیزم که نوشتی نمیدونم شوهرم کدوم گوریه فقط ازش میخوام طلاق بگیرم بعدالان نوشتی ازش عذرخواهی کردی؟
خوندم که پدرتون گفتن فردا میرن دنبال شوهرتون دلم برای پدرتون وخردشدن غرورش سوخت
شماخیلی هیجانی عمل میکنی واقعاتعجب کردم که نوشتیدشوهرتونو دوست داریدوطلاق نمیخواهی
شایدازحرفم ناراحت بشی اماوقتی شوهرت گفته باعث شدی دست روت بلندکنم خدالعنتت کنه یعنی ادمی نیست که تومرحله اول این کارو کنه شمااونقدرتحریکش
کردی که این کارو کرده وحالا مشخصه که ازاین کارخودش پشیمون وناراحته
میدونی خاله من هیچ جذبه ای توفامیل وبخصوص پیش شوهروبچه هاش نداره چون فقط براساس احساسات عمل کنه اصلاپای هیچ حرفش نمی مونه وکسی نه
محبت هاو تعریف هاشوجدی میگیره نه عصبانیتشو چون قاطعیت نداره وهرحرفی بزنه چیزی نگذشته ازموضعش برمیگرده فکرنکنم اصلا اصولی واسه خودش داشته
باشه
به هرحال امیدوارم مشکلتون به زودی حل بشه امافکرنکن که راهش افتادن به دست وپای شوهرت ورفتن پدرتون دنبالش هست اینقدربرای درست شدن اوضاع
عجله نکن چون شوهرتونم مقصره ورفتارخودش وخانوادش دربرابرخونه ای که مال شماست اصلاجالب نبوداگه بریددنبالش مطمئن باش که این باربرای خونه شوهرت
تعیین تکلیف میکنه که چکارکنیدوبازروندی که اینهمه سال داشتیدوخانوادتون بهش سرویس میدادن بازادامه پیدامیکنه
یه کم صبورباش بذارتنهاباشه برای برگردوندنش عجل نکن خواهشاپدرتو کوچیک نکن
راستی اینو یادم رفت بگم دیشب دیدم تاپیکی باعنوان طلاق مال شماست واقعاجاخوردم چون یادمه2ماه پیش دوست داشتی برای باردوم باردار بشی
فکرکنم پیش روانپزشکم رفته بودیدوقراربوددارومصرف کنیداگه اشتباه نکنم دارو میخوردین این مدت؟