-
با سلام به همه دوستای خوبم.این پستو برای این میذارم که بهتون بگم چطور با مشکلم کنار اومدم.من از ته قلبم از خدا خواستم که به من کمک کنه که ذهنم ازاد بشه.جرات نداشتم به خانوادم بگم که هنوز بهش فکر میکنم.تا اینکه به مامانم گفتم.اونم خیلی خوب با من صحبت کردو ازم خواست ناامیدش نکنم.دوستان من ویژگیهای افراد خودشیفته رو توی نت سرچ کردم.چیزی که دیدم براش خیلی عجیب بود.نوشته بود که این افراد فوق العاده جذاب هستن.تمام سعی خودشونو میکنن که آدما رو جذب کنن.ولی اگر کوچکترین انتقادی بهشون کنید شخصیت واقعی خودشونو نشون میدن وشدیدا عصبی میشن واینکه در عرض 24ساعت شما از بهترین آدم دنیا براشون تبدیل به بدترین میشین.این باعث شد جواب سوالامو بگیرم و آروم بشم.ضمنا اینم گفته بود که از همه ابزارها مثل دروغ گفتن برای کنترل شما استفاده میکنن.و اینکه حتی بعد از تموم شدن رابطه شما به سختی اونا رو فراموش میکنین به خاطر جذابیتشون با اینکه اطرافیان به شما میگن که اون آدم مناسبی نبوده.خلاصه نوشته بود تو زندگی با این آدما شما مثل یه برده میشین.سعی کنین این آدما رو بشناسین وباهاشون ازدواج نکنین.من واقعا بعد از خوندن این چیزا آروم شدم.به احتمال زیاد این آقا تیپ شخصیتی خودشیفته بودن و حتما من باهاشون بدبخت میشدم.من واقعا از خدا ممنونم که منو نجات داد والان دارم برای ادامه زندگیم برنامه ریزی میکنم.
-
خوب خدا را شکر به نتیجه رسید این تایپیک هم:72: