سلام
تعطیلات، ماهیگیری به نظرم حال می ده...
اما شنیدم ماهی هایی که از آب گل آلود گرفته میشود زیاد بهداشتی نیستا :311:
==============
دوستان ما در حال پیگیری و حل مشکل به صورت پایدار هستیم و تا آن موقع از گمانه زنی پرهیز بفرمایید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تعطیلات، ماهیگیری به نظرم حال می ده...
اما شنیدم ماهی هایی که از آب گل آلود گرفته میشود زیاد بهداشتی نیستا :311:
==============
دوستان ما در حال پیگیری و حل مشکل به صورت پایدار هستیم و تا آن موقع از گمانه زنی پرهیز بفرمایید.
سلام تالار همدردی مشکل فنی داشت تالار همدردی باز نمی شد دلیل مشکل فنی چه بوده است مشکلات تالار مشکل فنی تا لار درست شده است امیدوارم تالار همدردی مشکل فنی نداشته باشد تالار همدردی مشکل فنی دارد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی نمی شود سایت اصلی همدردی ارسا ل پیامها بگذارید:72::72:[hr]سلام از مدیر خوب همدردی شبانه رو ز برای حل مشکل فنی تالار خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر و قدردانی می کنم :72::72::72:
از پشتییانی فنی تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
سلام خدمت مدیر محترم همدردی
تا لار همدردی 4 رو ز باز نمی شود مشکل فنی تا لار داشت 4 رو ز تالار باز نمی شود امرو ز تالار همدردی درست شده است 4 رو ز از حق عضویت کم شده است پشتییانی فنی تالار چرا مشکل فنی تا لار حل نمی کند مدیر محترم همدردی به نظر من باید متخصص فنی تا لار عوض کنید از متخصص فنی با تجربه با دانش استفاده کنید تا لار همدردی مشکل فنی دارد در سایت اصلی همدردی اطلاع رسانی نمی شود سایت اصلی همدردی ارسا ل پیامها بگذارید امیدوارم مشکل تا لار زودتر حل شود :72:
سلام تالار همدردی دیرو ز مشکل فنی تالار داشت مشکل فنی تالار همدردی امرو ز صبح درست شد مشکل فنی تا لار زیاد شده است تالار همدردی باید از متخصص فنی با تجربه با دانش با علم استفاده کند تالار همدردی خواهش می کنم از متخصص فنی با تجربه با دانش قوی در تا لار استفاده کنید امیدوارم تا لار همدردی مشکل فنی تا لار نداشته باشد ممنون:72::72::72:
با سلام،
بهتر نیست ساعت SERVER را 1 ساعت عقب بکشید.
سلام،
ساعت server درست است!
اگر ساعتی که به شما نشان داده می شود اشتباه است، شما باید در کنترل پنل در قسمت "ویرایش تنظیمات" زمان محلی خود را درست تنظیم کنید.
موفق باشید.
سلام تالار همدردی دیرو ز باز هم مشکل فنی تا لار داشت مشکل فنی تالار امرو ز درست شد مشکل فنی تا لار متخصص فنی تا لار مشکل فنی تا لار ا رو ز طو ل می دهد متخصص فنی تا لارمشکل تا لار سریع درست نمی کند متخصص فنی تالار خیلی ضعیف هستند تالار همدردی به متخصص فنی با تجربه بادانش قوی نیاز دارد مدیر خوب همدردی خواهش می کنم متخصص فنی با تجربه با دانش قوی در تا لار استفاده کنید امیدوارم تا لار همدردی دوباره مشکل فنی تا لار پیدا نکند ممنون:72::72::72:
سلام.
صفحه ارسالهای امروز خرابه یا کامپیوتر من با سایت مشکل پیدا کرده؟!!
سلام،نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
متاسفانه این صفحه فعلاً مشکل دارد.
با سلام
به علت حجم بالای اطلاعات و فشار مضاعف بر روی سرور تالار ، برخی از لینک ها و صفحات دچار اشکال برای نمایش شده اند .
در این خصوص از کاربران عزیز تقاضا می شود از ارسالی های بی هدف و همچنین آپلود و قرار دادن عکس تا حدالامکان خودداری کنند . و همچنین صندوق پستی خود را خالی کنند .
بزودی این موضوع برطرف خواهد شد .:43:
از حسن همکاری شما سپاسگزارم :72: