یک قرار بزار بده بهش . یا بده به دست کسی تا بده بهش . یا براش پست کن .
نمایش نسخه قابل چاپ
یک قرار بزار بده بهش . یا بده به دست کسی تا بده بهش . یا براش پست کن .
مدام بهم زنگ میزنه جواب نمیدم اس مس عاشقانه میده تو اس مساش میگه از پیشم نرو من نمیتونم جدایی و تنهایی رو تحمل کنم بهش اس مس زدم تو خودت گفتی همه چیز تموم شده مامانم راضی نشد خداحافظ من هستم این تو هستی که جا خالی دادی مرد جواب میده من مجبورم چیکار کنم با این تماسا و زنگا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وقتی اس مس داده کلافه ام:203::47: چرا اینجوری کرد با من
سلام
خانم سیما اس ام اس دادن و زنگ زدن نشانه دوست داشتن نیست . باید به رفتار افراد توجه کرد . با این سابقه ای که دوست شما دارد بنظر من هیچ دوست داشتنی در کار نیست و ظاهرا شما برایش بازیچه ای موقتی هستید .
ضمنا شما یک جا از خواستگار میگویید و یک جا از دوست پسر ؟؟!!؟!؟ این روش ( با چند نفر بودن در یک زمان ) از نظر عرف و شرع و اخلاق کار کاملا ناپسندیده ای است .
این تاپیک را هم مطالعه کنید :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4655
:47::47:من هم نمیتونم به چند نفر فکر کنم تمامه فکر نگرانی منو دوستم کسی که فکر میکردم همه زندگیمه پر کرده منو از زندگی ساقت کرده داشتم با این قضیه کنار میومدم ولی با این ابراز دلتنگیش دوباره منو بهم ریخته باورم نمیشه رودست خورده باشم امتحانامم نزدیکه همش نگام به موبایله یا تو نت میام منی که 2 ماه به 2 ماه هم نمویومدم که شاید یه خبری ازش بشه از دیروز ازش خبری نیست من پاسخمو که نه بود به خانواده ام اعلام کردم در مورده خاستگار ولی بهم میگن اگه دوستت بخواد روی تصمیمت واسه زندگیت اثر بذاره پشیمون میشی بعد 11 ماه تک تک ادامایی که میگفتن اون حتما میاد خاستگاریت از روی شناختی که ازش داشتن حالا میگن اون دوست نداشته و فقط بهم عادت داشته میگن من واسش فقط یه هوس بودم که تنها نباشه حالا که کار از کار گذاشته و اون منو پس زده همه حرفاشونو عوض کردن به همین راحتی منتها این منم که نمیتونم راحت بذارمش کنار امیدوارم منو درک کنی:302:
من شما رو درک میکنم .
امیدوارم بتونی از این وضعیت خلاص بشی . البته تا حدی تقصیر خودت بوده . هر رابطه باید هدف مشخصی داشته باشه . درگیر کردن احساسات هم در رابطه قبل از ازدواج غلط هست . شما هم بهترین کار اینه که سعی کنی با تکیه بر عقلانیت ، رابطه احساسی رو با اون کم کنی .
کسانی که به فکر سوء استفاده هستند راهش را هم بلدند . امیدوارم بیش از این بازیچه نشی .
موفق باشی .
سلام سیما جان
در مورد نظرات افراد باید بگم که یک واقعیت وجود داره که نظر اکثر آدما یی که در کنار ما هستند و تا حدودی از مسائل خصوصی ما خبر دارند خیلی زیاد بستگی به حس ما ازاون موضوع داره
یعنی اینکه احساس و نظر ما یه جورایی روی ضمیر ناخود آگاه بقیه اثر میذاره و باعث میشه اونا هم نظرشون عوض بشه ،مخصوصا اگر اون احساسات رو به زبون بیاریم(که احتمالا شما قبلا هم بیان کردید که رابطه تموم شده است)
عزیزم اگر 100%تصمیمتو گرفتی سعی کن که با این وسوسه ها کنار بیای
میدونم سخته ولی میشه
موفق باشی
سلام اقای سنگ تراش من این مشکلمو از 5 ماه پیش مطرح کردم حالا نمیدونم چرا شما حتی 1 بار هم به من سر نزدین باور کنید روزای سختی و میگذرونم خوشحالم میکنید راهنماییم کنید.:72::72::72::72::72::16:
عزیزم به نظرم باید با یک مشاور تماس بگیری و زودتر بروی پیش مشاور چون به واقع کسی نمی تواند به تو کمک کند مگر خودت . این هم که یک آقایی یک حرف هایی بزند و بعد برود پی کارش و دوباره سرو کله اش پیدا شود و تورا به هم بریزد اشکال از آن نیست ، او به تو هر وقت بیکار بشود زنگی هم می زند تو نباید به هم بریزی و از مسیر اصیلی زندگی که فعلا همان درس است فاصله بگیری . حتما برو با مشاور صحبت کن .
این پسرا چه جور موجوداتی هستند چقدر راحت میتونند همه چیو فراموش کنند اصلا انگار دیگه نمیشناسنت دیروز بهش اس مس زدم که نمیخوام کتابت دستم بمونه چیکارشون کنم ولی اون اصلا جواب نداده اونی که تا 2 روز قبل این اس مس من با زنگاش و اس مس دادناش بهم میگفت از پیشش نرم در عرض 1 روز نظرش عوض شده یعنی؟ چرا جواب نداد؟با امروز 3 روزی کوچکترین تماسی با من نداشته:302::302::302::302::302::203: باورم نمیشه