-
واقعا متاسفم برای خودم و خانمهای امثال من.منم فکر نمیکنم بهتون هیچ زمان بهش اعتماد کنم.همش استرس و دلشوره دارم و غذا اصلا نمیتونم بخورم.اتفاقا ما هم یکی از همسایهامون شوهرش یه گوشی مخفی داشت برای همین منم همش به این موضوع فکر میکنم وحتی به شوهرمم گفتم.که من چمیدونم شاید رمزه گوشیتو برداشتی یه گوشی مخفی مثه فلانی بخری.تا دست میزنه به گوشیش حساس میشم خیلی اوضاعم خرابه.ولی تصمیم گرفتم بریم مشاوره،هر چند کسی که بخواد بد باشه بده حالا هرچی مشاور بخواد بگه.اون که میدونست کارش اشتباه از اول پس بنابراین مشاور چی بش بگه اما برای اروم شدن خودم میرم.همش بخاطره خانوادم تحمل میکنم مامانم خیلی گناه داره.به شوهرم میگم اگه من اشتباه تو رو میکردم چکار میکردی؟میگه اگه میدونستم در حد اس ام اسه میبخشیدم !واقعا که چقدر دروغ میگه.شوهره من مشکل دیگه ایی که داره خیلی دروغ میگه که نمیشه سرش ثابت کرد.
-
خبانت بدترین درد هست با اینکه خداروشکر برای من اتفاق نیفتاده اما اصلا نمیتونم تصورکنم نامزدم با یکی دیگه باشه
سعی کن ببخشیش اما طوری رفتارکن که نبخشیدیش که قبح کار براش ریخته نشه و بدونه که خیلی برات مهمه و دوستش داری که انقدر برات مهمه
دعا میکنم آرامش به دلت برگرده
اگه فقط در حد اسمس بوده زیادی به خودت سخت نگیر سعی کن برای خودت ببخشیش
-
دوستان همدردی لطفا منو راهنمایی کنید.مدتی از جریان من و شوهرم میگذره.و اون دیگه رمزه گوشیش رو برداشته و مشکوک نیست.والبته زیر نظره مشاور هستیم و زوجی مشاوره میریم.ولی من اصلا نمیتونم بهش اعتماد چکار کنم؟واقعا دارم اذیت میشم و اونم از رفتارام ناراحت.هرچند نا احت شدن شوهرم برام مهم نیست چون میگم اونم منو ناراحت کرده.ولی با حسه خودم چه کنم؟
-
دوست من ایشون باید با شفاف سازی رفتارش اعتماد سازی کنن و همه شک ها و سوالات ذهن شمارو از بین ببرند ...
شما هم اعتماد کنید و اجازه ورود افکار منفی رو به ذهنتون ندین ... کم کم این حس از بین میره و این روزهای ناراحتی هم میگذره
-
اگر ایشون داره همکاری می کنه، شما هم باید سعیتون را برای بخشش و فراموشی بکنید.
بعد از مدتی همسرت از این تلاش یکطرفه خسته می شه و شرایطتون بدتر می شه.
از مشاورت کمک بگیر که بهتر بتونی ذهنت را کنترل کنی و اشتباه همسرت را فراموش کنی.