من از اقای عرفان مرادی شیلا خانم ارزو خانم 118 گرد افرید زییا ده دانه و مدیر همدردی تشکر می کنم از تمام دوستان خوبم قدردانی می کنم موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
من از اقای عرفان مرادی شیلا خانم ارزو خانم 118 گرد افرید زییا ده دانه و مدیر همدردی تشکر می کنم از تمام دوستان خوبم قدردانی می کنم موفق وشاد باشید
اقای عرفان مرادی تمام اعضا شما دوست دارد
دوستی به خوبی و فهمیدگی اقای مرادی سعادتی هست که
نصیب من شده ایشان نمادی از خوبی و مهربانی و انسانیت
هستند:104: بهترینها را برایشان ارزو دارم:72: :72: :72: :72: :72:
سلام من نمیدونم چی بگم چون انگار یه جا رو پیدا کردم که همه ی مشکلاتم توش حل میشه واقعا از مدیریت این سایت ممنونم!
من هم با اینکه مثل برخی از دوستان سابقه ی طولانی در این سایت ندارم اما مایل بودم به سهم خودم از سایر اعضا و همچنین خانم n_z_aram , و مدیر دلسوز سایت همدردی قدردانی و تشکر کنم.
محمد جان من هم از حضورت و دلگرميت توي اين تالار ممنونم
و يك تشكر مخصوص دارم از آقاي مدير همدردي كه به وقت مشكل،دست ياري خود را از من دريغ نكرد و با وقت طولاني كه براي من گذاشتند، جملاتي را به من گفتند كه در آن شرايط بحراني برايم نجات بخش بودند.
آقاي سنگ تراشان از شما رسماً قدرداني مي نمايم و از ته دل از خدا آبروو سلامتي اين دنيا و عزت و بزرگي آن دنيا را مي خواهم. اميدوارم خدواند راه ها را برايتان سهل تر كند.
دوستان در اين مدتي كه در شرايط روحي بدي به سر مي بردم به من عنايات و الطاف بسيار داشتند كه از همه آنها تشكر مي كنم و برايشان هر جا كه هستند دعا خواهم كرد.
نديم- Roya.b- Parmiss- bahare.tanha-erfan25-niloofar 25پرنیان عاقلی-a_b-NIM-KHAK-shad و همه دوستاني كه اگر سهواً اسم ايشان را در اينجا ننوشته ام و اميدوارم به دل نگيرند.
سلام اعضا قدیمی هم خوب مدیر همدردی می شنا سند پستهای عا لی دیدم شهرت مدیر همدردی 7 است فکر می کنم بالاترین شهرت در تالار همدردی او دارد مدیر همدردی تشکر می کنم تالار و اعضا قدیمی به وجود مدیر همدردی قدردانی می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید[/size]
مدیر همدردی تبربک می گویم
آقاي ابراهيمي يعني ميخواستي بگي شهرت شما هم 7 است
با سلام
با اینکه که مدت زیادی نیست که عضو این انجمن شده ام ولی فکر میکنم همه اعضاء برای ایشان احترام خاصی غایل هستند .
با ابراز احترام خاص . تب