سلام آقا سعید عصبانی نشو برادر عزیز. :72:
اول این گل گاو زبان را بخور :82:
ببین پسر خوب ما نمی گیم که از انتخاب ایشون دست بکش. اتفاقا کلی حرف داشتم بزنم. منتهی این ضعف ماه مبارک اجازه نمی داد حوصله کنم.
ولی حالا سعی می کنم مطالبم را بگم. شما لطفا صبوری کن و زود از کوره در نرو!
ببین آقا سعید ؛ شروع زندگی خیلی خیلی مهمه! یعنی هرجور زندگی را شروع کنی تا آخر همون جوری پیش می ره!
حتما اصطلاح گربه را دم حجله بکش را شنیدین. من مقصودم با گربهه نیست ها! مقصودم دم حجله است. یعنی این قدر شروع مهمه.
نامزد شما الان خیلی چیزها بلد نیست. نمی دونه که بابا مردی گفتن زنی گفتن. مرد اقتدار داره فلانه بصاره.
پس باید یکی این ها را بهش یاد بده. شما هر دو تون باید زود بزرگ بشین و زود تر این مراحل را بگذرونید.
به همین خاطر بهتره مشاوره برید و مشاور هم به شما و هم نامزدتون مسائلی را بگه تا حالت لج بازی در نامزدتون پیش نیاد. چون من خودم را یاد میاد حتی تو دوران نوجوانی یک تصورات اشتباهی تو ذهنم در مورد زن و مرد بود. فکر می کردم مثلا تساوی زن و مرد باید باشه و نمیشه مرد مدیر باشه و مردها فلانن و... و این منافات با عدالت داره و...
یه چند سالیه که فهمیدم اوضاع یه جور دیگه است و ما مقصود را درست نمی فهمونیم.
حالا اگر ایشون با همین تفکرات مثلا وارد بشه زندگیتون روالش یه جور دیگه خواهد شد.
پس خوبه که یک مشاور برید. بهانه شناخت و... بیارید.
در مورد شکل گیری مساله حجاب و... هم خب خیلی میشه کمک کرد تا دختر خودش مسیر درست را انتخاب کنه!
و به نظرم تو این سن پدر و مادر و معلمین خیلی تاثیر گذارند که بدون تنش با سوالات نوجوان برخورد کنند و راحت جواب بدن. به نظرم اگر واقعا مطالعات درست و راهنمایی های درست بهشون بشه بعیده که مساله مورد نظر شما را قبول نکنند. اون کتاب و... که گفتم را بهشون هدیه بدین.
ببینید درسته شما بگید من فقط مثلا با رقصش مشکل دارم. ولی ببینید این ها نشانه هست. وقتی اصل درست باشه فرعیات هم به خودی خود درست میشه. ولی اگر اصل درست نشه ما هی باید دنبال درست کردن فرعیات به صورت جدا جدا باشیم. اصل یکیه ولی فرعیات چندتا! همون اصل باید جا بیفته.
مساله دیگه هم اینکه به نظر من بعد از چند جلسه مشاوره و... بزرگترها را واسطه کنید که دیگه عقد کنید. اگر جواب ایشون به شما مثبت واقعی باشه دلیل نداره که الکی شما را منتظر نگه داره! به نظرم بعد از چند جلسه مشاوره عقد کنید. عقد هم که معنیش این نیست برید زیر یک سقف که! البته بعد مشاوره می گم.
چون این نامزدی بیش از حد به گونه ای که شما می گید و نمی تونید با هم صحبت کنید و... به نظرم آسیبش بیشتره. ای کاش می تونستین با هم صحبت کنید.