نوشته اصلی توسط
Aras
من فکر میکنم شما دارید این آقا رو با خواستگار قبلیتون مقایسه میکنید که کار اشتباهی هست هر کسی نقطه ضعف ها و نقطه قوت های خودشو داره و هیچکس تو دنیا کامل و ایده آل نیست . الان تو هیمن فاکتور هایی که برای خودتون لیست کردید من فکر می کنم این آقا بیشترشو داره . ضمنا سربازی نرفتن که مشکل نیست من خیلیها رو می شناسم که بعد از ازردواج سربازی رفتن مشکلی هم نبوده اتفاقا با سختی کشیدن بیشتر قدر زندگی مشترکتون رو می دونید بعدشم من نمیدونم از کی تا حالا قد 175 شده کوتاه اگر اینجوری باشه که ایران سرزمین کوتوله هاست! یا مثلا گفتید زیادی زن دوسته !!! خب دوست عزیز عشق و محبت حتی اگر زیاد از حدم باشه چیز بدی نیست تو همین انجمن ببینید که چند نفر اومدن مشکل اصلی زندگیشون رو عدم دریافت عشق و علاقه از شوهرشون عنوان کردن . اگر هم میبینید افراطیه مطمئن باشد بعد از ازدواج تعدیل میشه
اما یه چیزه دیگه هم هست هر شخصی حتی اگر ایده آل هم باشه اما هیچ گونه تاکید میکنم هیچگونه حسی نسبت بهش نداشته باشید نمیتونه همسر خوبی براتون باشه ببینید ازدواج یه معامله یا داد و ستد نیست که براش لیست ردیف کنیم . یه زمانی هست یکیو میبینید که شاید خیلی از ویژگی های مورد نظر شما رو هم نداشته باشه اما خودتون احساس میکنید که مناسب شماست . باید ببینید میتونید با اون طرف یک عمر زیر یک سقف زندگی کنید یا نه میتونید شب کنارش بخوابید یا نه میتونید به عنوان پدر بچه هاتون بپذیرید یا نه . ضمن اینکه خودم به عنوان یک مرد به عشق بعد از ازدواج اعتقادی ندارم اما فکر میکنم زنها با رابطه زیاد با کسی کم کم بهش احساس علاقه پیدا می کنند . در هر صورت باید به غیر از عقل نیم نگاهی هم به دلتون داشته باشید و اینقدر درگیر جزئیاتی که در آینده هیچ نقشی ندارند نشید .