-
آقا حامد فقط بدون تو تنها نیستی که ازش بهره کشی می کنن.
یه سر به انجمن زیر بزن واسه بازیابی روحیه و کنارگذاشتن ترس هات بهت کمک می کنه
انجمن SA ايران
همسر منم روابط همجنس گرایی داشته. حتما به فکر درمان باش تا بتونی آثار روحی رو به مرور برطرف کنی. فقط انتظار نداشته باش یه شبه تغییر کنی. قدم به قدم با توکل به خدا. ترس هات رو به خدا بسپار مطمئن باش دستت رو می گیره. اونی که تا حالا نذاشته آبروت جلوی خانوادت بریزه همون هم نگهدارته.
- - - Updated - - -
آقا حامد فقط بدون تو تنها نیستی که ازش بهره کشی می کنن.
یه سر به انجمن زیر بزن واسه بازیابی روحیه و کنارگذاشتن ترس هات بهت کمک می کنه
http://www.sa-iran.org/forum/
همسر منم روابط همجنس گرایی داشته. حتما به فکر درمان باش تا بتونی آثار روحی رو به مرور برطرف کنی. فقط انتظار نداشته باش یه شبه تغییر کنی. قدم به قدم با توکل به خدا. ترس هات رو به خدا بسپار مطمئن باش دستت رو می گیره. اونی که تا حالا نذاشته آبروت جلوی خانوادت بریزه همون هم نگهدارته.
-
همین روزها و شبها برو مسجد امامزاده هر جا که فضای معنوی داره توبه کن اصلا یه چند روزی برو پناه بگیر خدا بهترین پناه بنده هاشه وقتی توکل کنی خودش هم کمکت می کنه ضعف نشون نده وقتی که یه خدای بزرگ و مهربون داری خدایی که راز دار همه بنده هاش هست. ...
-
ازاتفاقی که براتون افتاده واقعا ناراحت شدم
من چیزی ازقانون نمیدونم که بخوام بهتون بگم فقط شما گفتید که به دختری علاقمندشدین ویکبارهم گفتید شب تولد نامزدتون
راستش من حس کردم بخاطر اینکه ازاین وضعیت خسته شدین به یه دخترعلاقمند شدین وشاید دوست دارید زندگی عادی مثل هر پسردیگه ای رو تجربه کنید
امالطفا قبل ازاین کارحتما ازمایشهای لازم رو انجام بدین تا ازسلامت جسمانی تون مطمئن بشید شما10 سال با همجنس رابطه داشتید خواهشا بخاطر دل خودتون خدایی نکرده یه دختر بیگناه وازهمه جابیخبرو الوده نکنید
بعد پیش روانپزشک برید روحتونو درمان کنید بعد وارد رابطه با یه دختر خانم بشید
-
سلام
حامد دیشب شب قدر بود،میدونی چه شبیه؟تفسیرشو تو قرآن خوندی؟
تو این شب همه بچه های همدردی برات دعا کردن + خونواده هامون.خیلی زیادههههههه.به نظرت خدا تو جواب این همه دعا سکوت میکنه؟
یه ذره به این فکر کردی که چرا دقیقا تو این ایام اومدی مشکلتو مطرح کردی؟این یه نشونه از طرف خداست که بدونی دوست داره و به کسی اجازه نمیده که آبروی شمارو ببره
تو یه مردی پس مردونه عمل کن.حق داری بترسی ولی به قول قدیمیا مرگ یه بار،شیونم یه بار
به حرف بچه ها گوش کن.نترس.از اعدام میترسی؟همه میگن که اعدامی در کار نیست،تازشم تو همین الان با این شرایط روزی 100 بار داری اعدام میکنی خودتو.دروغ میگم؟
این همه آدم با دعاهاشون ارت حمایت میکنن.کم نیست برادر من.پس برو و همه چیزو بگو که خلاص شی
-
سلام
دوستم تماس گرفت و توضیحات تکمیلی رو، با مشورت یک وکیل برجسته و یک قاضی بازنشسته، ارائه داد.
همانطور که بیان شد، فیلم نمیتونه مدرکی متقن برای دادگاه تلقی بشه، اون هم در چنین موارد حساسی که با آبروی انسان ها مرتبط هست. مگر اینکه خودت بری و اقرار کنی که من فلان عمل رو با اختیار خودم انجام داده ام، اون هم با شرایط خاص اقرار این جرم. اگر اونها فیلم رو پخش کنند، و ادعا کنند که شاهد ماجرا هستند، پای خودشون بیشتر گیر میفته. مخلص کلام رو بهت بگم و اون اینکه راه چاره برات کاملا وجود داره و اصلا جای نگرانی نیست. اون راه چاره ای که دوستم گفت، غیر از اینیه که خود من یخوام بهت بگم. چیزی که خود من میخوام بهت بگم، راه بسیارساده ای هست که هم دروغ نیست و هم دادگاه میتونه بپذیره. البته این راه، با فرض بدترین حالت ممکن هست. میتونی بگی که اینها من رو مجبور به این کار کردند و با تهدید به من تجاوز کردند؛ یا حتی میتونی بگی فیلم ساختگی یا فتوشاپه و امثال این موارد. باز هم میگم این راه، در مورد وضعیت فعلی ات نیست. یعنی پخش فیلم از جانب اونها، خطری برات نداره
اگر قصد داشته باشی که ازشون شکایت کنی، باز هم این حق رو داری. منتها تصمیمش با خودته. در این مورد میتونم بهت وکیل برجسته معرفی کنم. اما اگر قصد داری با قضایا کنار بیای و خودت رو هم به دردسر نندازی، دفعه بعد که تماس گرفتند، صداشون رو ضبط کن و قاطعانه بهشون «نه» بگو و از هیچی نترس و البته به گونه ای هم صحبت نکن که دشمن تراشی بکنی برای خودت. به هیچ وجه اونها فیلم رو پخش نخواهند کرد، چون پای خودشون گیر میفته و اگر پخش هم بکنند، برای تو خطری نخواهد داشت. ما تدریجا کمکت می کنیم تا با مسائل پیش آمده کنار بیایی.
اگر مساله به شکل حقوقی برات حل شده، آمادگی ات رو اعلام کن تا درباره خودت صحبت کنیم. یعنی صحبت درباره شیوه سازگاری ات با مسائل پیش آمده، آینده و زندگی جدیدت
یادم رفت درباره پیشنهاد مصباح الهدی عزیز، باید بگم که خیلی بعیده که کار به اونجاها بکشه و نیاز بشه، اما راهکار مناسبی هست.
-
حامد جان سلاااااااااااااااااااااام
کجااااااااااااااااااایی پسر:324:
یوهووووووووووووووووووو صدای منو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالت خوبهههههههههههههههه خبری ازت نیست از 25 تیر . دارم نگرانت میشم اگه به عنوان مهمان سر میزنی اینو بدون ما همه برات دعا کردیم و فراموشت نکردیم
حامد پست آقای عزیزی کامل بخون . از خودت و پست هات خجالت نکش . خدارو شکر کن همچنین سایتی پیدا کردی
حامد بر نفس و شیطان درونت غلبه کن با مشاورین همراه شو تا نجات پیدا کنی . جلو خودتو بگیر یه ابزار جنسی نباش و باعث بزرگتر شدن موضوع نشو .
برنامه ماه عسل تا اینجا دیدی بزرگترین پیامش اینکه ماهی هر وقت از آب بگیری تازه ست . هنوز سنت خیلی کمه فرصت جبران هست نا امید نباش
حامد بیدار شو بزار کمکت کنیم تا به زندگی عادی بر گردی وتو هم مثل همه مردا صاحب همسر خوب و فرزند بشی .از اون کفتار صفتا و اشرارها فاصله بگیر گریه هات نشون میده هنوز زاتت پاک و دنبال خوشبختی هستی نذار خون دلت سیاه بشه
مواظب خودت باش دوست تو سایت همدردی
بهت بدرود نمیگم چون منتظر سلام تو و تعهدت به عنوانی که زدی هستم
-
سلام به همه ی دوستای گلم ... دارم گریه میکنم... خبری واستون دارم... هنوزم یادش می افتم گریم میگیره...هموطوری که گفتید جلوشون واستادم و به اونا نه گفتم... ولی همونطور که انتظار داشتم به دردسر افتادم... دیروز که شب قدر بود اومدن در خونمون ما داشتیم اماده میشدیم که بریم امامزاده... زنگ زدن ولی جواب ندادم ... گفتن از پنجره پایین رو نگاه کن... نگاه کردم دیدم دوتاشون قمه دستشونه و سه تا دیگه هم تو ماشین بودن و دوتا هم روی موتور... زنگ زدن گفتن داریم میایم بالا جلو بابا و مامانت بهت تجاوز کنیم(البته با یه لحن و یه کلمه زشت دیگه گفتن)... ببخشید انقدر زشت حرف میزنم من.... من گفتم هر کاری میتونی بکن من زنگ میزنم پلیس... که یه دفعه دیدم در میزنن یکیشون اومده بود بالا و به مامانم گفته بود با حامد کار دارم ... مامانم گفت دوستت کارت داره.... ترسیده بودم رفتم پایین و اونا هم اومدن تو پارکینگ.. گفتن سوار شو بریم بک....مت.. گفتم دیگه توبه کردم و نمیخوام... گفتن مگه دست توئه...سوارم کردن به زور و بردنم توی همون جای همیشگی ... گفتم باشه قبوله هر کاری بگید میکنم اما امشب نه..(واقعا و بدون هیچ ترسی نمیخواستم کاری که میگن بکنم) گفتم شب قدر امشب نمیتونم... بعد گفتن گناهش گردن ما بیار دهنت رو جلو(با دست سر منو میکشیدن به سمت پایین) منم یک دنده گفتم نه که نه... گفتم فوقش میکشنم خلاص میشم... گفتم امشب شب قدر و نمیشه ... دیگه عصبانی شدن.. همه هم بوی گند الکل میدادن.. شروع کردن به فحاشی و توهین به مقدسات و شب قدر(خدا منو ببخشه که اینارو میگم) یکیشون با ته دسته ی قمه محکم زد توی سرم که سرم یه دفعه خیس و داغ شد و خون اومد... افتادم رو زمین که مثلا فیلم بازی کنم و دلشون بسوزه اما همه اومدن و دستو پامو گرفتن منم میگفتم بذارید شبای دیگه هر شب میام پیشتون تورو خدا امشب نه.. گریه میکردم... اما نشنیدن و بعد از تجاوز از طریق دهن ... از مقعد هم دخول انجام دادن... منم دیگه حتی روم نمیشد بهشون بگم امشب چه شبیه و این کارو نکنید چون در هین انجام اون کار گفتن این حرفارو گناه میدونستم و گریه میکردم و خون هم روی صورتم خشک شده بود.. خلاصه کارشون تموم شد و گفتن از این به بعد خودت با میل خودت بیا که اینجوری نشه... برگشتم خونه و گفتم دعوام شده ... صورتمو شستم و رفتیم امام زاده.. من با خجالت اونجا نشسته بودم... دیگه نمیخواستم بیام تو این سایت از خجالتم... خلاصه تا امروز ظهر که فهمیدم بعد از اون کارشون با من تو شب قدر... رفتن مسافرت اما تو راه باهم دعواشون میشه و دوتا از خودشونو میکشن توی دعوا و فرار میکنن.. در حال فرار بودن که چپ میکنن و توی ماشین میسوزن... اینو توی محلمون همه میگفتن امروز.. چند تا از دوستاشون که دفعه های قبل اومده بودن با اونا بهم تجاوز کرده بودن اومدن و بهم گفتن و من ماجرا رو گفتم بهشون و اونا حلالیت خواستن از من که یه بار اون کارو باهام کردن و گفتن فکر میکنن من به میل خودم میام اونجا... باورم نمیشد ... هنوزم گریم میگیره... بدونه هیچ ابرو ریزی همه چی تموم شد ... اما خیلی اون لحظه های بار اخر سخت بود ... توی شب قدر.... واقعا با هر لحظه ی اون روز مردم و زنده شدم... حالا همشون مردن...هیچ وقت نمیبخشمشون هیچکدومشون بجز یکیشون که اسمش علی بود و منو دوست داشت و روز اخر با همشون بحث کرد که این کارو نکنن اما اونا گوش ندادن.. علی هم به خدا اعتقاد داشت و از حرفای من ترسید.. ولی بقیه رو نمیبخشم... واقعا من بیدارم؟؟؟؟ واقعا این منم؟؟؟؟ یعنی دیگه تموم شد؟؟؟؟ فردا دوباره میام این پست رو چک کنم ببینم بیدار بودم کلا امروز یا همش خواب بوده...
-
خدای من!!!باورکردنش مشکله.
مگه میشه؟؟؟؟؟؟
این یه معجزه ست؟اونم توی شب قدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
خدای من مخم هنگ کرده!!!!
آقا حامد خیلی خوشحال شدم.خییییییلی
به نظرم بهتره حالا به فکرروحیه تون باشی.طبق گفته آقای عزیزی بایدبه بازسازی خودت بپردازی.
من هنوزهم باورم نمیشه.
-
سلام جناب حامد.
نمیدونی از اون وقتی که تاپیک شما رو خونده بودم چقدر ناراحت شده بودم.و تا همین ساعاتی پیش فکرم مشغول بود یه بخشیش شما چی کار کردید.
راستش امیدوارم واقعا همه چی تموم شده باشه.
این جا مطمئن شدم که چقدر دعای بقیه در حق بقیه میگیره.
کلا اون روز تاپیک شما مطمئن باشید خیلی ها رو تحت تاثیر قرار داد و ناراحت شدند و قطعا برای شما دعا کردند در این شب های عزیز.
انشالله به حق این شب عزیز به حق مولا علی یه شروع خوب و دوباره داشته باشید.التماس دعا.
-
سلام واقعا این یه معجزس، با خوندن پست آخرت چه ترس عجیبی تو دلم افتاد ، بهت تبریک میگم بخاطر توبه ی خالصانت خدایاااااا واقعا بنده های توبه کنندتو دوس دارییییی، خوش به حالت ، امیدوارم ازین به بعد درست زندگی کنی ..