-
خانم فرح روی عزیز، در مورد مشکلات مذهبی من هم تمام اونچه که نوشتید رو سالها باهاش درگیر بودم و مشکل من کمی شاید حادتر بود چون همسرم در تضاد شدید با من قرار داشت. اگر دوست داشته باشید می تونید برید و تاپیکهای منو بخونید.
اما راه حل مشکلات شما در مرحله اول اینه که اونها رو از هم تفکیک کنید. تا وقتی نارضایتی از زندگی با همسرتون داشته باشید، اونو با فکر کردن در مورد فریب در ازدواج تشدید کنید و فشارهای خانواده همسر رو هم به اون اضافه کنید مطمئن باشید یک معجونی می سازید که کسی نمی تونه اونو حل کنه و مسلما تنها راه حل رو جدایی می بینید. پس اول بهتره مشکلات رو از هم تفکیک کنید.
به نظرم خوب فکر کنید و لیستی از 3 مساله اصلی که در حال حاضر در زندگی مشترکتون آزارتون میده رو برای ما بنویسید.
-
سلام خانم فرخ رو
من به تناسب مشکلاتی مثل مشکلات شما که توی سایت برخورد داشتم یه پست گذاشتم که امیدوارم با رجوع به لینکی که توی اون پست گذاشتم کمی در جهت دهی تفکرتون نسبت به خدا و مسیری که براتون تقدیر شده انشاالله اثر مثبت بذاره،اگه احساس کردید اون بحث بهتون کمک کرد اون رو به دیگران هم پیشنهاد بدید.
قال الامام الكاظم - علیه السّلام - : الْمُؤْمِنُ بِعَرَضِ كُلِّ خَیرٍ لو قُطِعَ أَنمَلَةً أَنمَلَةً كانَ خَیْراً لَهُ و لو وُلِّیَ شَرقَهَا و غربَهَا كانَ خَیراً لَه.
«بحار الانوار، ج 64، ص 242»
امام كاظم - علیه السّلام - فرمود: مؤمن همواره در معرض خیر است. اگر در اثر قضای الهی بند از بندش جدا شود، خیر است و اگر حكومت شرق و غرب عالم هم به او عطا شود، باز خیر است
-
سلام
به نظرم اگه این فرد درست میشود و شماروی ایشان میتوانید تأثیر بگذارید بسم الله...
ولی اگرایشان دارند روی شماتأثیررمیگذارند بهتراست آخرت خودرا به زندگی بااین فرد نفروشید ولی اگرمیتوانید درکنارزندگی باایشان ازایشان تأثیرنگیرید پس به جدایی سعی کنید فکرنکنید فعلا.
به نظرم برای ایشان از عذاب های آخرت بگویید واورا از خشم و عطوفت خداوند آگاه کنید.
یاعلی.