بانو لطفا به نکات زیر بیشتر توجه کنید :
خانواده ی بافرهنگی دارند.
پدرم خانواده اش را دیده بود و همه به فرهنگ داشتن این پسر و خانواده اش اذعان داشتند.
اما در جای دیگر می گویید :
این آقا گفتند بخاطر اون شرایط که که درش بودند و کسی بهشان نگفته این حرفا جالب نیستند اصلا برای خودشان گاهی یک چیزایی میگفتند.
بانو اینجا یک تناقض دیده می شود. یک خانواده با فرهنگ اولین چیزی که به فرزندشان یاد می دهند همان طور که بانو مصباح الهدی در مورد پدرشان اشاره کرد ، نوع درست صبحت کردن است. حداقل به فرزندشان می گویند ( این نوع حرف حرفا جالب نیست ) . اما ایشان می گویند هیچ کس حتی خانواده به ایشان نگفته این حرفا جالب نیست.
سوال من این است چطور یک خانواده با فرهنگ حداقل تذکر خشک و خالی در این مورد به فرزندشان نداده است؟
این آقا خودشان گفته اند ( هیچ کس نگفته است ) .
نکته مهمتر این ( شرایط که درش بودند و به خاطرش گاهی حرف هایی می گفتند ) چیست بانو ؟
- - - Updated - - -
شرایط می تواند شرایط خانواده هم باشد. یعنی ممکن است در خانواده این شرایط بوده است.
بانو این شرایط دقیقا چیست و چرا در آن قرار گرفته است و چه مدت و نقش خانواده این وسط چه بوده است ؟ اینجا از آن جاهایی است که باید سرسری رد نشوی.
اما باز هم نکته دیگری وجود دارد :
در جریان همین اتفاق گفتند گاهی در جامعه در بازار باید جوری صحبت کرد که نمیشود آن صحبتها را حتی در خانه به زبان آورد.
ولی من خودم فرهنگ و شخصیت خیلی برایم مهم هست.هم برای خودم هم برای همسرآینده ام
برای همین وقتی این پیامها را دیدم خیلی شوک عجیبی بهم وارد شد.
حتی از اون دوستش هم بنده خواستم جدا شود،قبول کردند که ارتباطشان را خیلی محدود کند.