سلام
یه جورایی با نظر همه موافق هستم.
با نظر آقای معاون کلانتر هم موافق هستم.
می دونید گاهی ما وقتی یک مطلب را می خونیم نسخه ای که برای خودمون خوبه را می پیچیم.ولی هر کسی نسخه خودش را داره.
مثلا من خودم اگر جای گل گیسو بودم اصلا فعلا ازدواج نمی کردم! چون حس می کردم معیارهام پخته نیست! و نمی دونم چرا باید ازدواج کرد.
یا این آقا را انتخاب نمی کردم. وقتی حیا در خواستگارم را بتونم در حدی که گل گیسو گفت توصیفش کنم.
اما می بینم گل گیسو هم یک طرف دیگر قضیه است و باید دید خود او چه کسی هم کفوش هست.
این را هم زاویه نگاهش به ازدواج و درجه ای که برای معیارهاش داره مشخص می کنه.
به نظر من از این چیزی که از دیدگاه گل گیسو متوجه شدم شاید این پسر خیلی هم خوب باشه! مثلا همین که دوست دختر نداشته باشه برای گل گیسو ok باشه! و یه پسری که خیلی فراتر از این حرف ها باشه براش اصلا خوب نباشه چون بعدا ممکنه اون پسر برای مثال به حجاب و... او گیر بده.و ممکنه مثلا تحصیلات برای گل گیسو خیلی مهم باشه و ...
گل گیسو جان
من با آقای معاون کلانتر موافقم که این آقا برای بررسی شدن شما جا داره!
اما حتما حداقل ابتدای آشناییتون را با یک جلسه خواستگاری کاملا معمولی! یعنی فقط پدر و مادر پسربه همراه پسرشون بیان خواستگاری شما و خانواده ها به خصوص خانواده پسر برای ادامه روند آشناییتون مخالفتی نداشته باشن.و یه تحقیقات اولیه هم انجام بشه. فقط تقریبا نظرات شما دو نفر مونده باشه.این جوری نیت ایشون کاملا به شما اثبات میشه.
گل گیسو جان حتما از نظر مثبت خانواده پسر مطمئن باش. چون خیلی تاپیک بوده که بعد از مثلا چندین مدت آشنایی پسر گفته خانوادم تازه مخالفت کردند.
حیفه این همه زمان را بگذرانی و در آخر با مخالفت خانواده ها مواجه بشین.در صورتی که همین اول میشه فهمید.
این مسائل کار و... هم همین اول پدر و مادرت حل و فصل کنند بهتره. یعی ممکنه اینجا مثلا خودت بگی مشکلی نداری.ولی در آخر پدرت مخالفت کنه!
تو ایران موافقت خانواده ها خیلی مهمه!
موفق باشی.:72:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mis-marjan
دوستان عزیز سوء تفاهم نشه من در مورد این تاپیک نظر شخصی خودم رو اعلام کردم
توی متنی که نوشتم عنوان کردم "بعضی از این افراد..." یعنی نوشته های من شامل همه نمیشه
بلکه چند موردی که من برخورد داشتم به این صورت بودن:54:
دلیلم هم این بوده که صاحب تاپیک فقط جنبه های اجتماعی و موقعیت ایشون رو در نظر نگیرن بلکه سایر معیارها رو هم در نظر بگیرن
همینجا از دوستانی که نوشته من ناراحتشون کرده عذرخواهی می کنم قصد جسارت نداشتم:72:
نظر شخصی بود
میس مرجان یه وقت برای شما هم سوء تفاهم نشه!!!
من اون قسمت پستم فقط جنبه شوخی و مزاح با شوخی آخر پست خودت داشت!
وگرنه من که اصلا نخبه نیستم به دل بگیرم.( البته این جوری می گم ریا نشه ها!) :58: