سلاممم. تبریککککک میگم استخدام شدی .... موفق باشیولی درمورد. درس خوندن و ... دوستان خوب راهنمایی کردن ترجیه میدم چیزی نگم ... تصمیم با خودته در نهایت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلاممم. تبریککککک میگم استخدام شدی .... موفق باشیولی درمورد. درس خوندن و ... دوستان خوب راهنمایی کردن ترجیه میدم چیزی نگم ... تصمیم با خودته در نهایت ...
با سلام به شما بانوی گرامی:72:
تبریک به شما بابت پیدا کردن کارتون که به حق آرزوی هر جوان تحصیل کرده و با اراده ای مثله خوده بنده هست ولی افسوس که برای 90%از ما تنها یک آرزو باقی میماند...
من در گفته هایتان(جاهایی که قرمز کردم) تناقض می بینم
به نظرم گفته ابتدایی شعار گونه و برگرفته از احساسات شما بود ولی گفته دومتان واقعیت فکری شماست
درسته؟
سلام به شما برادرگرامي
هيچ تناقضي وجونداره جداازهمه اينها مگه آدمي تواين دنيا پيداميشه که پولو دوست نداشته باشه کيه که ازدرآمدبالا بدش بياد من گفتم به اين رشته علاقه دارم به دلايلي غيرازپول ولي صددرصد درکنارش به درآمدش هم طبيعيه که فکرکنم پس دراصل تناقضي وجودنداره
اما درمورداستخدام وپيداکردن کارخوب اولا به نظرم هرکي اراده اي قوي داشته باشه حتما ميتونه يه کارخوب پيداکنه حالا دولتي نشد شرکتهاي خصوصي فقط براي استخدام شدن درشرکتهاي خصوصي بايد خودتوقوي کني کلاسهاي خصوصي زيادي شرکت کني کارآموزي بري شده حتي رايگان کارکني وخودتوبه اون سطحي برسوني که وقتي يه شرکتي استخدام زد وگفت سابقه کارداري بگي بله 3سال مثلا فلان جاکارکردم ولي تاميگي سابقه ندارم اصلا نگاه نميکنند که مدرکت چيه وفوري ردت ميکنن اون چيزي که ماداريم تودانشگاهها يادميگيريم ويه مدرک کارشناسي ميگيريم بااون تخصصي که براي ورودبه بازارکارنيازداريم اززمين تاآسمان فرق داره بازارکار به مدرکي که هيچ کاري ازدستت برنياد هيچ اعتباري نميده
امادرمورداستخدام دولتي بنده درسن 24 سالگي فارغ التحصيل شدم وحالا 27سالمه که استخدام شدم اما ميدونيد چرا 3سال فاصله زماني بين ليسانس گرفتنم واستخدام شدنم وجودداره دليلش فقط يک کلمه است تنبلي خودم هرآگهي استخداموکه ميديدم ميگفتم بابا ولش کن همش پارتيه قبول شده ها ازالان سرميزکارن وآزمون فرماليتست فقط براي اينکه پول ماروبه جيب بزنن 3سال خودموبااين حرفها علافکردم به جاي تلاش واميدبه رحمت خدا همش اين حرفهاروميزدم باورکن اين آزمون دومين آزمون استخدامي من بود براي اوليش خوب نخوندم امااين دوميشوخوب خوندم وقبول شدم
پس اگه ميخواي استخدام دولت بشي که حتما ان شائ الله ميشي 3تاقدم بزرگ لازمه برداري
اول :خدايا من ميخوام شغل آبرومندي داشته باشم کمکم کن اميدمونااميدنکن ميخوام استخدامي قبول شم هيچ پارتي ندارم توپارتي من باش
دوم:همه آگهي هاي استخدامي رو ازسايتهاي استخدامي جستجوکن يه دونشم ازدست نده حتي اگه شهرديگه واستان ديگه اي هم زد شرکت کن
سوم:سرسري نگيربشين منابع استخدامي که عمومي وتخصيصهاي رشته خودته مطالعه کن عموميها روخوب بخون تخصصيهاروهم يه مطالعه ساده باتستها کافيه نگران نباش سوالاشون سخت نيست 5