نوشته اصلی توسط
ملیسا.
سلام به نازنین های همدری
جواب آزمایش رو گذاشتم تو یک جعبه و کادو پیچش کردم وقتی شوهرم شامش رو خورد بهش گفتم یه سوپرایز برات دارم با تعجب بهم خیره شدگفت مگه باهام قهر نبودی حالا داری بهم کادو میدی من گفتم حرف نباشه کادو رو دادم دستش و بهش گفتم بازش کنه از اون لحظه هم فیلم گرفتم هی میپرسید چی خریدی؟چقدر سبکه نکنه سرکاریه وای با چه ذوقی باز میکرد الهی قربونش برم وقتی باز کرد برگه آزمایش رو دراورد سرش رو از برگه بالا نمیاورد دیدم چند تا قطره افتاد تو برگه داشت گریه میکرد منم فیلم رو استوپ دادم و رفتم پیشش بغلم کرد و گفت ببخشید بخدا قصدم اذیت کردنت نبود گفت میدیدم گاهی وقتا شبا میری تو حیاط با خدا حرف میزنی حتی میدیدمت گریه میکنی گفت زجر کشیدنت رو میدیدم که چقدر نسبت به قبل لاغرتر شدی گفت میدیدم یواشکی قرص پروپرانول رو میخوری من اینا رو میدیدم و کاری از دستم بر نمیومد همش میترسیدم از دستت بدم میترسیدم یهو بزنه به سرت و ترکم کنی واسه همین این فکر به سرم زد چون هرچی اصرارت میکردم قبول نمیکردی گفتم شاید وجود یه بچه دیگه باعث بشه زندگیمون رنگ و بوی خاصی بگیره و تو هم مشغول بچه بشی و دیگه به گذشته فکر نکنی اشک میریخت و این حرفا رو میزد منم از شدت گریه به هق هق افتادم داشت به خودش بد و بیراه میگفت که دستمو گذاشتم جلو دهنش و گفتم من گذشته رو فراموش کردم تو تمام زندگی منی بیشتر از قبل عاشقتم شاید گاهی وقتا فکر میکردم ولی حالا دیگه قضیه فرق کرده به شوخی بهش گفتم از بس دوست داشتنی هستی دخترا عاشقت میشن بیا و پوستت رو برنزه کن خندیدیم گفت تو دنیای منی تو رو با هیچ کس عوض نمیکنم منم تا تونستم بوسیدمش :43:
ملیسا فهمید زندگی شیرینتر از این حرفاست خیلی خوبه آدمی گذشت داشته باشه من خیلی خودخواه شده بودم ولی دیگه ملیسا عوض شده ملیسا عاشقه.ملیسا خوشبخت ترین زن دنیاست:43:
===============
شیدا ممنون بابت گلت خودت گلی عزیزم:43:
آقا پارسا ببخشید باعث رنجش خاطرتون شدم خیلی کمکم کردی متشکرم:72:از همه همدردیهای مهربون عذر میخوام حلالم کنید
آقا پارسا راجع به نازایی همسرتون خدا ارحم الراحمینه توکل کنید به خدا تاپیکتون رو مطالعه کردم جایی فرمودید همسرتون وزنش بالاست. همین باعث عدم تخمک گذاریه اول از همه باید وزنشون رو زیر نظر متخصص تغذیه پایین بیارند و حتما از ویتامین های قبل بارداری مصرف کنند پیشنهاد میکنم تا وزنشون زیر صد نشد اقدام به بارداری نکنید چون خدایی ناکرده خطر ابتلا به دیابت بارداری و زایمان زودرس و تولد فرزند با وزن کم در بانوان چاق خیلی شایع هست انشاالله به حق صاحب الزمان خدا دامن همسرتون رو سبز کنه و زندگی شیرین و بی دغدغه ای رو براتون آرزومندم:72:
از همه شما مهربونا متشکرم:72: