ممنون از دوستان،خیلی خوب بحث رو جلو بردید :
من حتی عاشق هم بوده باشه نمیتونم بپذیرم،گرچه دیدم بهش مثبت مشیشه و میفهمم اون ادم فقط به خاطر عشق این کار رو کرده و نه هوسش(البته عشق واقعی) تنها زمانی میتونم حرف شما در مورد خودم بقبولونم که منم همچین کاری کرده باشم.نقل قول:
سامان جان من خودم رابطه کامل داشتن طرف مقابلمو (که نمی دونم اصلا کیه :) ) در صورتی که عاشق بوده باشه می پذیرم. اما همین جوری یکی بره با یکی رابطه جنسی داشته باشه واسه من قابل قبول نیست.
همین یه عده ای که شما میگی تعدادشون کم نیست و باعث شدن ادم خیلی سخت بتونه اعتماد کنه،جوری که یکی مثل من نمیتونه قبول کنه با کسی که روزی کسی رو دوست داشته ازدواج کنه چون ممکنه اثرش رو روی زندگیت بذاره.نقل قول:
ی دونم به خدا من دخترم خیلی های دیگه هم اینجا برات پست می ذارن دخترن. خیلی هم توقع های زیاد نداریم. به نظرم تصورات دخترا و پسرا از هم یه کم نادرسته. یه عده یه کارایی کردن تب و لرز و ترسش مونده برای ما.
بله بررسی کردم،خیلیاشون مشکل خاصی هم نداشتن،نه شوهرشون معتاد بوده نه خیانتکار و...درسته شاید نقصی داشتخ اما اون نقص جوری نبوده که مخل زندگیشون شده باشه،میخاید ادرس بدم برید ببینید خیلیاشون مشکلی نداشتن( یک بحث در جای دیگه)!!!!!!نقل قول:
خانم اتفاقا من منظورم زنهایی بود که 39 40 سالشونه و با وجود داشتن حتی بچه همچین حسی رو دارن،منم نظورم دختر نوجون 16 17 ساله نبود.
دوست من بررسی کردی ببینی مشکلشون چی بود ؟
ببین مثلا ممکنه طرف عاشق بوده و کات می کنه بعد با یکی ازدواج می کنه که طرف مشکل داشته یا خیانت کار بوده یا معتاد بوده.
در اون صورت خب معلومه که شاید اون زن حسرت گذشتشو بخوره.اما تو مواردی که با افراد نرمال ازدواج کردن کاملا طرف قبلی رو فراموش کردن.
اینجور بود که همه جا گلستان میشد.نقل قول:
نظرم این بهترین هدیه برای یک مرد هست که زنش انقدر دوسش داشته باشه و با فکر به گذشته فقط خداروبابت داشتنش شکر کنه
من از از این بحثهایی که کردیم فهمیدم دخترهای این سایت خیلی با افراد دیگه فرق میکنند( که خدا کنه واقعا هم همینطور باشه) اما در کل خیلی از مطالبتون روشن شدم،اما به عنوان یک اصل باز هم نتونستم قانع شم با کسی که عشقی تو زندگیش بوده به راحتی بشه زندگی کرد( منظورم کسی هست که واقعا عاشق طرفش بوده باشه و به هر دلیلی نتونسته باهاش ازدواج کنه و تو همون حالت دوست داشتن همدیگه از هم جدا شدن و هر کس رفته پی زندگی خودش و منظورم هر عشقی نیست) و اگر باز هم همچین شرایطی برام به وجود بیاد این دفعه بدون فکر کردن جواب منفی میدم.ممنون از همه دوستانی که تو بحث شرکت کردن