سلام آقای 232
حالتون خوبه؟
راستش من وقت نکردم تمام پست ها را بخونم و تقریبا فقط بعضی از پست ها را خوندم.
اما می خواستم دلیل این حسی که در شما به وجود آمده را بهتون بگم.
شاید عجیب باشه که یک مرد وقتی در زندگی مشترکش هیچ کم و کسری نداره به فکر ازدواج مجدد میفته.
دقیقا یادم نیست کجا مطالعه کردم ولی این یادمه که جای معتبری خوندم که در آقایون به صورت غریضی حسی به نام تامین کنندگی هست!!!
یعنی مردها دوست دارن تامین کننده بشن.
وقتی یک مرد از نظر مالی در شرایط خیلی خوبی قرار می گیره و برای مثال یک زنی را می بینه که طلاق گرفته این حس تامین کنندگی درش بیدار میشه و اگر در خانه حس کنه که به وجودش نیازی نیست و کافیست به طور ناخوداگاه دوست داره بره یک زنی را سرپرستی کنه که بهش نیاز داشته باشه و تکیه گاه برای اون زن بشن!!!
و مقام و منزلتی داشته باشن.
مثلا اگر خانمی از نظر مالی کاملا خودش را در خانه مستقل نشون بده این بسیار بده.و این به مرد القا میشه که من به پولت نیازی ندارم!!!
یا اگر خانمی نیازهای عاطفیش را به همسرش نگه مثلا نگه من چقدر دوست دارم بهم محبت کنی و نیاز دارم مرد حس مفید بودن و تامین کنندگیش کم میشه.
خانومایی که از همسرشون بهترن از بعضی جهات بیشتر باید حواسشون را جمع کنند که حس باارزش بودن و مفید بودن شوهرشون را برای خودشون حفظ بکنند.
وقتی یه مرد ببینه می تونه برای یه زن دیگه تامین کننده بهتری باشه و ارزش و احترام بیشتری و حتی حالت نجات دهنده در نزد یک خانم دیگه داشته باشه به طور غریضی به سمت اون خانم کشیده میشه.
به نظر می رسه خدا این حس را برای این در مرد قرار داده تا مثلا وقتی در جنگ و ... تعداد مردان کم شد و... آقایونی که می تونند تامین کننده باشن بتونن دلرحمی برای زنان دیگر داشته باشن و آنها بی سرپرست نمانند.(با توجه به خشن تر بودن روحیه مردان)
اما برادر عزیز شما این را در نظر بگیر که خانم شما به شمای کامل نیاز داره.شاید اینو خوب بهتون منتقل نکنه.ولی به عنوان یک زن می گم. زن به یک مرد کامل نیاز داره و در شرایط معمول و بدون دلیل منطقی حاضر نیست قلب شوهرش را با یه زن دیگری تقسیم کنه.
شما نگران اون زن نباشید.اگر زن خوبی باشه برای او هم مورد زیاده.
الان طلاق در کشور زیاد شده.پس به ازای هر زن مطلقه یک مرد مطلقه هم هست. مراکزی برای ازدواج و همسر یابی هست و... که من درموردشون نمی دونم اما هروقت از مترو میام بیرون یکی بهم از این کاغذای تبلیغاتیشون را می ده!!!
شما به فکر همسر و بچه هاتون باشید که آنها نیاز به یک پدری دارند که فکر و قلبش خالصانه مشغول آنها باشه.
نا شکری نکنید. اگر ناشکری همین همسر و بچتون را بکنید خدای نکرده خدا آنها را ازتون می گیره!!!
تصور کنید خدای نکرده خانومتون روزی کنارتون نباشه یا مریضی سختی بگیره!(زبانم لال)
چه حسی پیدا می کنید.
الان ببینید تو همین سایت چقدر جوان مجرد هست که توی گرفتن زن اولشون موندن اون وقت شما می ری سر دومیش؟!
خب چرا شما یه جور دیگه به این خانم کمک نمی کنید.مثلا چرا ایشان را برای ازدواج به کسی پیشنهاد نمی دین؟
اینجا را بخوانید ببینید چقدر مردا هستن که زن بداخلاق دارن. زن کثیف و نامرتب دارن!!!!!یک سری به مشکلات زناشویی این سایت بزنید و ناشکری نکنید و زندگی خوبتون را دستی دستی خراب نکنید.
مطمئن باشید اوایل ازدواج موقتتون شاید هیجان عشق و... را تجربه کنید ولی به محض خوابیدن این هیجان و تنوع موقت به چنان وضعی میفتین که در آمدن از آن وضع به این راحتی ها نیست و شکستن دل همسرتون بدترین اتفاق زندگیتون خواهد شد و زندگی که با شکستن یک دل پاک تشکیل بشه چه عواقبی می تونه داشته باشه!!!
در مورد ازدواج موقت هم من خیلی می تونم مطلب بنویسم.اما جنبه آزاد پیدا می کنه.فقط همینو بگم.ازدواج موقت حلال خداست اما هر حلالی را نمی شه هرجایی به کار برد. بهترین کار را اگر در شرایط بد به کار ببریم ممکنه همون بدترین عواقب را داشته باشه.
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
داروی شیمی درمانی برای فرد سرطانی بسیار خوب و عوارضش قابل چشم پوشیست اما همون دارو برای یک فرد سالم اصلا کاربردی ندارد.
شما هم به واقع نیازی به ازدواج موقت ندارید!!!درسته؟ پس فقط عوارض این کار نصیبتون میشه!حواستون باشه.و فریب شیطان را که از در دین داری و... افراد مذهبی را گول می زند نخورید.
موفق باشد و امیدوارم زندگییتون به همین گرمی ادامه پیدا کنه و سرد نشه!