می دانی خانم انتظار سبز من که هنگ کردم. دخترهای رعنا می یان می گن پسرها ما را به خاطر قد و قامتمان رد می کنند و دخترهای ظریف هم وضعشان بهتر نیست و به آنها گفته می شود باید درشت تر باشید. خوب خانم عزیز قد اکثر خانم های ایرانی در همین حدود شما است. من ده سانت از شما بلندتر هستم به نظر خیلی ها قد بلند می یام. خودم اینطوری فکر نمی کنم اما دیگران این را می گویند. پس قد شما کوتاه نیست خانم عزیزم. قد شما براساس مشخصات نژاد ایرانی خیلی هم خوب است و کاملا طبیعی هستید.
یک نکته ای که هست. ببینید شما هر احساسی نسبت به خودتان داشته باشید مطمئن باشید آن را به دیگران هم منتقل می کنید. یعنی اگر شما از اندام خودتان کاملا رضایت نداشته باشید و بهش افتخار نکنید خواستگار شما هم دقیقا همین احساس را خواهد داشت. این یک اصل خیلی مهم است خانمی. پس شما باید به جایی برسید که بگویید : من یک دختر زیبا با قد و وزنی بسیار مناسب هستم. آن وقت این خواستگاری ها کاملا برعکس می شود. تا می توانی روی اندام خودت کار کن تا به جایی که می خواهی برسی. حتما این کار را بکن. لباس هایت را طوری انتخاب کن که به اندامت بیاید. روی زیبایی صورتت ، مدل موهایت وقت بگذار. کرم و لوسیون استفاده کن. ماسک مو و صورت و دیگر محصولات مناسب. سایت های که مخصوص زیبایی و لباس است مطالعه کن . وقتی این کار کردی و زمانی که به جایی رسیدی که وقتی توی آینه نگاه می کنی بگویی خدایا شکرت که زیبا و مناسبم آن وقت خواستگارهایت هم نظرشان فرق می کند.
نکته دیگر اینکه شما که مذهبی هستی همان وقت آشنایی یعنی هنگام تماس تلفنی خانواده پسر روی این نکته تاکید بسیار کن و بگو که چادری هستی و خواهی ماند. تکلیفشان را همان موقع بدانند بهتر از این است که بیایند و یک مشت حرف بی سر و ته راجع به شما تحویلتان بدهند و بروند. اگر اقایی فکر می کند دختر باید مانتوی کوتاه بپوشد و آرایش کند دلیلی ندارد به خواستگاری یک دختر چادری برود. باید از اول این نکته را بداند.
حالا به جز قد و چادرت نکته دیگری بوده که خواستگارهایت به خاطر آن شما را رد کرده اند ؟