نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصباح الهدی
اما از دوستان عزیز به خصوص آقایون سوالاتی دارم:
1)من فکر می کنم عاطفی بودن و منطقی بودن در آقایون به سختی جمع می شود.یعنی فکر می کنم احتمال مرد عاطفی و در عین حال منطقی کم هست.آیا درست فکر می کنم؟
2)من در مورد معیار ایمان از افرادی که مذهبی هستند به خصوص از آقای محمد 93 سوالاتی دارم.
الف)من تا چه حد باید از معیار مذهبی بودن کوتاه بیام؟واقعا انجام واجبات و ترک محرمات و رعایت محرم و نامحرمی معیار سختگیرانه ای است؟کمی معنویت داشتن با توجه به اینکه من خودم معنویات دارم سخت گیرانه است؟
ب)گاهی به من می گویند بعد از ازدواج روی همسرت تاثیر خواهی گذاشت؟حتی یکی از خواستگارانم این را گفت که بعد از ازدواج تغییر می کنم
آیا این ریسک بزرگی نیست! و من نمی خواهم برای همسرم معلم دینی باشم!حس واقعا بدی است.
روی چنین موردی آیا می شود فکر کرد؟ آیا واقعا بعد از ازدواج می شود تاثیر گذاشت؟(بدون معلم دینی شدن)
ج)من فکر می کنم اگر مردی ایمان داشته باشد به طور خود به خود عاطفی هم می شود.چون در اطرافیانم این را می بینم.آیا این درست است؟
3)من نسبت به دید عاطفی خودم الان حس می کنم نگرش واقع بینانه تری پیدا کردم.اما می خواستم بدونم در مورد آقایون نگرششون نسبت به اینکه دوست دارن خانومشون در چه حد عاطفی باشه و تا چه حد این ابراز عواطف ممکن است براشون حالت دلزدگی پیدا کند بیشتر بدانم.
و اینکه آیا بعد عاطفی برای خود آقایون و محکم و نازک نارنجی نبودن و زودرنج نبودن جمع می شود؟
(که من خودم فکر می کنم به سختی جمع می شود)
سلام
1) بنده مجبورم جوابی را به سرکار خانم صبوری دادم دوباره تکرار کنم. جامعه گروه به گروه و قشر تا قشر متفاوت است.
با توجه به آنچه که بنده دیده ام، پاسخ شما منفی است. آنچه بنده دیده ام این است که آنان که منطقی تر هستند عاطفی تر نیز هستند.
شخصی که منطقی است، منطق او به او خواهد گفت که برای زندگی بهتر نیازهای همسر خود را بشناسد و آنها را به ورش صحیح برطرف کند.
شخصا در بین اطرافیان به عنوان شخصی منطقی شناخته می شوم و در عین حال بسیار دوست دارم که همسرم در خانه بسیار طناز و پرمهر و محبت باشد. حتی دوست دارم که از شیطنت های خاص دخترانه دریغ نکند. اما این را می دانم که بخش مهمی از این مسئله و خواسته بنده بازگشت به رفتار و برخورد بنده در خانواده خواهد داشت.
منطق می گوید نزد دیگران احترام همسرت را نگه دار، به او آنگونه که دوست دارد محبت کن، حریم او را بشناس و حفظ کن و .....
با این وجود عموما یک مرد به هیچ وجه به اندازه یک خانم عاطفی نیست و نمی تواند باشد و درست نیست که باشد.
2)
الف) هیچ، خیر، خیر.
ب) درست فکر می کنید. به نظر حقیر باید در طرفین در حد بالایی مثلا 85-90٪ کفویت داشته باشند. در مابقی موارد گذشت صورت گیرد به این صورت که قدری رفتارها تحمل گردد و قدری نیز تغییر در طرفین باشد.
ج) درست است. بنده اشخاص زیادی را دیده ام. آنها که با ایمان بوده اند رضایت خانواده خود را بهتر فراهم می کردند. مومن رضایت خانواده خود را در جهت رضایت خداوند می بیند.
اساتید اخلاق ما توصیه می کنند که روزانه 30 دقیقه وقت بگذارید و با خانم خود صحبت کنید، نهار خود را با خانواده بخورید و ....
3) فکر می کنم عموم آقایان دوست دارند محبت همسر خود را داشته باشند اما خوب آقایان روحیات متفاوتی دارند. فقط می خواهند این محبت ها تعارضی با این روحیات نداشته باشد.
یا حضرت هادی علیه السلام