-
دوباره سلام
یاد کتابی که قبلا خونده بودم افتادم..
کتاب استاد و درس، اثر استاد صفایی حائری. البته این کتاب با دید مذهبی تالیف شده و مثال هایی هم که زده میشه درباره دروس مربوطه از جمله عربی و.. است ولی در هر جایی مصداق داره و هر کس می تونه ان روش ها را در رشته خودش استفاده کنه...
این کتاب توضیح می دهد که مربی نباید فقط به تدریس بسنده کند و باید دانش اموزان را با هدف و وظیفه ای که دارند نیز اشنا کند و مراحل رسیدن انها به هدفشان را هم ترسیم کند و توضیح بدهد از کجا قرار است به کجا برسند و در این راه با چه مشکلاتی نیز رو به رو خواهند شد تا خودشان برای مقابله با مشکلات اماده کنند تا در میانه راه مایوس نشوند.....
قسمت هایی از کتاب را برات میذارم....
و در انتها هم لینک دانلود را میذارم تا اگه دوست داشتی، مطالعه کنی....
استاد خوب کسی نیست که فقط درسش را خوب بدهد و برود. یک استاد باید بیشتر از انکه مدرس خوبی باشد، مربی خوبی هم باشد. بتواند در دانش اموزان خود شناخت، عشق استقامت و پشتکار و هماهنگی به وجود اورد....
برای ایجاد امادگی و طلب باید به دانشجو شناخت هایی داد:
1) هدف 2) وظیفه 3)مراحل و هدف 4) مسائل و سختی های راه
هنگامیکه هدف روشن نباشد، بر فرض جنبشی و شوری باشد، تقلیدی و سنتی است.ریشه ای ندارد و باری نمی اورد.....
خلاصه ان کس که می خواهد خودش را بسازد و خلق را بسازد و رشد بدهد و تربیت کند و مربی باشد:
1) باید به تمام استعداد ها اگاهی داشته باشد
2) باید میدان کار این استعدادها را شناخته باشد
3)باید به قانون هایی که در این میدان و بر این استعدادها حاکمند احاطه داشته باشد. مربی جز این اگاه مهربان نمی تواند باشد و گرنه استعداد های عظیم ما را به کار گل می گمارد و.......
هدف ها همت ها را به دنبال می اورند و همت ها نیاز ها را. و نیاز ها حرکت ها را.و حر کت درگیری ها را. و در گیری ها ورزیدگی ها و نیروهای بیشتر برای رفتن بیشتر را. کسانیکه خود را شناخته اند و بارور کرده اند و فهمیده اند نه فقط برای شکم خودشان که برای تمام خودشان و تمام خلق استعداد دارند، به اندازه همه وجود خود و همه وجود های دیگران مایه دارند، برای همه می کوشند. این شناخت هدف ها را بالاتر می اورد، همت ها را عالی تر می سازد........
2) وظیفه...
3)مراحل...
مربی باید مراحل را تا هدف، فاصله شروع تا رسیدن را شرح داده باشد.......
4) مسائل
هنگامیکه انسان گرفتاری ها و سختی ها و مسائل موجود در راهی را برای رسیدن به هدفی در نظر گیرد، ناچار اماده شده، توانایی درگیری و حتی بهره برداری در او به وجود می اید. اما هنگامیکه مسائلش را نشناخته باشد، با برخورد ناگهانی به مشکلات و سختی ها غافلگیر می شود و ضربه می خورد و عقب می نشیند و....
ما نباید مسائل تربیتی و معاشرتی را سطحی حل کنیم و با چندتا حرف کارش را بسازیم و از علتها و عوامل غافل بمانیم و فقط معلولها را محاکمه کنیم. و گرنه روح های عاصی از راه می گریزند و روح های معتدل، سست بار می ایند و مرده و بی تفاوت و یا سازشگر و بازیگر می گردند. برای تربیت دانش اموز هنگامیکه به او ملاک ها را نشان دادیم و برایش زمینه ها را فراهم کردیم، خود او بهتر می تواند حرکت کند و بهتر می تواند در برابر مانع ها ایستادگی کند و از انها بگذرد. آنها که تمام راه را دیده اند و امده اند، دیگر اماده هستند. اما انهایی که امده اند تا ببینند، به جایی نمی رسند و در اولین برخورد از پای می افتند...
باید دید و امد و نه امد و دید....
تدریس
شاید این بهترین روش باشد که استاد مطالعه اش را در حضور شاگردها انجام بدهد تا انها از طرز شروع و حرکت او، به روش او پی ببرند و با شناخت روش، خود به قدرت برسند.....
مؤسسه فرهنگی هنری لیلة القدر | عین صاد | استاد علی صفایی حایری
-
صحبتهاتون خیلی بهم انرژی می ده باورتون نمی شه ولی می تونم بگم بجای ترس الان بی صبرانه منتظرم تا کلاسهام شروع بشه تا تمام فرمایشاتون رو به کار بگیرم .:122:
خیلی بهم انگیزه دادین . :312:
من اصلا نمی دونم که چطور می شه یه وبلاگ درست کرد دختر بیخیال عزیز اگر برایتان امکان داشت می شه لطفا یه راهنمایی در این مورد بفرمایید؟
خیلی از مقاله ها و نوشته های مربوط به اعتماد به نفس را خوندم ولی هیچ کمکی بهم نکرده اند . همچنان دارم سعی می کنم ولی نمی توانم. فکر کنم باید یه تاپیک برای اعتماد بنفس باز کنم . چون همین الانم اگر برای شروع به کار کردن کلی مطالعه می کردم مطمئنا همچنان می ترسیدم ولی اینکه اشخاص دیگری برایم پیام می گذارند و راهنماییم می کنند و به سوالهایم پاسخ می دهند خیلی تاثیر گذارتر بوده است . انگار انرژی مثبت شما را حس می کنم. باید حتما تاپیکی برای اعتماد بنفس درست کنم چون مقاله ها کمکی بهم نمی کنند .
از اینکه برایم وقت گذاشتید و کمکم می کنید بی نهایت سپاس گزارم
-
میتونی هم از سایت persianblog.ir استفاده کنی هم از blogfa.com
من برات blogfa رو توضیح میدم.
قدم اول: وارد سایت blogfa.com میشین.
قدم دوم: روی گزینه ثبت وبلاگ جدید کلیک کن
قدم سوم : فیلد ها رو پر کن.
قدم چهارم : دوباره برگرد به سایت blogfa اونجا نام کاربری و پسوردتو بزن و روی ورود کلیک کن.
قدم پنجم: شما وارد میز کار وبلاگت شدی اونجا میتونی وبلاگتو مدیریت کنی.
تو عکسا توضیحات کاملتر و توضیح دادم صبر کن تا کامل لود بشن.
میتونی برای وبلاگت از کدهای جاوا هم استفاده کنی که قشنگتر بشه وقتی ساختی اگه خواستی برات اونا هم توضیح میدم
جایی سوال داشتی بپرس.
موفق باشی.
من یه وبلاگ ساختم از مراحل ساختش برات عکس گرفتم:
عکسها:
[IMG]http://www.upload7.ir/imgs/2014-04/8...1227698840.jpg[/IMG]
http://www.upload7.ir/imgs/2014-04/1...7352571033.jpg
http://www.upload7.ir/imgs/2014-04/5...9371788693.jpg
http://www.upload7.ir/imgs/2014-04/3...4121842361.jpg
http://www.upload7.ir/imgs/2014-04/0...8120334997.jpg
http://www.upload7.ir/imgs/2014-04/1...4504686409.jpg
- - - Updated - - -
راستی پیتونی تو انترنت هم طریقه ساخت وبلاگ و سرچ کنی. برات توضیحات بیشتری میاره.کلا هر مشکلی هم که داشتی میتونی با یه سرچ ساده در گوگل بهش برسی.
-
منم میخوام به اندازه فهم خودم کمک کنم
این ویدئو میتونه به درک بیشتر نسبت به مشکلات کمکمون کنه
لینک ویدئو
اکثر اوقات میبینمش، هروقت میبینم بدنم میلرزه، چون همه مشکلات مثل گرگ آخر فیلمه
یعنی اون مشکل شاید به اندازه گرگ ترسناک و وحشتناک باشه، ولی وقتی باهاش روبرو میشیم، میبینیم که هیچی نبوده
یه تصویر ذهنی، یه پروسه اضافه توی سی پی یو مغزمون، یه کوهه کاهی
البته پیام فیلم مربوط به جرات و تغییر هستش
یعنی برای تغییر باید جرات داشت
شاید تفکراتم درست نباشه، اگه جاییش غلط بود خوشحال میشم کمکم کنین به فکر درست برسم
-
سلام
این ترسم برای شروع به کار باعث شده تا دوستم که آموزشگاه داره حسابی برام کلاس بذاره.
اول که بهش گفتم می خوام شروع به تدریس کنم و ازش خواستم در آموزشگاهش کار کنم باوجود اینکه قرار بود درصدی کار کنیم اول بهم گفت نمونه کار بیار ببینم تا شرایط و بهت بگم .( که کاملا حق داشت)
ok نمونه کارهامو دید و بلافاصله قبول کرد و بهم گفت شرایط کلاسهات رو بگو تا توی تبلیغات بذارم ولی حالا بعد از 1 ماه که بهش هی می زنگم که تبلیغات کردی یا نه تازه برگشته می گه نه اول بیا تو یکی از کلاسهای نقاشی من امتحانی آموزش بده آموزشت رو ببینم بعد برات آگهی بذارم ( البته آگهی هاش رایگان فکر نکنید پولی قراره بده که نگران برگشت پولش باشه) خدایی ناراحت شدم و بهم برخورد :47: چرا آموزشگاه ها قبول می کنند که موقتی اونجا کار کنی و اگر شاگردا راضی نباشن عذرتو می خوان ولی اینجوری؟؟؟ بعد از کلی سر دئوندن حالا اینو می گه خوب از همون اول اینو می گفت دیگه :jaded:
نمی دونم ولی شاید حق اینو ندارم که ناراحت بشم . تصمیم گرفتم کلاس هاشو برم و آموزش بدم ، ولی مطمئن باشین که اگر قبل از اینکه این تاپیک رو باز کنم این حرف و بهم می زد عمرا اگه می رفتم. چون با خودم می گفتم حق داره اگر نتونم چی ؟ البته یه کوچولو اینو به خودم گفتم و دوباره افت سیگنال پیدا کردم ولی دوباره اومد اینجا تاپیک رو خوندم و به خودم گفتم که من می تونم . و فیلم و بارها و بارها دیدم که آخرش خیلی به آدم حس قدرت می ده.
آخه تو کلاسی که چند ترم اون داره با روش های خودش تدریس می کنه من برم چی بگم همش باید از شاگرداش بپرسم که استادشون چی بهشون گفته و توی همون چهار چوب باهاشون کار کنم که بنده خداها گیج نشن . بنظرم این اصلا درست نیست :indecisiveness::162:
نمی دونم شما اگر کسی اینطوری هی براتون کلاس بذاره و ( هرچی باشه قرار نبود که دست مزدی براش کار کنم) چی بهش می گفتین ؟ یه دوست بهم گفت نذار انقدر دست پایین بگیرتت و خوردت کنه ...
الان می گین نه به اون ترسش نه به این :199:
از نظر حرفه ای درسته که برم اونجا ؟
می خوام تدریس خصوصی رو هم شروع کنم.:welcoming:
-
قبل از رفتن مدت زمان آزمایشی رو حتما مشخص کنید .
-
سلام
دائما از اطرافیان و افرادی که تو تاپیک های هنری هستند می شنوم که سفارش کار پتینه یا سفال نقش برجسته گرفته اند درحالی که نه آموزشگاهی دارند و جایی کار می کنند مثل خانمهای خانه دار عزیز . ولی متاسفانه نه می گند که از کجاها سفارش می گیرند و نه می گند که چطوری خودشان را به دیگران معرفی کردند .
می خواستم بپرسم کسی اینجا هست که در این زمینه تجربه داشته باشه یا بتونه من و راهنمایی کنه که چطوری می تونم سفارش کار بگیرم به جای خاصی باید مراجعه کنم یا نه.
راستی طبق فرموده ی دختر بیخیال عزیز یه وبلاگ باز کردم .
ولی واقعا نمی دونم که چطور می تونم با مشتری ها در ارتباط باشم تا بتونم سفارش کار بگیرم ، می دونم که خیلی بی عرضه ام مخصوصا تو اینجور کارا ، خودم هم از این وضعیت خسته شدم ولی واقعا مغزم کار نمی کنه :161: واقعا بی عرضه بودن خیلی حس بدیه :302:
اگه باید تبلیغات کنم به نظرتون تراکت پخش کردم خوبه ؟
خواهش می کنم اگر کسی در این زمینه می تونه راهنماییم به لطفا کمک کنه ، خیلی ممنون می شم لطفا:203:
-
سلام.nazlly عزیز
دوست من که پتینه کار میکنه گفت گالری میزنه کلی هم تراکت پخش میکنه بعد که مشتریاش میاین و کاراشو میبینن خوششون میاد سفارش هم میگیرن.
آموزش هم میداد.
البته زیادی مشتریاش هم از این بود که نصف قیمت بقیه کار میکرد مثلا تو آموزشش تکنیکی پنجا میگرفت درصورتی که نرخ آموزش پتینه تکنیکی 100
یا اینکه معمولا میگن موقعی که کار پتینه رو میخوای بفروشی قیمت خرید رزین و دوبرابر میکنی میشه قیمت کار پتینه، اما این قیمت رزین و نصف میکرد و با قیمت خود رزین حساب میکرد.انگار کاراش از بقیه ارزونتر بود.
درمورد وبلاگتم میتونی یه سرچ داشته پتینه کاری کلی وبلاگ ساخته شده در این زمینه. میتونی از اونا الگو برداری کنی ببینی چکار میکنن.
میتونی کاراتو بذاری تو وبلاگت و اعلام کنی سفارش هم میگیری.
یکی از وبلاگا کاری کرده بود این بود که آموزش پتینه رو بصورت pdfدرآورده بود و تو وبلاگش بفروش درآورده بود. یه پست زده بود گفته بود هرکی میخواد ادرس ایملشو تو قسمت نظرات بذاره تا pdf و براش ارسال کنم. اونجا موقعی که میخوای پی دی اف و بدی پولی که براش تعیین کردی و میگی به حسابت بریزن بعد پی دی اف و میفرستی.
درکل پتینه کاری باید دید تا یاد گرفت نمیشه نوشت زیاد از طریق محیط مجازی نمیشه یاد گرفت، شدنی که میشه اما وقت گیره .
خیلیا هم اطلاع ندارن چیه، همین مجسمه ها و میز آینه های گرون قیمت مغازه ها رو نمیدونن خودشون با کمترین قیمت میتونن درست کنن.
پس نباید انتظار داشته باشی به این سرعت برات مشتری پیدا بشه باید صبر داشته باشی.
برای استادم هم تو آموزشگاه شون میاین و درخواست میکنن گاهی اوشون وقت ندارن به شاگرداشون میگن انجام بدن.
کلا مشتری از جای خاصی برای دوستاتون نمیاد من فکر میکنم اون ها چند تا کار انجام دادن فروختن همون مشتریا براشون تبلیغات کردن.