نوشته اصلی توسط
toojih
خانم تنهایی،
من البته خودم توی این شرایط شما که قرار بگیرم خیلی اوضاعم بهم میریزه و تقریبا کنترلم رو از دست میدم و بعد اشتباه پشت اشتباه تا کاملا توی اون موضوع شکست میخورم. میدونم که حرف زدن در موردش خیلی راحته و شما هم حتما میدونی که چه کاری درست هست و چی درست نیست ولی نمیتونی انجامش بدی. ولی خب متاسفانه ما هیچ کدوم مون راه دیگه ای جز امید نداریم. تقریبا بیشتر ماهایی که توی این تالار هستیم همچین وضعیتی داریم و امید ما رو سرپا نگهمیداره.
به نظرم نکته اصلی رو هاجس گفته. ما اگر خیلی فوق العاده باشیم و شاهکار کنیم فقط میتونیم رفتار خودمون رو اصلاح کنیم و فکر خودمون رو کنترل کنیم. اینکه همسر شما چه رفتاری خواهد داشت و چه فکری خواهد داشت دست شما نیست. فکر کنم اول باید اینرو بپذیرین. دوم اینکه باید پذیرفت که گاهی هم ممکنه آدمها توی رابطه شون شکست بخورند ولی مهم اینه که همه سعی شون رو کرده باشند. توی همه کارها همینطوره. ما برای هر کاری فقط میتونیم سعی مون رو بکنیم ولی نتیجه میتونه چیزی نباشه که دوست داشته باشیم. و سوم اینکه بعضی از رفتارهای شما رو که توی پست اخرتون بود به نظرم خیلی مصنوعی بودند و اثر معکوس دارند. مثلا اینکه
" سعی کردم اروم باشم بگدارم هر جی دوست داره بگه و هر جی گفت گفتم اره حق با تو است عزیزم"
این یک رفتار تصنعی اعصاب خورد کن هست. شما هر چی درست باشه خیلی آروم میگی درسته و هر چی نادرسته خیلی آروم میگی نه قبول ندارم. بدون حتی گفتن عزیزم. عزیزم باید توی شرایط خودش بدون خواست قبلی به زبون جاری بشه.
یا این
"در حالی که می بینه این رابطه برای من لذتی نداره و من به خاطر اون و به خاطر رابطه مون هیچ وقت بهش نه نمی گم"
بدترین و دلسردکننده ترین رابطه برای هر دو طرف رابطه ای هست که فقط یکی لذت ببره.
به نظر من شما باید فقط افکارت رو درست کنی. یعنی مثلا اینکه دوستش داری، اینکه میبینیش خوشحال میشی. اینکه از بودن باهاش لذت میبری، اینکه دوست داری بهت پیشنهاد رابطه بده، اینکه دوست داری خوشحالش کنی،... نباید به رفتارها تمرکز کنی. اینکه اگه اینکارو کرد من چکار کنم. چطوری باهاش صحبت کنم،... وقتی روی رفتارها تمرکز میکنی هم تصنعی میشه و هم اینکه وقتی نتیجه نمیگیری خیلی سریع دلسردت میکنه.
همونطوری رفتار کن که حس بهتری بهت میده. همین.
به نظرم این تنها کار درستی هست که میتونه بهت کمک کنه و امیدوارم زودتر آرامش دوباره به زندگیت بگرذه.