-
عزیزم واقع بینانه بخواهیم در نظر بگیریم هیچ کس دقیقا اون چیزی که دلش میخواد رو بدست نمیاره ..
ولی مهم اینجا اینه که بتونه درصد قابل توجهی از اونچه تو ذهنشه رو تو این فرد ببینه ..
و نکته بعدی اینه که همین رو قبول کنه و مردونه پای تعهدش وایسه ، مردی که تعهد داشته باشه واقا مرده خیلی ها هستن ( قدیمیا رو میگم ) مردونه پای زن و بچشون وایمیسن..
چون وقتی آدم به کسی متعهد میشه اون فرد رو بخشی از وجود خودش میپنداره ، مثل بچه !!! تا حالا شده کسی از ظاهر و قیافه بچه خودش ناراضی بشه؟ نه هیچ وقت چون اونو پاره تنش میدونه و روش متعصبه- مردی که زنش رو هر طور که هست مثا پاره تنش کنارش نگه داره مرده ، اگه آدمی واقعا معنی تعهد رو بفهمه و پا پیش بزاره هیچ وقت غیرتش بهش اجازه نمید تو ذهنش اون فرد رو با کسان دیگه مقایسه کنه و همونطور که هست دوستش خواهد داشت..
دلیل استحکام ازدواج های سنتی قدیم هم همین بود مرد های قدیم خیلی مرد بودن ...
-
اینکه از خود طرف بپرسید وجه جالبی نداره
توصیه من توجه به رفتار هست به طور مثال خودم برای برخی موارد محدودی که پسندیده بودم بسیار به رفتارم توجه میکردم حتی وقتی میخواستم برم خواستگاری برام خیلی مهم بود مرتب باشم و یا ماشین تمیز باشه و یا حتما سر وقت برسیم ولی مواردی که برام معمولی بودن و برای جلسه دوم میرفتم به اصرار خانواده این موارد رو رعایت نمیکردم و مثلا ماشین رو تمیز نمیکردم چون اولا انقدر شور و ذوق نداشتم و از طرفی هم برام مهم نبود که ببینن ماشینم تمیز هست یا نه.
-
با سلام
این تاپیک باید در انجمن آزاد ایجاد می شد . لذا جهت انتقال به انجمن آزاد قفل می شود .
لطفاض از ایجاد تاپیکهای با بحث عمومی و تبادل نظر روی موضوعی عام در انجمنهای مشاوره ازدواج و خانواده پرهیز کنید . این انجمنها فقط برای مشاوره فردی هست به صورتی که فرد مشکلش را واضح و شفاف به صورت اول شخص بیان می کند . آن هم مشکلی که با آن دست و پنجه نرم می کند و نیاز به راه حل دارد .