درود
آقا ما رو بزارید جزو صلوات فرستنده ها :54: آقا تعداد را مشخص کنید هر نفر هر تعداد دوست داره و میتواند صلوات بفرستد.بانو صبوری منتظریم من میگم تعداد را مشخص کنید تا موقعی که دعا معلوم میشه ما صلوات بفرستیم :18: در نقش جلو دار
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
آقا ما رو بزارید جزو صلوات فرستنده ها :54: آقا تعداد را مشخص کنید هر نفر هر تعداد دوست داره و میتواند صلوات بفرستد.بانو صبوری منتظریم من میگم تعداد را مشخص کنید تا موقعی که دعا معلوم میشه ما صلوات بفرستیم :18: در نقش جلو دار
سلام مجدد:72:
صبوری جان سوال من اینه که باید اسم تمام دوستانو بنویسم وهرشب واسه همشون دعا کنم؟
واسه آمرزش پسر عمم که چند ماه پیش فوت کرده خیلی دعا کنید.
اگر اولویت با یک دعاست من این دعا رو مهمتر میدونم چون هر وقت اومده به خواب کسی آرامش نداشته.
دوستان واقعابه دعاتون نیازدارم یکی که دلم روشکسته بودومن کم کم داشتم فراموشش میکردم ودلم نمیومدنفرینش کنم واقعابازم دلم روبدجورشکست دعام کنیدواقعابه دعاهاتون نیازدارم چهارشنبه سوری باچشم گریون نشستم همش بخاطرحرفهای یه ادم
اگر تعداد به چهل و يك نفر برسه هر شب مختص به يك نفر ميشه (اون شب خود اون فرد براي چهل نفر ديگه نيت ميكنه .
چهل نفر براي اون يك نفر.)
ولي اگر تعداد كمتر از چهل ويك بشه ليست نهايي تهيه واعلام ميشه تا هنگامي كه دعا رو ميخونيد از اسامي با نيت هاشون ياد كنيد الان فكر ميكنم به بيست نفر رسيده هنوز فرصت هست.:300::300::300:
بازم اعلام ميكنم لازم نيست خودتون مشكلي داشته باشيد شركت كنيد به نيت دعا جهت رفع گرفتاري ساير دوستان.:43::43::43::43:
دروددوستان موضوع داره پیچیده میشه منم دچارابهام شدم که با پست آخر صبوری گرامی برطرف شد اما چیزی که من تا اینجا برداشت کردم اینه که؛1.دعای معراج رو باید از یکفروردین بخونیم .2.اسامی دوستان که بعدا اعلام نهایی میشه رو یادداشت کرده (ترجیحا با حاجتاشون) تا موقع دعا اسامی دوستان مد نظر باشه . 3. زمان دعا از اذان مغرب تا نیمه شب شرعی همان روز .راستیمن هرچه تلاش کردم نشد اولویت بندی کنم چون هر کدوم اهمیت خاص خودشو داره میشهدوستان برای من درباره اون چهار مورد دعا کنید آخه میدونید چیه من این چله رو یکفرصت استثنایی میدونم که آدمایی پاکتر از من قرار دعا کنن به همین دلیل نمیتونماولویت بندی کنم! برای اینکه تو ذهنتون بمونم بدونید حاجت زیادا مال *شهراز* بود :311:مرسی از لطف همه دوستان بخصوص صبوری عزیز:72:
با سلام مجدد.:72:
اسامي ليست چهل شب دعا تا اينجا::300:
1)دختر تنهاا
2) paiize68
3) terme00
4) مصباح الهدي
5) Siahkamar
6) Violet02
7) roseflower
8) sara65
9) شهراز
10) نگار28
11) aysu
12) simin
13)shabnam z
14)fariba s
15) mis_marjan
16) شيدا
17) heaven65
18)serin
19)earth
20)شايد خود شما...
21)
سلام
منم همراهتان میشم .ان شاءالله همه دوستان حاجت روا شوند .
دعای من قبولی در مصاحبه استخدامی .
سلام
منم هستم.
دعای اولویت اولم : خوشبختی خواهرم و رفع شدن مشکل ازدواجش
سلام به همه.
ممنون صبوری عزیز از ایجاد این تاپیک :72:
منم به لیست اضافه کنید. انشالله همه به حاجت هاشون برسن. :203:
در حال حاضر با مشکلات مختلفی رو به رو هستم و نمی دانم کدام را بگم!
سعی کردم خلاصه اش را بنویسم!
ارامش و سلامتی برای خانواده ام و یافتن راه و مسیر زندگی برای خودم! :203:
20)sara124
21)صبا2009
22)salehe92
23)...؟؟؟:43::43::43: