شما باید خیلی حواستو جمع کنی . خانواده خیلی مهمن . یادت باشه نامزدت هیچ وقت از خانوادش بریده نیست و نمی تونی بگی نامزد من با خانوادش فرق داره . ن . این خانوم با همین خواهرا بزرگ شده . با همین سیستم رشد کرده و مطمئن باش اونقدر ک باید متفاوت از خانوادش باشه نیست بلکه برعکس خیلی شبیهشون هم هست . همه ما ی نمونه ایم ی مثالیم از خانواده هامون
اون خانوم مطمئنه ک شما ازش بالاتری . حالا ب هر دلیلی ک می خواد باشه . ولی مطمئنم ک نمی ذاره شما رو الکی از دست بده . و برای حفظ شما خیلی کارها ممکنه انجام بده . کارایی ک ممکنه تا حدودی خطرناک هم باشن . پس نذار این حرفا دست و پاتو ببنده . نذار بفهمه راحت می تونه با احساساتت بازی کنه و حواستو از چیزای اصلی پرت کنه .
فعلا در حال حاضر احساسات رو کنار بذار شما می خوای ی همسر انتخاب کنی . زنی ک قراره بهترین و بدترین روزای عمرتو باهاش سر کنی . ی شریک . کسی ک بتونی در همه شرایط بهش اعتماد کنی . کسی ک بتونی روی حرفاش حساب باز کنی. بموقع می تونی خریدار این حرفا و اشک ریختنا باشی و نازشو بخری ولی الان شرایط فرق می کنه . بهترین زمان الانه . نامزدیتو طول بده . بنظر من این ی امتیازه ک خانوادش نمیذارن عقد کنی . اینجا ب نفع شماست تا بتونی همه جوره بالا و پایین کنی و نامزدتو بهتر بشناسی
هم شما و هم نامزدتون کم سن هستید . خدایی نکرده ی وقت زیر بار چیزی نری ک بعدا فقط برات پشیمونی بار بیاد . شما باید همه جا بعنوان نامزد این خانوم اعلام حضور کنید . رفتارا ، حرفا ، تغییر چهره ها ، ... همه و همه می تونه شما رو ب حقیقتی ک میخواین برسونه . تا زمانی ک شما هم ب خواست اونا ن خودتو نشون بدی و ن ابراز وجود کنی مطمئن باش چیزی دستگیرت نمیشه . مثلا توی محیط دانشگاه بذار همه بفهمن شما نامزدین . اینجوری شاید اگه کسی بفهمه نامزدین شاید اگه چیزی بدونه بیاد بگه . از چیزی نترس .
یا یکی دو بار ب ی بهونه ای ببرش دره خونشون . نمی دونم ی راهی پیدا کن . شما باید این سد رو بشکنی . نهایتش اینه ک پدرش با شما دعوا می کنه . ک اونوقتم شما می تونی بگی از اول با من چنین شرطی نذاشتین ک من حتی تا دم درب خونتون هم نیام . دوران جاهلیت ک دیگه نیست . احترام خانوادشو نگه دار ولی اجازه نده ک اینطوری نادیده گرفته بشی . اگه همینجوری ادامه بدی هیچ وقت نمی تونی خانومتو برای خودت داشته باشی و همش باید خانوادش ( مخصوصا اینکه این خانوم از خواهراش تاثیر میگیره ) برات تصمیم بگیرن . اگه دیدی نمی تونی قانعشون کنی خانوادت باید کاری بکنن .