نوشته اصلی توسط
kiann
سلام خانم مهنا
به نظر من تحصیلات از سه نکته نظر برای ما و جامعه مهمه:
اول به عنوان یک مدرک:18: و مشخصه اجتماعی لوکس (اکتسابی) و البته مهم که میشه با صرف وقت و انرژی اونرو بدست آورد.
دوم معیاری برای سنجش میزان هوش و پشتکار و توانایی افراد در بدست آوردن دانش و عبور از آزمونهای علمی.
سومین چیزی که خیلی مهمه تاثیریه که تحصیلات بر روی طرز فکر و شخصیت آدمها میزاره ( که البته خیلیا شخصیت ضد گلوله دارن و تحصیلات اتمی هم تاثیری روشون نداره).
من به شخصه فکر میکنم شما هیچوقت:81: یک خواستگار مناسب رو صرفا به خاطر نداشتن مدرک رد نکنید.:97:
بلکه وقت بیشتری بزارید و ببینید آیا طرز فکر و شخصیت ایشون عمیق هست یا سطحی ، میزان هوش و ذکاوتشون قابل قبول و در سطح شما هست یا نه. علاقه دارند آیا که در آینده دنبال تحصیل علم برن یا نه.
و تا چه حدودی اهل مطالعه:303: هستن. در رویارویی با مشکلات صبور:ghost: هستن یا نه. میتونین تو شرایط سخت بهشون تکیه کنین یا نه.
و در آخر فرض کنید قراره دوتایی باهم تک و تنها تو یه جزیره زیبا و سرسبز و خوش آب و هوا تا آخر عمر زندگی کنید ببینید چه حسی بهتون دست میده. آیا از بودن در کنار ایشون احساس خوشبختی :312:میکنید یا نه.
و در نهایت میتونید برای برقراری ارتباط با افراد تحصیل کرده اقدام به ادامه تحصیل کنید.
موفق باشید.