سلام آقای 1234567 گرامی
شما به بنده خیلی لطف دارین.خجالت زده شدم.
من هم برای شما آرزو می کنم همسری شایسته نصیبتان شود. :72:
این مساله دروغ گویی را راست می گین که باید حواسم را جمع کنم.خودم هم یک بار با دروغ خواستگار مواجه شدم.البته معرف که طرف را بشناسه خیلی مهمه.و از تحقیق نباید به هیچ عنوان کوتاه اومد.
بازم ممنون بابت یاداوری و تاکیدتون :72:
می خوام برای همه دخترایی که چه الان و چه در آینده این تاپیک را می خونن؛توصیه خواهرانه داشته باشم:
ببین خواهر خوبم مادیات را میشه به دست آورد اما شخصیت مورد نظر به راحتی نمی شه.
من اوایل که تصمیم به ازدواج گرفتم دقیقا یک نفر مطابق معیارهام بود.از همه جهت.
می تونم بگم از من هم خیلی بهتر بود.اما پدرم با او مخالفت کرد.به دلیل مادیات !
حتی به من می گفتند ایشون قدشون کوتاهه.لاغره و... شهر ....
این ها برای من اصلا مهم نبود.اما به دلیل احترام به پدرم قبول کردم.(اما الان پدرم خودشون به این نتیجه رسیدن که نباید سخت گرفت و گفتن دیگه ما نظر تو برامون مهمه.اما هنوز شغل برای پدرم مهمه)
الان این همه از اون وقت گذشته ،خواستگارهای پولدارتر،بالاشهرنشین و... اومد.معیار پول تکرار شد.معیار تحصیلات تکرار شد.معیار تهرانی بودن تکرار شد .معیار داشتن کار با درامد خوب تکرار شد.خوش تیپی ؛هیکل خوب و....
اما به سختی معیار ایمان و حیا تکرار شدند.معیار شخصیتی که من می خواستم به سختی تکرار شد.این معیارها خیلی سخته که در یک نفر جمع بشه.
بعد از مدتی هم که دوباره یک نفر شاید 9 معیار منو با هم داشت(البته نه بااطمینان.در کل و در حد همون جلسه اول) او منو نپسندید.
یعنی این طور هم نیست که صبر کنی همون معیارها در یکی پیدا بشه و حتما او هم تو را بپسنده.
پس اگر خواستگاری برات اومد که معیارهای شخصیتی و اخلاقی تو را داشت؛به خاطر مادیات جواب منفی نده!
باور کن اگه پسر با جنم و باتلاشی باشه؛پول بدست میاد.چقدر افراد بودن که اول فقیر بودن و بعد با تلاش زندگیشون را ساختند.اما شخصیت 30 ساله را چه طور می تونی تغییر بدی؟
اما حتما از جنم و عرضه کار کردنش مطمئن بشی ها!
توصیه دیگر هم دارم که مدام در ذهنتون مردی را تصور نکنید که برد پیت باشه!
کار خودتون را سخت می کنید.بعدا ممکنه یکی باشه که همه معیارهاتون را داشته باشه اما چون مدام تو ذهنتون یک سری ملاکهای ظاهری را تکرار کردین،به دلتون نشینه.مثلا ممکنه همسر آیندتون قدش بلند نباشه یا...
من خودم سعی می کنم هر وقت تو ذهنم بیاد که همسرم فلان قد را داشته باشه،به ذهنم ایست بدم.به خودم می گم از کجا معلوم.مگه قد چیه و...
ظاهر همین به دل نشستن کفایت می کنه.تازه اگر همسرتون مهربون باشه بعد مدتی (اگه البته به دلتون نشسته باشه ها!!!) ظاهرش براتون از برد پیت هم زیبا تر می شه.چون ما خانوما خیلی عاطفی هستیم.اما اگر آدم عصبی باشه وقتی دلت را بشکنه زشت ترین مرد دنیا میشه واست!
من اینو از خیلی ها شنیدم که تجربه کردن.
در کل تجربه را تجربه کردن خطاست.امیدوارم این تجربه من به درد شما هم بخوره!
برای تمام دختران و پسران به خصوص دوستان خوب همدردی آرزوی خوشبختی دارم :72::72::72:
باز هم اگر توصیه ای دارید از خوندنش خوشحال میشم :72: