سلام
ببخشید دیر اومدم..
جواب پست قبل یعنی پست دومم چی؟
به هرحال از حرفاتون پیداست که میخاین حالتون خوب شه اما از مقدار تلاش و عملتون خبر نداریم..
جناب نگارگر لحظه ی بخشیدن خودمون و دیگران تازه میفهمیم عمق زخم ودردمون چقده امابعدش هرچندسخت باشه کم کم احساس راحتی میکنیم تا بعدمدتی ذهنمون دیگه خاطره ی ناخوشی در اون حیطه رو به یاد نمیاره یعنی میاره اما ناخوش نی درد نداره..
ازتون راجبه دردتون نپرسیدم میدونستم بچه ها میپرسن یا خودتون میگین با گفتنش کمی احساس سبکی میکنید اما اگر بعدش یا بعد از بخشش دوباره از خاطرات ناخوشتون و زخمتون بگین به مرثیه سرایی عادت میکنید وحالتون بدتر میشه..
راجبه خودکشی هم شما الان بهت زده وپشیمونید و تامدتی سمتش نمیرید اما اگه به خودتون کمک نکنید و از این حالتتون بیرون نیاید دوباره فکر خودکشی میاد حتی بدتر شاید دیگه سنگی به پاتون نخوره وکسی متوجتون نشه وخودتون نتونید برگردین..
پس بهتره به تک تک حرفایی ک در پست اولم گفتم عمل کنید شما شش ماهه که اینطور شدین پس خیلی سریع اگه راه درست رو انتخاب واجراکنین خیلی بهتر از چندسال قبل میشین چون این بار تجربه ی بزرگی دارین..
نمیخام زیاد بحرفم و ذهن شما رو شلوغتر.. لپ کلام رو در پست اولم گفتم اگه میخاین حالتون عالی شه انجامش بدین!! همه رو!! چون کم کاری در یکی، کل هدف رو ذره ای هم شده لنگ میکنه..
برا ردشون هم بهونه نیارید چون حساب شدست و فکر شده روشون و تجربه انجامشون نتایج خوبی نشون داده..راهکارهای سختی هم نیستن..
استرستونم کم کم خوب میشه نگران نباشید..
فعلا شما شروع کنید و مقدار عملکردتون رو بگید تا ببینیم چه تأثیری داره و نتایج آزمایش چی میشه..
پس با دقت پست ها رو بخونید و نکات رو یادداشت کنید و دست به کار شین..
اگه راهی به ذهنم اومد و یا جاانداختم..کم کم روشهای دیگه ای هم براتون مینویسم.
سعی کنید کارهاتون رو حتی یکی هس کامل کنید نیمه کاره ول کردنشون حال آدمو مشوشتر میکنه..
اون کاری که قرار بود هدیه بدین به اون خانوم هم بعد از اینکه سرتون کمی خلوت تر شد تموم کنید مثلا در نمایشگاهی بفروشین و پولشو بدین خیریه.. این کارتون از چندجهت باعث سرحالی و آرامش شما میشه: هم نشانه ی بخشیدن اون خانوم هم دل شاد کردن نیازمند و هم پایان کار نیمه کاره ی شما..
منتظر خبرهای خوش شما هستیم.
شادوسربلند باشید.
پ.ن: جناب خاله قزی و بقیه بچه ها: دنیا انقد کوچیکه خیلی زود همدیگرو میشه شناخت برای اعضای چنین سایتهایی که قراره مسائل خصوصی و دغدغه ها گفته و حل شه بهتره از اسم و نشونه گفته نشه..هرچند برای خیلیا مهم نی از جمله من به هرحال باید عاقبت اندیشی کرد.