سلام به همه دوستان. بحث جالبیه، من حرفای اولیه شما رو خوندم با شما موافق بودم اما جاییکه گفتید من دوست دارم همسرم قبلا دوست دختر داشته باشه و همچنین روابط جنسی یه کم ناراحت شدم. خودم به شخصه تا الان هیچ رابطه ای با جنس مخالف نداشتم اما اگه بخوام ازدواج کنم و بفهمم این عدم رابطه من تا الان برای ایشون مهم نیست حتی مثل شما یه امتیاز منفی محسوب بشه به هیچ وجه با این دختر ازدواج نمیکنم، چون به اندازه کافی سختی کشیدم چه لذت روابط عاطفی و جنسی، چه روابط اجتماعی که آدم مجبوره خودشو محدودتر کنه. ولی عوضش دوست دارم فقط با همسر آیندم این حسا رو تجربه کنم چون شاید همه این چیزایی که گفتید تو این جور آدما بالفعل باشه که نیاز به کسی داره که بالقوه بشه
اما جدای از این مسائل مشکل بعضی از خانمها اینه که داشتن دوست دختر رو برای طرف مقابلشون یه امتیاز میدونن که باعث جذابیت اون آقا میشه، حتی میخوان حسادت دیگر دخترها رو داشته باشن و وقتی اون آقا رو بدست میارن احساس بهتر بودن بهشون دست میده به قول یه روانشناس معروف دخترخانما دنبال قدرت و ثروت تو مردشون میگردن.
شما یه جا گفتید خودم آدم مذهبی هستم اما میدونستید هستن دخترای غیرمذهبی که دنبال پسر مثبت هستن چون میدونن ریسکش کمتره، شما نباید بدبینی به دلتون راه بدید درسته بعضی آدما چه دختر چه پسر به قول عامیانه "نچسب" هستن اما دلیل نمیشه ما بریم سمت آدمایی که یه جورایی خلافکارن، به قول یکی از بچه ها مواظب باش از اون ور بوم نیفتی! این حس شما طبیعیه پسرا هم گاهی به این مسائل فکر میکنن اما نه تا این حد